[/quote]Howking píše:CG - center of gravity - těžiště - přesné těžiště vyléčí veškeré neduhy 3G
Ano, proto me mate proc me to ted posilas a o nekolik prispevku vyse sam popiras
vice SZ.
[/quote]Howking píše:CG - center of gravity - těžiště - přesné těžiště vyléčí veškeré neduhy 3G
Kenny McCormick píše:to ale funguje len pri padlovke. Pri bezpadlovke, je to jedno, kde mas tazisko v suvislosti s utekanim vrtasu dopredu, dozadu alebo aj do stran. Tazisko na to vplyv nema.habasek píše:hOOrNeT píše:Bert má pravdu, správně těžiště je základ, bez toho nemá cenu něco dalšího ladit
To rozhodne, ja ted o vikendu odstranil "delfina" z me 600 jen tim, ze jsem doladil a dusledne kontroluji teziste. Mel jsem ho moc na "cumak". Je pro me ponekud lepsi kdyz me jde vrtas lehce sam dopredu. Asi blbej zlozvyk. Mam 3G v3.0 ... vse ostatni ok, i kdyz u me byla i v2.1 v pohode.
Posledne ked mi utekal, boli to vibracie...
Kenny McCormick píše:flymentor neviem.
Mne to dokazal ustrazit MB. Ak to to 3G nedokaze, tipujem ze je nieco zle /nastavenie, vrtas, alebo to 3G/.
Je to to iste, ako keby to fukal bocny vietor a chvost ti proste oddriftuje po smere vetra. Je to predsa len troj-ose gyro, ktore napriek vonkasim vplyvom /vietor ci zle tazisko/ stale drzi vrtas v rovnakej pozicii pokial sa nepackuje.