P-51 Mustang Ultra Micro (Parkzone)

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Zpráva
Autor
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#16 Příspěvek od rampa_mckvak »

František Koudelka píše:Prosim o radu libi se mi tohle letadlo a nikdy jsem s letadlem neletel...jen vrtulnik...a to jeste nic moc...s letadly letam jen na simu...aerofly...je to vhodne na zacatek, vydrzi to neco...?jsou stejne bateri jako do blade msr..? melo by to byt tohle

http://www.modelshopleeds.co.uk/catalog ... ts_id=6476

pokud ctu dobre mel by to byt ctyrkanal..a koupil bych si jej bez ovladace a pouzil svuj...zatim nevim..Dx6i, Dx7.... :roll: rozhoduji se...

Tenhle prcek bude asi dost rychlej. Měl bys začít s něčím větším a pohodovějším. Projdi si témata v začátečnících. Je tam toho dost. Třeba o Easy Staru.
Co neubrzdíš neukecáš.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od František Koudelka »

kdyz ja na vetsi letadlo nemam misto :? ....a tohle s emi libi ze je to ctyrkanal..chtel bych neco s kridelky....na simu letam asi tri mesice a celkem uz to jde no....taky z toho mustanga mam strach.....jak je to letadlo s pevnosti vydrzi to nejakou tu nehodu..pokud s tim samozrejme neprastim vrtuli o zem...da se tenhle model nejak stahnout do aerofly....?
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
blade120
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od blade120 »

Nine Eagles Xtra je o máličko väčšia, raz tak ťažká, dosť to vydrží a nemusí byť zrovna bezvetrie. Predáva sa to aj ako Scorpio Falco 300. Lietam zatiaľ len Mini Bee a toto bude dalšia hračka na učenie.

Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=rFLOoHtTHiI&translated=1
kovaco

m51

#19 Příspěvek od kovaco »

:roll: Kluci, mluvil jsem s jedním nejmenovaným prodejcem těchhle malých prcků a je to o praxi v létání. Ty videa jsou fotomontáž, jde o prodej samozřejmě. Fakt to chce mít vedle sebe kluky jako jsem měl já-kluci Vrzáci, kteří mi zachránili chuť létat. Děkuji kluci. Takže jestli budete mít chuť kupovat podle videa, tak jedině se zkušeným pilotem vedle sebe. Žádný sim vám nepomůže.
OK53
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#20 Příspěvek od rampa_mckvak »

František Koudelka píše:kdyz ja na vetsi letadlo nemam misto :? ....a tohle s emi libi ze je to ctyrkanal..chtel bych neco s kridelky....na simu letam asi tri mesice a celkem uz to jde no....taky z toho mustanga mam strach.....jak je to letadlo s pevnosti vydrzi to nejakou tu nehodu..pokud s tim samozrejme neprastim vrtuli o zem...da se tenhle model nejak stahnout do aerofly....?

Jak nemáš na větší letadlo místo? Místo na skříni, nebo místo venku na létání.? Pokud jde o místo na skříni, tak například ten Easy Star má křídla vyndavací a zas tam dací. Tak že krabice, co je zhruba 1m dlouhá se na tu skřín v poho vejde. A pokud jde o místo na létání venku, tak určitě ve tvém okolí něco najdeš. Louku, nějaké "tajně" ukryté modelářské letište. Taky nelítám hned za barákem a musím přes dva kiláky na letiště. Někteří ješte dále. :wink: :D
Ono těch letadel pro začátečníky je více, jen se rozhodnout.
Co neubrzdíš neukecáš.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od František Koudelka »

Tak ja nevim ja na nic vetsiho nemam misto....uz ted tu mam vrtulnik v obyvaku a chtel bych ctyrkanal...nebo je lepsi nejdriv tri a pak ctyr...me se na simu se ctyrkanalem lita dobre.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od František Koudelka »

no misto nemam vlastne ani na litani ani na skladovani......jo to doma v CR tam mam mista vsude okolo sebe... :D litat s vrtulnikem sem byl parkart v praci je tam uzavrene parkoviste nikdo tam neni pres vikend a nebo parkrat na hristi...ale tam mi treba blade msr malem sezral pes....proste kdyz je pekne je tam plno.. :?

ten mustang by se me proste libil..malickej....a stejny baterky s msr
rampa_mckvak

#23 Příspěvek od rampa_mckvak »

Tak tenhle Mustang by už šel. Ale asi nebude vhodný pro začátečníka. A co se týče vrtulníku, tak rozhodně čtyřkanál. Takovýmhle rozhodováním si prošel každý. Pokud jsi schopen létat s vrtulníkem. Tedy "jen" s dvojrotorem a máš nějakou průpravu na simu možná toho většího Mustanga zvládneš.
Teď sem si všiml, že si asi někde mimo republiku na ubytovně? Tam za humny to neznám, ale určitě nějaké místo najdeš.
Co neubrzdíš neukecáš.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od František Koudelka »

vrtulnik mam sestikanal 3D..zatim vice mene jen visim ale treba s blade msr litam jak drak :D

