To nebyl S.69, ale já s tím hrobečkem Tak prosím nelikvidovat Držet PIETU Sváťa si odnesl vše v igelitce, včetně zlomených hl.listů a pokouší se to doma slepit Nechtěl přispět na hrobeček ani třískou
howkingu v polance nikdo nelita ? maji tam mnohem vice clenu nez my co ja vim.
ad hrobecek : tak dekujeme je moc pekny . mmchodem my hrobecky stime, ale nekdo nam rozkradl letecky hrobecek, tak to teda ne ! casem tam bude urcite pekne policko z kousku letadel a vrtulnicku
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
sgames píše:howkingu v polance nikdo nelita ? maji tam mnohem vice clenu nez my co ja vim.
ad hrobecek : tak dekujeme je moc pekny . mmchodem my hrobecky stime, ale nekdo nam rozkradl letecky hrobecek, tak to teda ne ! casem tam bude urcite pekne policko z kousku letadel a vrtulnicku
- to jo, ale krom neděle odpoledne tam skoro nikoho nenajdeš
aha .. nj dino je hold vice navstevovane ve vsechny dny a hodiny.
do polanky je pomerne blby prijezd po tom dlouhem poli,dres tam podvozkem a kdyz je par dni po desti,hnijes tam v bahne. ale letiste suprove,to je fakt no
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Tak jsem si dnes trouchu pohrál s kabinkou. Dostala nový nástřik a trochu jsem ji oživil Není to žádné veledílo, ale mě se líbí Když s ní spadnu, aspoň se na mě bude usmívat
http://ciko7.rajce.idnes.cz/Ostatni_heli
ciko7 píše:Tak jsem si dnes trouchu pohrál s kabinkou. Dostala nový nástřik a trochu jsem ji oživil Není to žádné veledílo, ale mě se líbí Když s ní spadnu, aspoň se na mě bude usmívat http://ciko7.rajce.idnes.cz/Ostatni_heli
Šmánkote..... a kdy že jedeš zase k nám na školení
Tak jsem byl dnes na čumendě v Kroměříži. Během asi 3h, co jsem se mohl dívat na nádherné letové ukázky, bylo opravdu nač koukat. Škoda jen , že potom začalo pršet a tím pádem bylo po koukání. Jinak mohu říci, že to byl opravdu hezký zážitek a příští rok určitě pojedu na dýl, dnes to bohužel bylo jen na otočku, jelikož jsem musel večer do práce.