CA lepidlo-zasychání aplikátoru
..Snek píše:Voodoo-cz píše:Pokud to propichujes kovovou jehlou, tak to je jedna z pricin. Jinak vterinak nejlip skladovat vzhuru nohama (hrdlo pak nezaschne) a v lednicce.
China CA vterinaky maji bezne v sroubovaci zatce kovovy "spendlik" a nezasychaji, skladuji je normalne nohama dolu
Takze bych to jako pricinu zasychani nevidel.
Někdy před rokem jsem pokusně koupil u čonků střední vteřiňák. Potřeboval jsem i řídký, ale ten jsem u nich dosud nesehnal. Bylo to v nějaké růžové nádobce (aspoň doufám, že si to tak pamatuji) a lepilo to super.
Pak jsem to koupil za čas někde jinde a už to nebylo ono. Byl to víc gel, než střední vteřiňák. Měl jsem s tím asi začvachtat v lahvičce když jsem to nesl k pokladně.
Velmi dobré vteřiňáky jsou od BSI. Navíc ty na depron nenechávají tu kouřovou mlhu, takže se s tím velmi dobře lepí třeba zasklení kabin. Snad jediný problém jsem měl s depronem od Pauzuolise na Sultimate. Ten jeho depron žraly všechny vteřiňáky bez ohledu na značku a určení. Asi dva to nerozežraly, ale taky to šlo odloupnout nehtem. Tam pak došlo na Uhu por a epoxy.
Lepidla od Pelikána nekupuji vůbec žádné. Bílá lepící pasta na papír drží stejně jako ty jeho zázraky.
Pak jsem to koupil za čas někde jinde a už to nebylo ono. Byl to víc gel, než střední vteřiňák. Měl jsem s tím asi začvachtat v lahvičce když jsem to nesl k pokladně.
Velmi dobré vteřiňáky jsou od BSI. Navíc ty na depron nenechávají tu kouřovou mlhu, takže se s tím velmi dobře lepí třeba zasklení kabin. Snad jediný problém jsem měl s depronem od Pauzuolise na Sultimate. Ten jeho depron žraly všechny vteřiňáky bez ohledu na značku a určení. Asi dva to nerozežraly, ale taky to šlo odloupnout nehtem. Tam pak došlo na Uhu por a epoxy.
Lepidla od Pelikána nekupuji vůbec žádné. Bílá lepící pasta na papír drží stejně jako ty jeho zázraky.
- kaplik
- Kontaktovat uživatele:
JMalik píše:Někdy před rokem jsem pokusně koupil u čonků střední vteřiňák. Potřeboval jsem i řídký, ale ten jsem u nich dosud nesehnal. Bylo to v nějaké růžové nádobce (aspoň doufám, že si to tak pamatuji) a lepilo to super.
Je to sice z jineho soudku nez CA, ale co si myslis o STYROLEPU od Pelikana?