T REX 450 - elektronika

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od psena »

Gattor píše:kdyz koupis neco na HK, tak urcite do hodiny spadnes, pokud toto upozorneni neposles dalsich 111 lidem.

Pokud si nejses uplne jistej, ze jsi pochopil prispevek na kterej chces reagovat, tak prosim nereaguj :lol:
Fakt jsi vedle jak ta jedle a akorat vytrhavas slova z kontextu... ale asi jsi nejakej svuj problem potreboval dostat ven.
Panda

#17 Příspěvek od Panda »

jo, takhle to mam ja i s prijimacem.
ted jsem koukal na Sporta do navodu, a ma ram delany pro gyro GP750
je na nej takova ploska pod ocasnim nosnikem.
a rekl bych ze to hk401 se tam nevejde.
pak nevim co poradit. jedine ho tam zkusit narvat.. :?
Heli 450 (90% T-REX)
MX-16 IFS
AEROFLY
Panda

#18 Příspěvek od Panda »

koukam, ze Psena taky nemuze spat...
Heli 450 (90% T-REX)
MX-16 IFS
AEROFLY
olda
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od olda »

Ohledně gyra, koupil bych za 200,- GA-250 a to HK 401B zkusil za pusu střelit a mělo by to být bez problémů. Ohledně výbavy, já mám na chinapročku vše venku a nemám s tím problém.
foto:
http://oldanov.rajce.idnes.cz/HK_450-TT_Pro/
Moje modely:
http://mkalka.cz/clenove/clen.php?id=10
chapa

Re: T REX 450 - elektronika

#20 Příspěvek od chapa »

rich píše: gyro (mám HK401B) - na doporučené místo se nevleze výškou

Tak vyndej tu plastovou poličku.Lítam i bez ní.
Přijímač na bok a regl. kam chceš.(já mam regl.na boku z druhý strany)
miniprotos 450,protos 500
saint21

#21 Příspěvek od saint21 »

olda píše:Ohledně gyra, koupil bych za 200,- GA-250 a to HK 401B zkusil za pusu střelit a mělo by to být bez problémů. Ohledně výbavy, já mám na chinapročku vše venku a nemám s tím problém.
foto:
http://oldanov.rajce.idnes.cz/HK_450-TT_Pro/

Co to tam máš za baterku?

Mám to stejně jako olda a bez problemů.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Gattor »

psena píše:
Gattor píše:kdyz koupis neco na HK, tak urcite do hodiny spadnes, pokud toto upozorneni neposles dalsich 111 lidem.

Pokud si nejses uplne jistej, ze jsi pochopil prispevek na kterej chces reagovat, tak prosim nereaguj :lol:
Fakt jsi vedle jak ta jedle a akorat vytrhavas slova z kontextu... ale asi jsi nejakej svuj problem potreboval dostat ven.

mym problemem jsou ti, kteri odsuzuji vse z HK jako nepouzitelnej smejd. pokud mam na nektere zbozi z HK jiny nazor, povazuji za pochopitelne, ze reaguji. a to i presto, ze vim, ze nekterym z vas se to nebude libil. pak take ocekavam, ze se taci ozvou a pokud mozno s utokem na mne nebo poukazanim, ze nejsem v poradku. jiste, mohl jsem to napsat slusneji, ale to by vyvolalo hadku a ja chtel jen usmevne upozornit na to, ze kazdy je jiny a kazdy ma jine zkusenosti a potreby.

JirkaA> nic nez pouhy pokus o usmevne vyjadreni meho nazoru. vse neni tak spatne, jak ti nekdo, nekde a nekdy rekne, vis? ale ten kdo nechce, tak to stejne nepochopi (nemluvim konkretne o tobe, tobe pouze odpovidam).

---
ale protoze beru, ze byla rec o HK401, zarazuji krok zpet.
---
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
olda
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od olda »

Baterku totok:
Turnigy 2450mAh 3S 30C Lipo Pack
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=10274
Moje modely:
http://mkalka.cz/clenove/clen.php?id=10
Digis
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Digis »

Gattor píše:
mym problemem jsou ti, kteri odsuzuji vse z HK jako nepouzitelnej smejd. pokud mam na nektere zbozi z HK jiny nazor, povazuji za pochopitelne, ze reaguji. a to i presto, ze vim, ze nekterym z vas se to nebude libil. pak take ocekavam, ze se taci ozvou a pokud mozno s utokem na mne nebo poukazanim, ze nejsem v poradku. jiste, mohl jsem to napsat slusneji, ale to by vyvolalo hadku a ja chtel jen usmevne upozornit na to, ze kazdy je jiny a kazdy ma jine zkusenosti a potreby.

