Align Flybarless 3G FL 760 a nově i 3GX

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Odpovědět
Zpráva
Autor
IgorGSM

#541 Příspěvek od IgorGSM »

Kenny McCormick píše:
IgorGSM píše:To mam aj v plane ale zatial nemam bezpadlovu hlavu na seststovku :-(
tu som videl myslim za slusnu cenu :wink: :lol:
http://rcmodely-forum.sk/p-bezpadlo-hla ... t4311.html
alebo tato tiez pasuje:
http://rcmodely-forum.sk/p-bezpadlo-hla ... t4310.html
nerobim reklamu, toho chlapika co to predava vobec nepoznam.

Tak díík uz som kupil FBL hlavu na 600 za 55e.

P.S.: nemate niekto volnu izbu lebo zachvilu ma zena asi vystahuje :-D
serfar30

#542 Příspěvek od serfar30 »

Pkotatko velice děkuji za překlad :D [/b]
pns

#543 Příspěvek od pns »

zdravim mel bych prosbicku, nedali by jste mi tip proc se u 3gx nechyta HL mod? vrtulka se mi vraci ikdyz diodka barvu zmeni...
EVIL IS BACK 15.5.2012
psena
Kontaktovat uživatele:

#544 Příspěvek od psena »

Tomu nerozumim...jak se vraci?
Kdyz pustis 3GX tak ti tam sviti cervena i v pripade ze mas na vysilacce rozsah na HL? (Futaba 0-100, spektrum 50-100)
Mas spravne nastavene zisk gyra na kanalu AUX2?
(teda pokud pouzivas spektrum satelit)
pns

#545 Příspěvek od pns »

jo jo vraci, mam satelit, mam nastaveny zisk vetsi jak 50 a proste se nechyta... popravde moc nevim co myslis tim spravne nastaven zisk na aux2...
EVIL IS BACK 15.5.2012
psena
Kontaktovat uživatele:

#546 Příspěvek od psena »

Ja jsem pri pripojeni 3GX pres satelit musel zmenit kanal, puvodne jsem mel pres klasikcy prijmax GEAR a musel jsem dat AUX2.
bez do nastaveni radia, kde se prirazuje kanal pro zisk gyra a zkus ruzne kanaly dokud se ledka na 3GX nerozsviti zelene...tak jsem to udelal ja.
pns

#547 Příspěvek od pns »

mas zlaty ruce :) ja ma dx6 tam to nejde udelat na vysilacce, tak jsem musel dat prijimac a tam prehodit gear s aux a uz se to hybe jak ma... diky uz jsem malem jel pro dx8 :)
EVIL IS BACK 15.5.2012
hOOrNeT

#548 Příspěvek od hOOrNeT »

Tak jsme dneska já a hlavně Ewrybady potrápili moje 3Gčko v protosovi s verzí 3.0 pomocí notebooku. Nakonec se nám to podařilo vcelku slušně vyladit. Jen jednoho neduhu jsme se úplně nezbavili. Vrťas se při bočním tic-tocu vrtí (není klidný). Jinak vcelku OK
Relax

#549 Příspěvek od Relax »

Tak to musela být docela zábava a určitě jste si to užili. Ladili jste to v Poříčí nebo na Falemo ? Chápu to tak že jste se tomu pohrabali ve spešl nastavení v menu a pak to vždycky naládovali dovnitř, to znamená že si konektory celkem užily :-)

Já mám Trexe v kupe, možná v pondělí to prubnu proskočit. Tím že mám tak 99% pocit že to byly ty HK listy a 1% zbytek, na jeden první start a let tam dám ty bezpečný plastový Align a pak už MS Composit. Jsem zvědavej jak to bude s delfínem....... Pádlovku tam dávat teď nebudu, na týden a něco to smysl nemá a stejně to perspektivně vypadá na Microbeast a 3G prodat. Předbíhat ale nebudu, kdoví jakej verdikt vynese pkotatko :-) Dneska jsem si dal pro změnu makety letadel, nádhera nesmírná, jenom jsem mohl enem dopoledne a dvě tři laskominy jsem tak ve vzduchu neviděl a nesetřelil dlouhou čočkou :-) Bohužel jsem prošvihnul famózního dvoumotorovýho Petljakova, podle referencí to byla naprostá nádhera..... Tak někdy příště, majitel lítá úžasně tak jako to i postavil včetně toho Jaka 3.

http://relax450.rajce.idnes.cz/Makety_l ... 25062011/#

Tak ať to pěkně lítá a nevrtí :-)
TREX450PROHC3SX, TREX550Spirit, TREX600B.Demon, TREX600VBarNeo, TF8G
http://relax450.rajce.idnes.cz
Relax

#550 Příspěvek od Relax »

K opravě jsem po dokončení ještě přepisoval výdejky ze špajzu, vibrace na stabilizátoru prozradili jemně ohlou osku vrtulky tak jsem montoval znova..... Výsledná cena opravy 1173,00 - celkem drsná ale velmi výchovná lekce za ty lamináty z HK za 4 doláče :-)
TREX450PROHC3SX, TREX550Spirit, TREX600B.Demon, TREX600VBarNeo, TF8G
http://relax450.rajce.idnes.cz
hOOrNeT

#551 Příspěvek od hOOrNeT »

Relax píše:Tak to musela být docela zábava a určitě jste si to užili. Ladili jste to v Poříčí nebo na Falemo ? Chápu to tak že jste se tomu pohrabali ve spešl nastavení v menu a pak to vždycky naládovali dovnitř, to znamená že si konektory celkem užily :-)

Ladili jsme to v Poříčí, tam je přeci jen lepší zázemí včetně elektriky, navíc já jsem tam doma :wink: a Honzovi se u nás taky líbí :)

Jo ty konektory na 3Gčku dostaly docela zabrat. Co si budeme povídat, nemají to zrovna nejlíp vyřešené. Když to ladíš a po každým letu to musíš odpojit, připojit propojovací kabel, nastavit, zase dát zpátky původní kabel. No a když jsme takhle udělali asi 8 startů, tak to pro ty konektory moc dobrý nebylo, to je pravda. Ale alespoň už to zase vcelku lítá. Jen ten boční tic-toc není uplně ideální, ale to ani s předcházející verzí :?
serfar30

#552 Příspěvek od serfar30 »

pls prosím o radu stále mě na 3GX svítí červeně kontrolka Gov je to v pořádku a nebo mám něco špatně?
00Ja
Kontaktovat uživatele:

#553 Příspěvek od 00Ja »

Hoornet: moh bych te poprosit, jestli bys mi poslal nastaveni, ke kterymu jste se dobrali? Uz mam jedno a pak neco svyho, tak at muzu porovnavat. Pamatuju si dobre, ze mas 550tku, ze jo?
Predem diky.

mprinda(a)quick.cz
psena
Kontaktovat uživatele:

#554 Příspěvek od psena »

serfar30 píše:pls prosím o radu stále mě na 3GX svítí červeně kontrolka Gov je to v pořádku a nebo mám něco špatně?

Obe kontrolky cervene?
To znamena, ze mas gyro v NORMAl modu.
Precti si co jsme resili o par prispevku vys, tykalo se to prideleni kanalu pro zisk gyra ve vysilacce.
hOOrNeT

#555 Příspěvek od hOOrNeT »

pamatuješ si špatně, mám protose :lol:
Odpovědět

Zpět na „Heli - technika“