Surprise na 6s lipol

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
JMalik

#31 Příspěvek od JMalik »

Acid píše:
TomasC píše:Kde jsi sehnal tak malou hvězdičku?? Dle mě je to tak 0,5mm.. :roll:
Samořezy jsou super nápad.

imbus klic na M2 cerviky prodava asi za tricetikorunu Milan ;)

Tohle je menší a navíc amíkovské - v palcích.
JMalik

#32 Příspěvek od JMalik »

TomasC píše:Jestli myslíš tohle: http://www.mpjet.com/market/index.php?m ... ucts_id=54

Tak to je je neskutečně velké. M2 to je až po přeřezání. Do té doby je to nějaký americký nesmysl...

Až budu příště měnit ložiska, tak to nafotím.

Najdi si v Tobexu keramické. To na zadní víko neexistuje s flanší, musíš dát normální neosazené na Loctite 648.
Budeš je měnit v pětinásobném intervalu.
JMalik

#33 Příspěvek od JMalik »

m2 píše:
JMalik píše:... vyžaduje to baterku schopnou dát bezpečně opakovaně cca 300A.

Tu máš Daliborových 323A na Turnigy 3000/40C ...:

:lol: :lol: :lol:
Slabota, nemůžeš jít na 3V na článek při tom zatížení. Vyhulí to okamžitě.
m2
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od m2 »

JMalik píše:
m2 píše:

F3j-čkari to sosajú aj pod 3V/č a nehulia...
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
JMalik

#35 Příspěvek od JMalik »

m2 píše:
JMalik píše:
m2 píše:

F3j-čkari to sosajú aj pod 3V/č a nehulia...

To ano, ale nemůžeš odebírat takhle vysokou absolutní hodnotu proudu.
Ty články se prostě chemicky zhroutí. Škoda , že jsem takový blb a odmazal jsem ty data z prvního letu. Věřím, že by tam byl vidět tenhle problém, nebo v lepším případě rozpojení packu.
graup15

#36 Příspěvek od graup15 »

JMalik píše:
m2 píše:

Všiml jsi si, že vždy jde do kytek první článek od plus vodiče? :-) Jinak pokud chceš jít na 6kW příkony, asi schůdnější cesta bude 10S set up co má Steve na stránkách. Budeme objednávat upracené speciály na zakázku, můžeš se připojit.
JMalik

#37 Příspěvek od JMalik »

graup15 píše:
JMalik píše:
m2 píše:

Všiml jsi si, že vždy jde do kytek první článek od plus vodiče? :-) Jinak pokud chceš jít na 6kW příkony, asi schůdnější cesta bude 10S set up co má Steve na stránkách. Budeme objednávat upracené speciály na zakázku, můžeš se připojit.

Všimnul jsem si toho až když jsi to napsal :wink:

Počkám. 10s do Surprise nedostanu, leda malou kapacitu, tam by to bylo z bláta do louže. Taky nechci rozvrtávat další projekty, když jsem ještě nedodělal co mi leží doma (Hugovi TT remorkér, sobě tu F16....)
graup15

#38 Příspěvek od graup15 »

Víš, nejhorší je, že mám vtíravý pocit.....baterky co si nechali líbit 400A jsou už old product. Teď je to samé nanohovno-laser mickey mouse technology..., ale při trošku větším proudu se to nafukuje, nebo rovnou hoří.
Ty baterky co jsem s nima testil 1510 na 320A tu pořád mám, a pořád to v pohodě dají. O new hyper baterkách se to říct nějak nedá.
m2
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od m2 »

graup15 píše:Ty baterky co jsem s nima testil 1510 na 320A tu pořád mám, a pořád to v pohodě dají. O new hyper baterkách se to říct nějak nedá.

Však sa mu snažím naznačiť, nech ich kúpi, kým ešte sú. Už na ne na UH ani nedávajú BUDDY kódy, zrejme posledná várka. Za tie prachy ... IMHO nemá až tak čo stratiť, v porovnaní s HyperIonmi. Alew keď on potrebuje hyper-super-brand-name-tri-pásiky-Adidas, čo s ním narobíš??? :evil:
JMalik

#40 Příspěvek od JMalik »

m2 píše:
graup15 píše:Ty baterky co jsem s nima testil 1510 na 320A tu pořád mám, a pořád to v pohodě dají. O new hyper baterkách se to říct nějak nedá.