ten malej mustang se me libi protoze je malej..to nekam dam na policku nebo tak...a bude...a nepotrebuje ani moc prostoru pro letani....nebo potrebuje ale kdyz neco tak nikomu neublizi...na tom aerofly sem zkousel ruzna letadla a ted uz se celkem da...vetsinou pokud se trefim na drahu tak pristanu.... :lol: ...a taky to ma myslim stejnou baterku jako msr takze muzu litat o sto sest a nabijet ctyri najendou...vysilac vypada na 99procent ze bude dx6i....je toho hodne..ted si chci k narozeninam koupit vysilac a blade msr..uz sem ji mel ale v cr jsem ji prodal kamaradovi... a na jaro bych chtel to letadlo...mam velky airliner od eflite a nez to pujde do vzduchu tak se musim s necim naucit..chtel bych neco tezziho....treba to potrva dele ale nakonec to pujde...ten vrtulnik jsem taky vzal rovnou sestikanal...

jinak ziju uz 4roky v anglii, o jednom modelarskem letisti tu vim ale vyzaduji registraci v klubu coz ja zatim moc nevyuziju..chodim letat jen prilezitostne a spise se ucim...
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od František Koudelka »

Trosku to ozivim....stale vice uvazuji o koupi tohoto letadelka, bude to me prvni...letam uz tri mesice na simu ze zacatku takovy levny a posledni mesic aerofly a trenuju tak pul hodky az hodku denne, jinak s blade msr nemam problem a s 3D vrtasem uz taky poletuju ze strany na stranu, vim ze to neni idealni letadlo na zacatek ale pro me je male a dobre skladovatelne a nepotrebuje tak veliky prostor na letani....prosim majitele tohoto letadla........co to vydrzi?...porad se nemuzu dockat odpovedi...zvladne to i nejake tvrdsi pristani...nemluvim kdyz to poslu primo k zemi...to asi nevydrzi nic :lol: ale proste obcas nejaka ta kolize.....jak je to odolne.....chci to mit jako trenink na airliner od eflite...bude to dobra volba....chci neco ostrejsiho...rychlejsiho...at to dostanu do rukou....
Paczqo
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Paczqo »

Ahojte zvažuju koupi tohodle mustanga ale chci se zeptat jak velkou plochu pro něj potřebuju ? 1 - 2 x tydně chodim s přitelkyni do tohodle parku http://mapy.cz/#x=15.853932&y=50.210526 ... =h&t=o&u=m trenovat kraličí agility a musim tam stejně čumakovat a docela se nudim tak mě napadlo pořidit nějakyho prcka, je tam krasne nizka tráva a rovná plocha a malo lidí. bohužel éra co mam doma tak jsou metr a víc a sice bych tam s pittsem od VA asi nějaky 3D dal ale bylo by to docela o nervy takže nějakej prcek by byl lepší.
Graupner MX-12 HOTT, VA-Models Pegasus, Toro 900 TP
KarelCuk

#27 Příspěvek od KarelCuk »

Ahoj, pred tydnem jsem ho koupil http://www.rcpark.cz/rcpark-cz/eshop/0/ ... o-RTF-Mod1 a musim rict, ze jsem hodne prekvapenej. Vydrzi opravdu moc, namlatol jsem se s nim o zem docela hodne a furt drzi. Ma par drazek v kridle, odrenej cumak, kridla a tak, ale nic se nezlomilo a lita furt skvele. Prakticky muzu rict, ze jsem se s nim naucil litat a to uz ted litam docela slusne. Vypada krehce, ale je strasne lehkej a pritom pevnej. Mista potrebuje rekl bych tak akorat, tezko rict na metry, to se musi vyzkouset. Litam s tim i pred barakem. Kdyz chci, tak si zalitam i na par metrech.

EDIT: Teda kecam, mam tento http://www.rcpark.cz/rcpark-cz/eshop/2- ... -Micro-BNF ,ale to je myslim stejny, proste ho mam bez vysilacky, ale to letadlo je myslim stejny. Teda doufam, snad vam tady nepisu o jinem letadle. Zas tak moc tomu nerozumim.
Paczqo
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Paczqo »

Ja ho nakonec koupil druhej den co jsem sem psal tu zpravu a jsem amximalně spokojenej je to hustý letadlo takhle hodně jsem s žadnym erem nelital jakos tímhle a hodně mě to anučilo a jak pišeš odolnost velká podařila se mi docela slušna čenichovka a vubec nic je fakt že už ma na sobě trochu purexu ale taky ma odletano asi 50 baterek takže ma na to narok a už jsem si objednal dalšiho prcka 4-site od e-flite tak se na to těšim.
KarelCuk

#29 Příspěvek od KarelCuk »

Prosimte co je to za lepidlo? Asi ho casem taky budu potrebovat. Hod nejakej odkaz, asi si ho objednam. Diky.
Treba tohle? http://www.modelarina.cz/lepidlo-purex- ... p-999.html
Paczqo
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Paczqo »

Ano to je přesně ono lepim to tím asi by šel použít i uhu por ale ja použivam purex a stačí ho malinko jednak hodně pění takže při zasychání hlídat a připadně odřezávat a i kvuli váze, ja mam lepenej bok, jedno křídlo, motor utrhnul se s tim plastovym držačkem a krasně jsem to tim přilepil a je to zas pevné a na vaze to nepřidalo skoro nic
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“