RC Heliholics Ostrava 1

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
ciko7

#946 Příspěvek od ciko7 »

jejda, škoda. 30.7 jsem mimo kraj. Budu na druhém konci republiky. :D
A co se týče létání při Danovi, tak letadlo bylo mimo dosah a pilot stál také bokem. Ale nedivím se v dané chvíli Danovi, že tak reagoval. On jistě zase někdy přijede, až kolem Milanovy chaloupky začnou chodit houfně pejskaři :D :D :D
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Howking
Kontaktovat uživatele:

#947 Příspěvek od Howking »

Tak pánové. Dnes plná účast v Kroměříži. Máme to kousek, hodinka cesty, byla by škoda nejít.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
ciko7

#948 Příspěvek od ciko7 »

:( Tak dneska vážně smolný den na našem oblíbeném DINU. Počasí nádherný,sluníčko,bezvětří a bez letadel ..to hlavně :D . Nejprve mi selhal hned při prvním startu opět zadní domek. Zlomil se již třetí kousek,nevím,čím to jen může být. A potom mi S.69 ukázal, jak je jeho TAROT 450 dokonale skladný. Že jde v pohodě složit během jediné vteřiny a odnést domů v igelitové tašce z kaufu :( Stačilo k tomu málo, pár nádherných osmiček a potom sosákem rovnou do země. Než Sváta odstartoval, říkal něco o tom, že jde plašit krtky, ale nevěděl jsem, že půjde až tak do důsledků. :D Nic méně, krtka asi nevyhnal, i když to byla pěkná rána,až jsem poskočil na svém štokrleti. No nic, šroubkování zdar. :evil: :D
Se divím, že se ještě S.69 nepochlubil...tajnustkář jeden :D
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
sgames
Kontaktovat uživatele:

#949 Příspěvek od sgames »

ahoj kluci vrtulnikarsti.
to me mrzi ze jsme se potkali na dinu vseci do kupy no.
ono to neni jen problemem dina, ale vsude kde je proste letiste pro ruzne skupiny lidi. budte radi ze nechodit na hohenneger. tam i mi letadlari cekame hodinu nez jeden spalovak udela svych 20 kolecek a pristane.

ono je to vubec o domluve diky tomu,ze tam litame hlavne vetrone muzeme klidne stat v rozku nebo sedet na zidli u auta a hodinu litat nekde v pejru... ale to je treba se ozvat no.
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
ciko7

#950 Příspěvek od ciko7 »

Ahoj Sgames.. Já myslím , že to bude v pohodě. Jak říkáš, je to o domluvě.
Ponaučení pro příště: .... líná huba, holé neštěstí :D
ciko7

#951 Příspěvek od ciko7 »

Ahoj Sgames.. Já myslím , že to bude v pohodě. Jak říkáš, je to o domluvě.
Ponaučení pro příště: .... líná huba, holé neštěstí :D
sgames
Kontaktovat uživatele:

#952 Příspěvek od sgames »

asi tak.
nas taky lita kolikrat 7 dohromady a mezitim behaji decka ... staci se domluvit ty tu,ty tam,ty sem a decka za auta :) a je klid
michalll
Kontaktovat uživatele:

#953 Příspěvek od michalll »

Když jsem se na Dinu párkrát potkal s větroňářem, tak jsem se s ním pozdravil, řekl jsem budu lítat tam a tam, dotyčný souhlasil a nebyl problém.
Než éro přistálo, tak jsem dal třeba i dvě baterky...

