Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
[quote="Dejfak"]Každý bude mít pod tímto slovem jinou představu.
PŘESNĚ TAK:
"Ahoj Mařenko, dlouho jsem tě neviděla, jak se máš, co rodina?"
"Ále, celkem to jde, dcerka se vdala moc dobře. Ten její hodně vydělává, takže holka je doma, ráno nemusí vstávat, pak sedí u holiče, pak se sejde s kamarádkami na kafe a dortík, večer s mužem na večeři do restaurantu. No zkrátka super. No a co syn?"
"Ten neměl takové štěstí. Furt v práci. Vzal si mrchu, která se jen válí, vysedává u holiče, kafrá s kamarádkama po kavárnách a ani večeři mu neudělá, takže jí jen po hospodách."
Spomenul som si na internátnu hádanku:
"Idú dva zajace. Ide prvý zajac, hip-hop... ide druhý zajac, hip-hop...
KAM idú zajace?"
Odpoveď je jednoznačná aj logická, ale dá sa nájsť až po veľmi dlhom čase hádania.
I pád je druh přistání .... když tak o tom přemýšlím ... ... přistál já jsem někdy vůbec normálně?Můj hangárOptic 6 Sport - 40 MHz/50 kanál, Optic 6 - Assan // 40 MHz/50 kanál