mzk parovani
- hanz393
- Kontaktovat uživatele:
napajeni se merilo a odpovidalo zobrazovanym hodnotam na displey TX ..ale ten pipak je hluchy,pipa pri zapnuti jen ten v optiku...takze bude neco v rici v modulu..nyslim ze tam nemusim asi ani volat ale rano to zanesu do prodejny rovnou at jim to posle
Graupner MX-16 HoTT Cap 232 - 1,9m , ZDZ 40Piper 2,3m, Saito FA-100atd...
má to někdo smůlu
pokud je to dobrý prodejce třeba ti to vymění ihned
mě TWIN funguje bez problémů a k naprosté spokojenosti
instalace do vysílače byla snadná a párování na první pokus
instaloval jsem již několik TWINů a až na jeden případ (nízké napětí RX baterie 1x LiIon na párování a propojkování nestačí - na provoz je ale OK) bez problémů
pokud je to dobrý prodejce třeba ti to vymění ihned
mě TWIN funguje bez problémů a k naprosté spokojenosti
instalace do vysílače byla snadná a párování na první pokus
instaloval jsem již několik TWINů a až na jeden případ (nízké napětí RX baterie 1x LiIon na párování a propojkování nestačí - na provoz je ale OK) bez problémů
- hanz393
- Kontaktovat uživatele:
tak pan kotrba kontaktovan(uvidime jak se to bude pokracovatt)...byl jsem s modulem dnes na slabsim osciloskopu...vse spravne instalovano...do modulu ppm signal de...napeti taky spravne,polarita,proste modul zapojeny je dobre...a zkousel sem i muj prijimac parovat s kamosovym MZK modulem a vse ok,prijimac slape...jen ten modul stavkuje
Graupner MX-16 HoTT Cap 232 - 1,9m , ZDZ 40Piper 2,3m, Saito FA-100atd...
jen taková otázka...musí po spárování a vyjmutí propojek při no vém zapnutí Tx a RX zase blikat zelená dioda u Rx???
Spárování probíhá v pohodě,nejdřív blikají červená a zelená a po zapnutí Tx začne blikat zelená.Pak vypnu Rx a Tx,vytáhnu propojky a když znovu zapnu Tx a Rx,tak na Rx nic nebliká.Modul taky vydá jen neidentifikovatelný pazvuk(nepípne).Je něco špatně?
Dík za rady...
Spárování probíhá v pohodě,nejdřív blikají červená a zelená a po zapnutí Tx začne blikat zelená.Pak vypnu Rx a Tx,vytáhnu propojky a když znovu zapnu Tx a Rx,tak na Rx nic nebliká.Modul taky vydá jen neidentifikovatelný pazvuk(nepípne).Je něco špatně?
Dík za rady...
Re: mzk parovani
Omlouvám se, že oživuju mrtvý topic. Někde jsem založil propojky do modulu i do příjmačů. Do příjmače jsem to nahradil, ale do modulu je třeba zkrat kterých pinů? Může se někdo mrknout? Díky.
MichoCZ píše:Omlouvám se, že oživuju mrtvý topic. Někde jsem založil propojky do modulu i do příjmačů. Do příjmače jsem to nahradil, ale do modulu je třeba zkrat kterých pinů? Může se někdo mrknout? Díky.
Dva krajní...
Je to stejné jako u Rx.
Díky. Funguje to. Potřeboval jsem zapnout telemetrii. Stejně to nějak zlobí. Za dvě minuty spadne a je po telemetrii. Tento týden to posílám Kotrbovi na upgrade na Twin plus a snad se to vyřeší.
Jj,při upgrade na Twin+ nemusíš při každém zapínání znovu propojkovat...je to super.Jen si najedeš na uložený model v MZK boxu a je to,telemetrie zapnutá