Elektromotor pro Strada MT RTR 1:10

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JopoBoss

Elektromotor pro Strada MT RTR 1:10

#1 Příspěvek od JopoBoss »

Dobry den, jsem začátečník a chtěl bych se zeptat. Jaky by byl vhodný motor pro můj Rc model Strada MT RTR 1:10 koupil jsem si nedávno nový regulátor Speedstar 2 Crawler Edition. Předem děkuji za odpoveď
scarabeus

#2 Příspěvek od scarabeus »

Nic jineho nez obycejnou plechovku. Odhaduju 540ku. Nejaky rapidni vykon necekej.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Nakadah »

Pro ten regulator jakoukoliv 500ku nebo 540ku od 19-ti zavitu vyse. Treba MIG500 7,2V RACE a vys (ten ma 19 zavitu). Cim vice zavitu, tim mene otacek na volt (nizsi rychlost auta ze :wink: ), ale zase by mel stoupat kroutici moment (moje domenka). Pohon je treba odladit zprevodovanim, aby motor nebyl pretizeny a neupekl si ho (stejnosmernou plechovku upeces velmi rychle, pri zkratu motoru ti chcipne i regulator). Nak
scarabeus

#4 Příspěvek od scarabeus »

Nakadah píše:Cim vice zavitu, tim mene otacek na volt (nizsi rychlost auta ze :wink: ), ale zase by mel stoupat kroutici moment (moje domenka). Nak

Je to skutecne tak. Proto maji E-Reva motory s 2200kV motory apod. Dozenou to otackami, ale na rozjezdu to utahne opravdu hodne.

Jen tak pro ukazku, sranda:

http://www.youtube.com/watch?v=EBnhex-Eg6U
Kovboj

Re: Elektromotor pro Strada MT RTR 1:10

#5 Příspěvek od Kovboj »

JopoBoss píše:Jaky by byl vhodný motor pro můj Rc model Strada MT RTR 1:10 koupil jsem si nedávno nový regulátor Speedstar 2 Crawler Edition.

Do monster trucku regulátor pro crawler? Opravdu s tím budeš jezdit crawling? Jinak to moc dobrá volba není...
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od darth.hokro »

A Mig je také naprosto nevhodný, upeče se raz dva :) Mig je vhodný do placek. U těhle pseudo monstertrucků, ho nezpřevoduješ. Buď kup origo nebo něco od HPI 27 a víc závitů. Rychost u nich nehledej, jezdi, rozbij, kup pořádný monster :D
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „Auta“