Relax píše:Nunasjiri : lepší fotky heli mám tady :
http://relax450.rajce.idnes.cz/Prazsky_ ... _11062011/
... nojo, makety se mi libi ukrutne moc....
Relax píše:Nunasjiri : lepší fotky heli mám tady :
http://relax450.rajce.idnes.cz/Prazsky_ ... _11062011/
- Vážený pane. Nedbale čtete. Jinak by jste věděl, že já zrovna nejsem zastáncem značky Align a že kritiky na její stranu jsem zde snesl víc než dost. To že ho občas doporučím je jen proto, že je to v podstatě nejlevnější alternativa již dobrého vrtulníku i když za tu "levnost" se platí především nekvalitním materiálem. Ale alespoň z pracování je přesné a kvalitní a dostačující. Sám jsem si koupil T-Rex 700 - ne proto, že bych značku Align tak miloval (pokukoval jsem po LA700, Logu 600SE, Kassame), ale proto že jsem socka a Rex byl výrazně nejlevnější (stále čekám, kdy se mi to šetření zase vymstí). Ale i šetřit se musí s rozumem. Když chci jezdit na kole, no tak si nekoupím Šimano, ale pouze favorit - bude to ale pořád kolo. To co vy navrhujete je trojkolka. Ano. Pokud to někomu stačí, tak ať si s tím hraje, ale naprostá většina do toho jde s touhou jezdit na kole a pak jediné správné co já jim mohu říci je:rich píše:Bohužel se jeden z aktivních přispívatelů Howking ve svém poznámce zmínil, že jsme hlupáci ve vztahu k nákupu těchto značek. Je to škoda, že lidé, kteří sice umí létat, ale taky již svoje modely určitě hodně finančně zadotovaly, jsou tak vymezení k jiným značkám. Jejich názory, že jedině ALIGN, ikdyž finačně je to opravdu o něčem jiném, není tak úplně férové. Pokud si vyberete vhodný model Walkery, přistoupíte k zalétání s rozumem, nejsou náklady na případné opravy vysoké.
rich píše: ..
Některé konstrukční detaily u W alkery vytváří nejspíš opravdu techničtí antitalenti.raging píše:W alkera je sice pěkná,ale značně odfláknutá a nekvalitní hračka.(materiál,zpracování).Jiní výrobci jsou na tom o mnoho lépe.To tvrdím já a vím,co říkám
rich píše:Dělám to pro zábavu, nikoho nekritizuji ohledně naivity při nákupu těchto "trojkolek".
Myslím si, že zde by se měli probírat spíše odborné informace, než kritizovat nakupující. Každý si může vybrat co mu vyhovuje, na co stačí finančně a potom popř. i nést následky.