Walkera V200D02 (Scorpio 1v23) - zkusenosti / postrehy
Mohu se přidat do diskuse,protože stejný problém s ujetím serv mám i já. Dlouho se mi to nestalo,až včera. Létám ten den asi 5tou baterku,ale s hodinovými přestávkami,kvůli přehřátí,najednou mírně foukl větřík,což normálně zvládám zkorigovat,ale heli se zhoupla dozadu,pak vyrazila prudce vpřed a doleva,a ačkoliv jsem se to pokoušel srovnat,přidat plyn,tak jako když nereaguje na mé povely a vzala si to po zadku šikmo k zemi na ocas. Prasklá ocasní hřídelka a jeden list hlav. vrtule. Tohle už se mi stalo cca 3x. Jinak mezi tím normálně létám,vče v poho,dělám osmičky a tak a nic,a najednou jako když se zblání a je na zemi. Nemám tušení co to může způsobit. Serva jinak reagují plynule a normálně. Taky přemýšlím ,že se toho zbavím,jenže co potom? Na T rexe prostě nemám,a koaxiál mě už nudí. Poraďte někdo co si pořídít za levno do 5000 a v lepší kvalitě než Walkera. Co nějaký 6kanál od ESKY? Nechci létat akrobacii ale pohodově si zalétat kolem sebe.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
... jo, prave nad tim samym pruserem badam. Pac presne tohle vysvetluje, proc jsem s tim ja sam prvne 2x trisknul. Momentalne mam kacirskou myslenku sjednotit mnozstvi vysilacu doma na jeden... treba nasterelim tohle (nebijte me do hlavy - necham si poradit) http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... de_1_.html
... k tomu rozumne prijimace a narvu to do tech svych hracek........
... ale dneska je horko, malo chlastam, tak treba blouznim.
... k tomu rozumne prijimace a narvu to do tech svych hracek........
... ale dneska je horko, malo chlastam, tak treba blouznim.
Pelican Quick Thunder, Nine Eagles Solo Pro V2, 2x Nine Eagles Free Spirit, Walkera V200D02
jirakus píše:........
... nesmej se mi, ale ten Free Spirit je zatim z techle hracek zdaleka nejlepsi. Vcera jsem koupil druhy ve stadiu vraku na soucastky se zdravym stridavym upgradem. Takze budu mit jeden jako maketu UH-1C a druhy ala original.....
Pelican Quick Thunder, Nine Eagles Solo Pro V2, 2x Nine Eagles Free Spirit, Walkera V200D02
No já jsem zatím takový krash s Walkerou neměl,sice taky občas tak poblázní,ale zatím jsem to vybral.Naposledy šla bokem k zemi,tak jsem to vyrovnal a další let už nebyl odešlo servo,po výměně lítá zase OK.
Co se týče jít do lepšího modelu,tak já jsem šel do Belta CP V2 v RTF na lítání,ale víc to vidím na šroubkování
.
Taky jsem si už pořídil DX6i a phoenixe,no a jak naškudlím chechtáky tak půjdu do nějaké stavby
Co se týče jít do lepšího modelu,tak já jsem šel do Belta CP V2 v RTF na lítání,ale víc to vidím na šroubkování
Taky jsem si už pořídil DX6i a phoenixe,no a jak naškudlím chechtáky tak půjdu do nějaké stavby
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
... dobra otazka. V pripadu hracky Free Spirit ano, ten po trose ladeni celkem slusne leta a to konzistentne. Uz mam 2 a necham si je.
S timhle kusem V200D02 jsem si, zda se, pekne nabehl. Tak, jak mi to prislo od prodejce, to ani nikdy rozumne letet nemuze. Uvidime, co ta reklamace. Clovek uplne bez RC zkusenosti (ja aspon kdysi lode) nema sanci ani nic poznat a vyhodi to do popelnice definitine otraven.
S timhle kusem V200D02 jsem si, zda se, pekne nabehl. Tak, jak mi to prislo od prodejce, to ani nikdy rozumne letet nemuze. Uvidime, co ta reklamace. Clovek uplne bez RC zkusenosti (ja aspon kdysi lode) nema sanci ani nic poznat a vyhodi to do popelnice definitine otraven.
Bavíme se tady o tom že je to šmejd. Možná ano,taky zatím nemám moc dobré zkušenosti,ale v této cenové kategorii se nemůžeme rovnat s Rexy,to je jasné,a když na ně není,a chce se jen tak rekreačně poletovat,člověk sáhne po tomhle. Vím že za tyto prachy to nikdy nebude dokonalé,ale dozvím se tu,co za tyto peníze si pořídit,co je v té cenové kategorii asi nejlepší? At je to hračka nebo ne,prostě co je v této ceně nejlepší volba?
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
Dá se s ní lítat,ale je třeba trošku seřídit.Blbé je že s křížem to podle mně nejde vůbec tak že hnet naostro.Ještě má občasné výkyvy a jde buď do rotace nebo kloní či klopí,ale dá se to ustát a člověk je stále ve střehu.Velký problém je hlavní ozubené kolo,moc nevydrží a jeho spotřeba je docela velká.Rotorové listy doporučuji zaměnit,už jsem tady o tom psal,od doby co jsem je zaměnil jsem je ještě nezlomil 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Uz jsme byl s prodejcem domluveny na reklamaci, nicmene jsem jeste jednou cely vrtulnik vcera prosel, domackal konektory, seridil na stole mechanicky (cykliku, serva, rovinu listu), nabil baterie, vzal vecer ven pred barak na zahradu a lital celkem bez problemu. Zacal jsem nasledne delat kraviny a o tycku od rajcat jsem zase "ustrelil" original list - jako obvykle, kousek za zavesem, budu muset poridit nejake, co nejsou lisovane z vajecnych skorapek. 
Zdravím pánové,tak na ty listy jsem koukal.Já mám Walkeru V200D01 a ty origo listy taky nekupuju.Odzkoušel jsem tyto a zatím pohoda.a cena myslím taky ujde.
http://www.peckamodel.cz/produkt/1243_listy-rotoru.aspx
http://www.peckamodel.cz/produkt/1243_listy-rotoru.aspx