Gattor píše:
mym problemem jsou ti, kteri odsuzuji vse z HK jako nepouzitelnej smejd. pokud mam na nektere zbozi z HK jiny nazor, povazuji za pochopitelne, ze reaguji. a to i presto, ze vim, ze nekterym z vas se to nebude libil. pak take ocekavam, ze se taci ozvou a pokud mozno s utokem na mne nebo poukazanim, ze nejsem v poradku. jiste, mohl jsem to napsat slusneji, ale to by vyvolalo hadku a ja chtel jen usmevne upozornit na to, ze kazdy je jiny a kazdy ma jine zkusenosti a potreby.
---
ale protoze beru, ze byla rec o HK401, zarazuji krok zpet.
---
Trochu ji mě neodhadl, já ještě před nedávnem lítal s HK a nakupoval na HK a chtěl jsem přesvědčit sebe a lidi kolem, že HK i s elektronikou HK je stroj který může konkurovat Rexovi. Ale po půl roce jsem rezignoval, prototože jsem sám zjistil, že TRexovi se to prostě vyrovnat nemůže.
... když si někdo dává elektroniku HK nebo dokonce gyro HK401 do originál Trexe, tak mě to nebere hlava a musl jsem to napsat, protože ten člověk vůbec neví co dělá. Kdyby si dal elekroniku z Rexu do klonu HK to bych pochopil, to funguje. Jsou určitý nepsaný, ale osvědčený a vyzkoušený pravidla čím osadit HK. Něco ošidí, ale pokud ošidí gyro a ocasní servo bude se víc trápit jak lítat. Já gyro HK nikdy neměl a trápil jsem se taky.
V žádným případě neříkám, že všecho z HK je šmejd, ......jen skoro všechno.