---
ale protoze beru, ze byla rec o HK401, zarazuji krok zpet.
---

Trochu ji mě neodhadl, já ještě před nedávnem lítal s HK a nakupoval na HK a chtěl jsem přesvědčit sebe a lidi kolem, že HK i s elektronikou HK je stroj který může konkurovat Rexovi. Ale po půl roce jsem rezignoval, prototože jsem sám zjistil, že TRexovi se to prostě vyrovnat nemůže.

... když si někdo dává elektroniku HK nebo dokonce gyro HK401 do originál Trexe, tak mě to nebere hlava a musl jsem to napsat, protože ten člověk vůbec neví co dělá. Kdyby si dal elekroniku z Rexu do klonu HK to bych pochopil, to funguje. Jsou určitý nepsaný, ale osvědčený a vyzkoušený pravidla čím osadit HK. Něco ošidí, ale pokud ošidí gyro a ocasní servo bude se víc trápit jak lítat. Já gyro HK nikdy neměl a trápil jsem se taky.

V žádným případě neříkám, že všecho z HK je šmejd, ......jen skoro všechno. :wink:
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Gattor »

ale jo, HK401 me taky trochu schladilo :) take netvrdim, ze z HK je vse super, ale da se to vyzkouset a nektere veci proste za ty penize stoji, aniz by si riskoval katostrofu. nektere ji zpusobi drive, nez se vrtulnik vznese do vzduchu.
jedinou vyhradu mam k okamzitemu odsouzeni vseho, co se na HK prodava (to je muj problem) jen na zaklade toho, ze je to moc levne nebo, ze nekdo nekomu neco rikal. to vsak nebyl tvuj pripad.

sorry, uz dal popichovat nebudu.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
rich

pro DIGISe

#26 Příspěvek od rich »

Všem kromě Gattora - Praha! Díky za rady, díly z HK mi doporučil dlouholetý přítel Petr prtka jako začátek. Myslím, že jste taky nějak podobně začínali, takže bych to neviděl nijak dramaticky, zkouším létat, pokud to půjde, tak to osazení změním! Škoda, že mi nikdo nepošle foto verzi SPORTU, abych se lépe orientoval. Nevadí, pokud budu mít potíže, věřím že prtka či jeho kolegové z Helimaniacs mi poradí. Jen je škoda, že ta Praha je ve všem tak chytrá :oops: :oops: :oops:
Bohužel každé forum má skvělé lidi a ty jiné.
Ještě jednou všem děkuji a pokud přijdou další rozumné příspěvky, budu rád a velmi jim děkuji!!
Nine Eagles V3, Scorpio 1&21 (Walkera CB180D), Walkera V400D02, T-Rex 450 Sport+DX6i,
DaveLister

#27 Příspěvek od DaveLister »

Tak najit foto sporta snad neni takovy problem ne?

http://www.google.cz/search?um=1&hl=cs& ... l146l0.1l1
Gattor
Kontaktovat uživatele:

Re: pro DIGISe

#28 Příspěvek od Gattor »

rich píše:Všem kromě Gattora - Praha! Díky za rady, díly z HK mi doporučil dlouholetý přítel Petr prtka jako začátek. Myslím, že jste taky nějak podobně začínali, takže bych to neviděl nijak dramaticky, zkouším létat, pokud to půjde, tak to osazení změním! Škoda, že mi nikdo nepošle foto verzi SPORTU, abych se lépe orientoval. Nevadí, pokud budu mít potíže, věřím že prtka či jeho kolegové z Helimaniacs mi poradí. Jen je škoda, že ta Praha je ve všem tak chytrá :oops: :oops: :oops:
Bohužel každé forum má skvělé lidi a ty jiné.
Ještě jednou všem děkuji a pokud přijdou další rozumné příspěvky, budu rád a velmi jim děkuji!!

:) vsem vam dekuju za rady a pryc s Gattorem. sice tam necham HK401 z HK, ale ta Praha, ktera na vse z HK nenadava, je vazne blba! :)

dekujes mimojine za rady, aby si tam dal jine gyro. to Praha podporuje, tak proc neposlechnes rady, za ktere dekujes?
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“