Elektromotor pro Strada MT RTR 1:10
Elektromotor pro Strada MT RTR 1:10
Dobry den, jsem začátečník a chtěl bych se zeptat. Jaky by byl vhodný motor pro můj Rc model Strada MT RTR 1:10 koupil jsem si nedávno nový regulátor Speedstar 2 Crawler Edition. Předem děkuji za odpoveď
Pro ten regulator jakoukoliv 500ku nebo 540ku od 19-ti zavitu vyse. Treba MIG500 7,2V RACE a vys (ten ma 19 zavitu). Cim vice zavitu, tim mene otacek na volt (nizsi rychlost auta ze
), ale zase by mel stoupat kroutici moment (moje domenka). Pohon je treba odladit zprevodovanim, aby motor nebyl pretizeny a neupekl si ho (stejnosmernou plechovku upeces velmi rychle, pri zkratu motoru ti chcipne i regulator). Nak
Nakadah píše:Cim vice zavitu, tim mene otacek na volt (nizsi rychlost auta ze), ale zase by mel stoupat kroutici moment (moje domenka). Nak
Je to skutecne tak. Proto maji E-Reva motory s 2200kV motory apod. Dozenou to otackami, ale na rozjezdu to utahne opravdu hodne.
Jen tak pro ukazku, sranda:
http://www.youtube.com/watch?v=EBnhex-Eg6U
Re: Elektromotor pro Strada MT RTR 1:10
JopoBoss píše:Jaky by byl vhodný motor pro můj Rc model Strada MT RTR 1:10 koupil jsem si nedávno nový regulátor Speedstar 2 Crawler Edition.
Do monster trucku regulátor pro crawler? Opravdu s tím budeš jezdit crawling? Jinak to moc dobrá volba není...
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele: