Taky jsem do čtvrtku v Praze - nedáme sraz v pátek na Dinu?
Tedy jestli bude počasí...
Docela mě mrzí, že jsem si "povinnou výbavu" nevzal sebou.
Už dva dny jen modrá obloha a naprosté bezvětří...
Ty jsi to už poskládal,teda to byl fofr .Škoda že se nemůžu kouknout,na video mám trošku pomalé PC a fotky se mi nejak nezobrazili.Neva juknu na to zítra v práci
Hoj Ciko a co děláš příští týden?Nedáš oko na akci : http://rcalbum.com/index.php?action=dtl&id=5832 samo,že pak bychom mohli dát pokec u mně a jestli se přidají i další helináři nejsem proti.Jen na lítání mám pouze prostor cca 8 aru,ale kdo by chtěl není problém
To >> Tsisters<< ahoj. no snad by to sslo,ale musim na to poradne kouknout na ntb. tady na mob.je ten obr. rozmazany.Takze nerozeznam datum. Jeste dam vedet. A jak Tvuj BLEJDIK ?
To Ciko,je to 5 nebo 6.7. podle počasi,je to na ty svátky Cirila a metoděje.Betl zatim stoji doma na stole,na poště mám baterky,nedali mi info že tam mám dobírku a doma už mám tyčky na vytvoření kříže,ale o víkendu už půjdu do toho ,stejne to tak skusím do 10 cm nad zem
Ovíkendu už půjdu do toho ,stejne to tak skusím do 10 cm nad zem [/quote]
I 10cm nad zemí je už výška
Ale počasí nemá býjt nic moc, tak nevím , nevím Podle předpovědi to vypadá tak , že vyměníme vrtulníky za ponorky a lodičky Kuva, mi z toho počasíčka picne
tak ponorku i lodičku mám doma,ale jen takovou mini do dlaně,děti od přitelkyně s nima jezdi v bazénu,ale když ho odplachtuju,abych si trošku pohrál tak nejen,že zmoknu ale ještě se mi zvedne hladina v bazénu.No vidím to na sim