Však sa mu snažím naznačiť, nech ich kúpi, kým ešte sú. Už na ne na UH ani nedávajú BUDDY kódy, zrejme posledná várka. Za tie prachy ... IMHO nemá až tak čo stratiť, v porovnaní s HyperIonmi. Alew keď on potrebuje hyper-super-brand-name-tri-pásiky-Adidas, čo s ním narobíš??? :evil:

Ale nepotřebuju na tom mít nalepené hyper-super-brand-name-tri-pásiky-Adidas. Stačí mi cokoliv co bude mít předpoklad, že to nevyhulí a hlavně to tam rozměrově dostanu. Limit je:
6s lipol od 3700mAh nahoru, rozměry 45mm x45mm x něco.
Ten limit 45x45 je maximální, 47 tam nevleze. Pokud budete někdo něco objednávat, máte to doma, víte o tom......., rád to koupím.
Problém je v tom, že já si sice vyberu konkrétní pack, ale rozměrově přijde něco jiného a jenom smutně čumím jak to tam nejde.
(večer jedu na týden pryč, takže reagovat mohu případně až po návratu)
m2
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od m2 »

JMalik píše:
m2 píše:

Ale nepotřebuju na tom mít nalepené hyper-super-brand-name-tri-pásiky-Adidas. Stačí mi cokoliv co bude mít předpoklad, že to nevyhulí a hlavně to tam rozměrově dostanu. Limit je:
6s lipol od 3700mAh nahoru, rozměry 45mm x45mm x něco.
Ten limit 45x45 je maximální, 47 tam nevleze. Pokud budete někdo něco objednávat, máte to doma, víte o tom......., rád to koupím.
Problém je v tom, že já si sice vyberu konkrétní pack, ale rozměrově přijde něco jiného a jenom smutně čumím jak to tam nejde.
(večer jedu na týden pryč, takže reagovat mohu případně až po návratu)

Ja Ti to nevnucujem, len sa snazim zurocit nejake poznatky. Z cinskeho low-costu vidim len tie dve riesenia, co som uviedol:

možnosť 1:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=10300
Dimensions 138x42x42, weight 526g.
? 9mOhm/pack

možnosť 2:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=9503
Dimensions 137x45x44, weight 555g.
? 6mOhm/pack

Netvrdim, ze to vydrzi. Ale pozri, kolko to stoji - to sa budes pozerat na surprise visiaci na stene a cakat na spasenie v podobe kremikovo-kobaltovych clankov stvrteho tisicrocia?
JMalik

#42 Příspěvek od JMalik »

m2 píše:
Netvrdim, ze to vydrzi. Ale pozri, kolko to stoji - to sa budes pozerat na surprise visiaci na stene a cakat na spasenie v podobe kremikovo-kobaltovych clankov stvrteho tisicrocia?

Ne,
budu to zatím létat na 5s. Tam musím mít plyn 4-5s místo tří :wink:
graup15

#43 Příspěvek od graup15 »

JMalik píše:
m2 píše:

Ne,
budu to zatím létat na 5s. Tam musím mít plyn 4-5s místo tří :wink:

Vítej v klubu zoufalců :-) Dopadl jsi jako já..namlsán fatální brutalitou pohonu, stoupáním ala warp5..jen to netrvalo moc dlouho. Bateréčky se z toho tak vyděsily až se pšoukly :-) :-)
Taky jsem couvnul na 5S a holt trpím při 40m/s :-) :-) myšleno u Vikinga.
Dokud to někdo neuvidí a nezažije (pár lidí už to vidělo) nepochopí jak velký rozdíl je 5 a 6S :-)
m2
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od m2 »

graup15 píše:Dokud to někdo neuvidí a nezažije (pár lidí už to vidělo) nepochopí jak velký rozdíl je 5 a 6S :-)

A preto som objednal 7s namiesto 6s a najradšej lietam 8s... :P
Acid

#45 Příspěvek od Acid »

TomasC píše:Jde o to, že je to nějaký palcový imbus. Jde vytočit po zahřátí přebroušeným šroubováčkem. Ale někdy to prostě nejde a pak vrtám 1,2vrtákem. Pak vyčistit od zbytků, vyvrtat 1,4 a závitníky M2.

pak je jeste jedna moznost, pokud mas zajem, muzu ti dat kontakt na cloveka ktery (nejen) autickarum brousi spicky imbus klicu, na prani ti nabrousi v podstate jakykoliv rozmer, ale u tech malych je dobre si to u nej proverit..
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“