Tak asi takhle. Peníze jsou určitě taky velká zátěž. Jen mi nepříjde moc vhodné kupovat pro začátek něco menšího, co bych nevyužil tak jako hexacopter. Samozřejmě bych se s tím chtěl nejdříve naučit létat, než bych tam namontoval svůj foťák za 20K. Ale tak každý nějak začínal.
Kdyby to bylo znatelně levnější jako stavebnice, tak bych možná uvažoval o koupi stavebnice a spíše bych někoho požádal za menší peníz, jestli by mi znatelně nepomohl ke stavbě. Ale to už by byla otázka dohody.
Jen by mě zajímalo jako laika, kolik by jste mi daly procent a důvěry, že bych s tím nespadl nebo neudělal nějakej crash. Třeba teď zbytečně machruju ale myslím si, že když se jde na to citem, tak přeci nemůžou být velké škody. Ale zase se budu opakovat, je to čistě jen můj názor.
K tomu vysílači: Mohl by jste sem dát někdo link na nějaký vhodný pro tento model? Protože opravdu je toho mraky a všude k tomu píšou technické údaje ve Svahelštině.
Mimochodem, jak jsem už psal níže, tak ten pán Mašlán mi psal, že by v ceně bylo i nahrání softwaru a zaškolení. Sice vůbec nechápu jaký softwer myslel nebo co to vlastně znamená v podání RC letectví.
Koukal jsem, že je Vás tu spousta co si vlastní modely staví samo. Což silně obdivuju a respektuju. Kdyby měl třeba někdo zájem a možnosti a byl schopen něco podobného postavit za méně peněz, tak bych se určitě rád domluvil.
Taky jsem se chtěl ještě zeptat, jaká je na modelu ochrana, když se třeba model dostane mimo dosah frekvence. To jako spadne jak kámen dolů? Jak třeba poznáte, že už je model mimo dosah vysílače?
Jsem rád, že je Vás tu hodně co se rádi podělí o svůj názor. Jsem Vám za to vděčný. Děkuji