a penize : no nevim, nekteri se nemaji k spolupodileni se na letisti
RC Heliholics Ostrava 1
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
jako s letadlem ? vrtulnikem ? traktorem ?
jinak pokud to tam ma nejak vzkvetat tak je treba aby se podileli vseci co tam chodivaj, protoze nas neni moc a neni to zadna prca to nejak uzivit a udrzovat. nehlede na to ze pro kazdeho modelare je to snad malickost pri cenach nasich hracek
jinak pokud to tam ma nejak vzkvetat tak je treba aby se podileli vseci co tam chodivaj, protoze nas neni moc a neni to zadna prca to nejak uzivit a udrzovat. nehlede na to ze pro kazdeho modelare je to snad malickost pri cenach nasich hracek
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Zdar pánové
12.7. jsem objednával Protose u p. Vasílka ze Slovenska a odjel jsem na služebku. Když jsem se v sobotu vrátil, tak jsem čekal, že v mailu najdu potvrzení objednávky a instrukce k platbě a ono nic...
Venku je krásně a z police se na mě směje rozsekanej T-rex
12.7. jsem objednával Protose u p. Vasílka ze Slovenska a odjel jsem na služebku. Když jsem se v sobotu vrátil, tak jsem čekal, že v mailu najdu potvrzení objednávky a instrukce k platbě a ono nic...
PROTOS 500, BLADE 130 X
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
Tak páni letadláři, večer jsem se byl ještě mrknout na DN. Koukal jsem , že váš LAMACUP dopadl asi dobře, jelikož jsem v ohništi nenašel žádné ohořelé zbytky letadel
Tak jsem si v klidu polítal a ve 21h jsem byl z letiště vyhozen
Přihnalo se hejno nenasytných a krvežíznivých komárů a ukázalo se , kdo je na ploše pánem

Tak jsem si v klidu polítal a ve 21h jsem byl z letiště vyhozen
Přihnalo se hejno nenasytných a krvežíznivých komárů a ukázalo se , kdo je na ploše pánem
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
michalll píše:Zdar pánové
Cau... rikal jsem ti, ze ma nejspis dovolenou. Jinak se vzdy ozval hned. Ja mam u nej taky jeste jednu objednávku a zatim se nic nedeje.
Imm0rta1 píše:michalll píše:Zdar pánové
Cau... rikal jsem ti, ze ma nejspis dovolenou. Jinak se vzdy ozval hned. Ja mam u nej taky jeste jednu objednávku a zatim se nic nedeje.
Ahoj , pro co ses rozhodl ?
( Logo 600 - Trex 550 - 600E pro )
zeno píše:Imm0rta1 píše:zeno píše:Ahoj , pro co ses rozhodl ?
Cau... zatim pro 550ku, ale 600ku mam zatim porad doma. Do loga asi nepujdu bylo by to pekne, ale uz moc drahe.
Jsem zvědavy na 550 3GX .
Já dnes po2 opravil 6kilo , je super ale moc se s nim odvazuji .
Uz po druhe?
Imm0rta1 píše:zeno píše:Imm0rta1 píše:zeno píše:Ahoj , pro co ses rozhodl ?
Cau... zatim pro 550ku, ale 600ku mam zatim porad doma. Do loga asi nepujdu bylo by to pekne, ale uz moc drahe.
Jsem zvědavy na 550 3GX .
Já dnes po2 opravil 6kilo , je super ale moc se s nim odvazuji .
Uz po druhe?
Jj