RC Heliholics Ostrava 1

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
zeno

#1006 Příspěvek od zeno »

ciko7 píše:Vždy se padá na selhání techniky. Buď selže technika jako taková, nebo selže technika rukou. Já zásadně padám na selhání techniky rukou :D :D

jj a že jsem mezi 2ma ranama s6kilem dal jednu ránu se 7kilem už raději říkat nebudu.
Opět jsem končil s vrtulníky.
Tsisters

#1007 Příspěvek od Tsisters »

Ty jo se ti ty rány nějak hodně sešly za sebou :-(
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Howking
Kontaktovat uživatele:

#1008 Příspěvek od Howking »

Jak jsem slyšel v Kromclu - lítá se vždy ve výšce tří letových chyb.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
michalll
Kontaktovat uživatele:

#1009 Příspěvek od michalll »

Howking píše:Jak jsem slyšel v Kromclu - lítá se vždy ve výšce tří letových chyb.

sakra, tak to nevím, jestli mi to v tak řídkém vzduchu ještě pojetí :D
PROTOS 500, BLADE 130 X

Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
ciko7

#1010 Příspěvek od ciko7 »

Howking píše:Jak jsem slyšel v Kromclu - lítá se vždy ve výšce tří letových chyb.

V tom případě bych musel chodit lítat na MARS :D :D :D
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Howking
Kontaktovat uživatele:

#1011 Příspěvek od Howking »

Tak jsem dolítal. Už čekám jen na nové baterky. Stávající ukončily službu rezolutně. Jedna mi shořela ruce po dolítání.

http://www.youtube.com/watch?v=nFoavpqEU6E

Tak jsem přistál, vytáhnu baterku z heliny, položím ji na palubovku do auta, zapojuji nabitou baterku do heliny a pak se vracím s tí, že na stávající nasunu na kontakty čepičky aby se mi baterka náhodně nezkratla a dávám ji do kufru, když v tom mě popálí prsty a zápěstí a začne se z ní kouřit. Sama od sebe, bez jakékoli nešetrné manipulace, bez zkratu mi blafla v ruce.
Video s oné přihody.
No tak jsem raději i novou baterku z heliny vytáhl a doma všechny baterky dal raději z baráku ven na dvůr. A s čínama jednou pro vždy končím.

Už jsem sem chtěl nedávno psát, že baterky přece nemohou chytit samy od sebe, že ani zkrat je nezapálí protože se dřív upálí kontakty v baterii, než by se zahřála do zapálení. I mechanicky toho vydrží velmi mnoho - po havárce se mi baterie ohnula do pravého úhlu a nic. No a te mě přesvědčila moje vlastní baterka, jak moc jsem se mýlil.
youtube.com/heyingosl
psena
Kontaktovat uživatele:

#1012 Příspěvek od psena »

Proto po dolitani nechavam baterky na zemi :lol:
I kdyz o necem takovym jsem asi jeste neslysel, problem nastal vzdy aspon pri nabijeni nebo mechanickym zkratu.
Jinak z kontaktama v baterii mas pravdu... opravdu se neodpaji, zkouseli jsme to na letisti a baterka zacoudila pri spojeni konektoru.
demolátor

#1013 Příspěvek od demolátor »

No sakra.....mám nanotechy v protosu a taky mi dost dosluhujou. Ze 3 mají 2 jeden článek totálka. Jedna první a druhá poslední. Ty články se vždy nafouknou jak meruny a jsou nejvíc rozpálený. Takže vidim, že to chce respekt. Doufám že to nechitá i v helině . :roll:
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Howking
Kontaktovat uživatele:

#1014 Příspěvek od Howking »

demolátor píše:Doufám že to nechitá i v helině . :roll:
- no právě, že jsem měl štěstí, že mi to v helině nechytlo - z rexe zevnitř bych ji asi vytáhnout nedokázal, pálila jak svině, až mám puchýř na ruce.
youtube.com/heyingosl
demolátor

#1015 Příspěvek od demolátor »

No mám obědnanou zatím jednu novou, ale brzo budu muset koupit aspon ještě jednu. S tou nejhorší už lítám jenom asi 2 minuty. :lol:

PS: A hádej jakou baterku mam obědnanou. Zase nanotech :D . Ale vzal jsem do protose 2650 35-70C. To by mohla bejt trochu větší šance, že se to nebude tolik hřát, a budou tam větší rezervy.
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
ciko7

#1016 Příspěvek od ciko7 »

[quote="Howking"]Tak jsem dolítal. Už čekám jen na nové baterky. Stávající ukončily službu rezolutně. Jedna mi shořela ruce po dolítání.

Tak to je mazec. Už vím , že k lítání si budu asi pravidelně kupovat špekáčky na opékání, jelikož nikdy nevíš, kdy někdo rozdělá oheň.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
sgames
Kontaktovat uživatele:

#1017 Příspěvek od sgames »

mno jestli litate ty supr nanotechy z HC tak se ani nedivim.
spise me udivuje to,ze do vrtasu cpete fakt mraky penez, ale baterky mate na baterky :)

to i my vetronari cpeme do baterek snad nejvice penez (myslim do kvality,ne do kvantity :) )
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
demolátor

#1018 Příspěvek od demolátor »

No kdyz vono u tech dostupnejch baterek zase takovej vyber neni.
Mozná pak zkusim voltz, ale tam je max. nabijení 4C a to je tam udáváno, jako kdyby už to bylo nezdravé, takže jen 3C a to je u vrtulníků dost málo. To vetron ty baterky aspon nemusí střídat jak ponožky. :)
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Imm0rta1

#1019 Příspěvek od Imm0rta1 »

sgames píše:mno jestli litate ty supr nanotechy z HC tak se ani nedivim.
spise me udivuje to,ze do vrtasu cpete fakt mraky penez, ale baterky mate na baterky :)

to i my vetronari cpeme do baterek snad nejvice penez (myslim do kvality,ne do kvantity :) )

Nj pravda, ale tohle je uplne jina liga. Vy do vetronu nemusite cpat 12ti clankove baterie s kapacitou 5000 mAh :)
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#1020 Příspěvek od JirkaA »

Howking píše:No tak jsem raději i novou baterku z heliny vytáhl a doma všechny baterky dal raději z baráku ven na dvůr. A s čínama jednou pro vždy končím.

To je paranoia. S čím budeš teda lítat? Lipolky se jinde než v Asii nevyrábí :?, nezbude ti než přejít na nitro ;)
Spíš by se chtělo zamyslet nad příčinou. Čím a jak nabíjíš, kolik z nich taháš, měříš odběr pohonu v různých situacích (logger??)?
OK2WY
Zamčeno

Zpět na „Kluby“