Jde odlít olovo do laminátu?
- Rosta2
- Kontaktovat uživatele:
Na kolika šroubech ti drží ta haubna, a jak je pevný laminát v oblasti těch šroubů, ono 200g sice není moc ale málo taky ne. Aby ti ta zvětšená váha v předu haubny, neutřepala tu haubnu, spíš bych to viděl tu zátěž upevnit na motorové lože co nejvíce dopředu, ale nevím jak to máš provedené, tak jenom spekuluji.
Rosta2 píše:Na kolika šroubech ti drží ta haubna, a jak je pevný laminát v oblasti těch šroubů, ono 200g sice není moc ale málo taky ne. Aby ti ta zvětšená váha v předu haubny, neutřepala tu haubnu, spíš bych to viděl tu zátěž upevnit na motorové lože co nejvíce dopředu, ale nevím jak to máš provedené, tak jenom spekuluji.
Musím říct, že toto riziko mně nenapdlo, ale něco na tom bude... Ta haubna sice drží na 6ti šroubech a laminát haubny vypadá taky slušně, ale riziko to je, ono je to vlastně skoro 1/4kila
Zkusím to cvičně dovážit na přepážce a uvidím kolik bude potřeba, ať z toho není cihla
Ale každopádně dík, člověk se pořád učí....
Discus2 3,2m, EXTRA 330L 2,4m + DL50, FunJet 2x, ZOOM XXL
HELI: MINITITAN E325, T-REX 550 3gx
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
darth.hokro píše:a co takhle dát 2x 2S menší kapacity, zapojené paralelně? Baterky k sobě stáhnou páskou. Získáš větší kapacitu a nebudeš tratný na to olovu
Jo to by asi taky šlo ! Sice to nebude na komplet dovážení, ale na baterky je tam místa dost a zbytek to olovo
Discus2 3,2m, EXTRA 330L 2,4m + DL50, FunJet 2x, ZOOM XXL
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Doctor2 píše:Serva na VOP mám vzadu, v místě kabiny mám silné servo na směrovku s lankama. Konstrukčně by to byl už docela problém tam ještě přesunout servo na VOP, navíc to mám vzadu už definitivně vyřešené. Ale taky mně to napadlo.
Měl jsem to na dvoumetrovce od Sebarta stejně jako Ty. Vyplatí se vyndat ty dvě serva vzadu a dát to dopředu. Nakonec jsem to dokázal na obě poloviny výškovky na jedno servo. Dá se to udělat tak, že vzadu nebude absolutně poznat, že tam zůstaly díry po servech.
Je to jen práce
olovo volovo
Nazdar. No este je jedna moznost ako odliat presne olovo. Do trupu kde potrebujes olovo tak das alobal (hl. folia) Otlacis o miesto ktore potrebujes aspom 2-3 vrstvy. Vyberies z trupu tak aby si zachoval tvar alobalu. Neviem aky potrebujes tvar ale pri dovazovani svahaku to vyslo super. Otlacenie alobalu o spicu omotanie drotikom, vlozenie do poldecaku a nasledne zaliatie olovom.. Ale asi by som sa v tvojom pripade stym nesral a dal tam broky a lepidlo.