Že kdesi pod mraky vytáčí někdo větroněm termiku mě vůbec neomezovalo - spíše se většinou cítím já trochu provinile, že druhému pilotovi dělám zvukovou kulisu. :roll:
PROTOS 500, BLADE 130 X

Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
ciko7

#954 Příspěvek od ciko7 »

Tak pánové, nechci tady provokovat těžce pracující osazenstvo, ale já jdu lítat :D :D :D :D na DN
Tsisters

#955 Příspěvek od Tsisters »

Tak jak se ti lítalo,když my jsme museli vytvářet hodnoty?Jsem dostal nějaké ND a tak Walkera už zase byla na zahradě ve vzduchu.Přišly mi sice i motory z Číny,ale nějak ten kdo to balil neměl svůj den,bo mi dal místo pro 9100 pro 9104,docela je mezi nima rozdíl a při sebevětší vůli tam nejde nacpat :-(.Objednám znova :-)
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
ciko7

#956 Příspěvek od ciko7 »

Se nediv , to balí čínské děti, než jdou ráno do školy. :D :D :D
Tsisters

#957 Příspěvek od Tsisters »

NTJ si snad postavím autíčko s těch motorků.Jak jsi s polítal?Já jsem to trošku protáhl na zahradě :-)
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
ciko7

#958 Příspěvek od ciko7 »

Polítal jsem super, něco na DN a taky něco v práci. Beltík má menší tech.problém, který zítra dořeším. Takže dnes jen maketa
s.69

#959 Příspěvek od s.69 »

ciko7 píše::( Tak dneska vážně smolný den na našem oblíbeném DINU. Počasí nádherný,sluníčko,bezvětří a bez letadel ..to hlavně :D . Nejprve mi selhal hned při prvním startu opět zadní domek. Zlomil se již třetí kousek,nevím,čím to jen může být. A potom mi S.69 ukázal, jak je jeho TAROT 450 dokonale skladný. Že jde v pohodě složit během jediné vteřiny a odnést domů v igelitové tašce z kaufu :( Stačilo k tomu málo, pár nádherných osmiček a potom sosákem rovnou do země. Než Sváta odstartoval, říkal něco o tom, že jde plašit krtky, ale nevěděl jsem, že půjde až tak do důsledků. :D Nic méně, krtka asi nevyhnal, i když to byla pěkná rána,až jsem poskočil na svém štokrleti. No nic, šroubkování zdar. :evil: :D
Se divím, že se ještě S.69 nepochlubil...tajnustkář jeden :D

Hezky popsáno - jen dodám, že to v reálu i moc hezky vypadalo. :roll:
A to jsem si ten den říkal, že jsem pro letošek stále bez nehody.
Ono opravdu platí, že nehoda není náhoda.
V mém případě jsem prostě spadl na ruce - nebo spíše na hlavu...

Koho to zajímá dál - nabízím krátký popis celé události:
Krásná pravotočivá zatáčka (moc mi pravá nejde, ale tahle byla dokonalá), výlet, vyrovnání a nádherný klesající dlouhý let, kdy se mi Heli (aniž bych si toho jakkoli všiml), změnila v řízenou střelu, která pod dokonalým úhlem, narazila v plné rychlosti přímo do země (nutno dodat, že tento cíl se opravdu, asi minout nedal). :oops:

Pak skutečně došlo k okamžité "rozborce" mého Tarota 450PRO, kterýžto jakoby po výbuchu, realisticky odlétal na všechny strany.
Prostě skutečný divácký zážitek. :)

Naštěstí škody jsou ve finále, až neskutečně "minimální".
Původně jsem čekal jen velký kráter a pár roztavených kovových kusů.
Ale opak byl pravdou.
Skutečně "odešlo" jen pár drobností, hlavní listí a nevyléčitelný úraz utrpěla i kabinka.

Už mám, ale objednáno a čekám balíček.
Pak rychle do vzduchu.
Snad se mi do té doby mozek definitivně rozhodne, budu-li ještě létat RC Heli nebo se dám na RC řízené střely... :D
Spektrum DX8 DSMX + (PhoenixRC)
Tarot 450PRO
Blade mCP X2
sgames
Kontaktovat uživatele:

#960 Příspěvek od sgames »

no ale hrobecek jsi tam udelal pekny,supr !
Zamčeno

Zpět na „Kluby“