Nine Eagles Free Spirit - zkušenosti?

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
helllo

#706 Příspěvek od helllo »

ahaaa ... jo tak ja to mam postaru. Takze to zkusim prepakovat dle toho druheho obrazku. Pujde to bez toho, abych kupoval novou hlavu? kdyz dam tahlo pred ty dve vodici mrchy, tak by to asi melo jit...
A jeste ta plastova hlava se povoli a pootoci, nebo pootocim necim jinym?
Dik!

Corona: aha tak to je spravne - dekuju! -to je pro mne cena informace
a dalsi smery by mely byt teda
dozadu: cyklika dozaduvlevo
vpravo: cyklika vpravodozadu
vlevo: cyklika vlevodoprredu
..jestli to chapu dobre...ale to uz asi tak bude, kdyz trefim dopredu :o))

CHlapi, jeste posledni otazka (snad):
prestavoval jsem tu setovou vysilacku z mode2 na 1, jen se ptam pro kontrolu. Vzadu ty switche byli v mode2 vsechny dole, prepnul jsem 5 na on a zda se ze je to ok, ale v navodu je popis, ze by mely byt zapnuty jeste 1a2. Pry je to chyba v navodu...jen jestli to tak mam spravne...
Dekuju jeste jednou.
raging

#707 Příspěvek od raging »

Mod 2-všechny dole,mod 1 -5 nahoru.Návod je na první, staré provedení Kestrel SX/FS.
helllo

#708 Příspěvek od helllo »

super, diky, tak to mam aspon spravne.

ted jsem si s tim chvili hral, prepakoval jsem pootocenim talire, to bylo jednoduchy, ale zjistil jsem jednu vec. ze leve servo jakoby nemelo vychozi polohu, takze se me to vlastne nedari seridit...srovnam cykliku do roviny a pri letu se to nejak rozhodi, budu asi muset najit kompromis, kam se nejradsi vraci.. :o) vypada to , ze je v haji.
no pokracovat budu zitra
jeste jednou diky za rady
nunasjiri

#709 Příspěvek od nunasjiri »

Když to celý zapneš na baterku tak se serva hoděj do středu tzn že dáš kolmo k nim táhlo serva a na povel páky vysílačky by se mělo vychýlit cca. 45 stupňů doleva ato samý doprava.Paliže to tak není je asi v háji servo. dej vědět a dám link na serva z Čech za míň peněz
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
helllo

#710 Příspěvek od helllo »

Podarilo se mi to jakztakz sestelovat asi, tahylka od serv jsem srovnal, ted jsou na kazdou stranu tech 45stupnu, zkousel jsem v pokoji vis z ruky a docela uz drzi, uvidim az prestane funet venku vitr.
Ale musel jsem nechat desku cykl. mirne naklonenou vpravo, kdyz ji dam rovne ke hrideli, tak vrtas hrozne tahne doleva. Nemuze to treba delat jeste serizeni gyra nebo neco?
Na cumak jsem dal dve vetsi podlozky na vyvazeni.

Ty serva obcas tak divne prskaj, nevim jestli je to normalni...zda se mi, ze moc ne.

Kdyby jsi mi doporucil nejaky obchudek, kde jsou nahr. dily, byl bych rad. zkusil bych ty serva vymenit.
ntpr

#711 Příspěvek od ntpr »

ta nakloněná cyklika to je normální a je to tak více či méně u každého vrtulníku podle toho na jakou stranu se mu točí rotor, protože zadní vrtulka ho táhne trochu na stranu, takže se to musí kompenzovat mírnyn náklonem.
Jinak já jsem serva koupil zde a pohoda:
http://www.airheli-shop.cz/katalog/270- ... -5g/?str=1
nunasjiri

#712 Příspěvek od nunasjiri »

Dneska jsem dal nový listy: http://www.rcking.eu/cs/lama-v3/6291-esl504-55-xtreme.html, teprve ted jsem zjistil že jsou na dvourotor,jsou o 2cm kratší než originál, vrťas jde o hodne rychleji dopředu a musí se víc pilotovat, rychlejší reakce.Docela dobrý.Letěl jsem za docela silnýho větru,a kdybych neměl stříďák tak mi minimálně 2x uletěl, a já se vrátil.Spokojenost.
Ten střídavý upgrade fakt stojí za to.Delší let, znatelný nárůst síly, akorát to nemůžu ve výšce vypnout, dost dlouho trvá než se rozeběhne.Poprvý ve výšce 7. patra jsem mu ubral a šel autorotací dolů, naštěstí se tak cca. v druhým patře chytnul a byl jenom takový tvrdší dosed.Ufff.
helllo

#713 Příspěvek od helllo »

:D

Jinak slava! Dneska jsem ho testoval veknu a zda se, ze posloucha jak hodinky, sice se ustalit moc neda, ale mozna je to taky rukama...
Zadni vrtulka mi prijde hodne citliva na rizeni, ale na to se da zvyknout.
Lita skvele, tesim se na fotbalak az ho tam rozpalim :D
Ale teda, je pomerne krehkej, postupne mi updavaj nejaky dekorativni veci a to ani nejsou zadny velky rany. Ale jinak parada.

Jeste jednou diky za rady a porady!!!
nunasjiri

#714 Příspěvek od nunasjiri »

Ta zadni vrtulka jestli ti najednou zabírá znatelně (škube)víc chce seštelovat.Ty dva potenciometry na přijímači maj funkce: 1. zisk gyra, 2. citlivost.Jsou na sobě závislý takže jak jedním hneš musíš to dohnat i na druhým.Návod na nějaký stránce vpředu.
raging

#715 Příspěvek od raging »

Horní poťák malinko pootoč proti směru hod.ručiček :!:
helllo

#717 Příspěvek od helllo »

supr zkusim diky
nunasjiri

#718 Příspěvek od nunasjiri »

Horní poťák malinko pootoč proti směru hod.ručiček

To jsem zkusil a celý to rozmr...lo.Už jsem to študoval na předchozích stránkách, ale stále mi občas škube ocas.Vím že jeden je závislej na druhým.jak postupuješ?Vyladíš spodní potenciometr aby vrťas netočil ani do leva ani doprava, a pak přidáváš horní citlivost?Dík za odpověd.
Bubak

#719 Příspěvek od Bubak »

... tak dlouho jsem slintal nad maketami, az me prdlo v kouli a uz stavime. :D 1:32 od Revelu by byla lepsi varianta, jenze uz neni k sehnani. 1:35 UH-1C Heavy Hog od Academy nebyl drahy a protoze ta stavebnice neni az tak super kvalitni neni mi ji lito. Plastaky, jsem kdysi daaavno delal.

... akorat mam malo casu, tak to pujde pomalu. Je s tim spojena nejedna technicka vyzva - ridici jednotka pujde napric do kabiny, nekam musim naprojektovat baterii a nesmim si totalne rozhodit tezsite..... bude legrace... vahove je to v pohode - original kabinka, ram podvozku, lyziny, tycka ocasu - cca 22g. Maketovy trup UH-1C - 30 g.

Obrázek
nunasjiri

#720 Příspěvek od nunasjiri »

Tak na tohle jsem zvědavej, koukal jsem na Revella na 1:32, ale nenašel jsem.Máš nějaký tip?
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“