Jste na vrtulnících také závislí?
Volam sa Igor a som Heliholic.
Pozerám z okna ci nepresralo fukat.Týždeň bez lietania je ako 10 rokov v base. Manželka furt repta že ake balicky mi to furt chodí ale ja nachadzam vždy toľko pekných veci na moje dve heliny. Chcem k mojim dvom elektro helinam ešte ďalšieho nitro braceka. Uz mám aj voľnú policku pre neho tak dufam že čoskoro na nej bude majestatne stat.
Uz sa teším kedy pôjdem domov z dovolenky a vypadnem na letisko, ruky sa mi trasu, neviem sa dočkať a teším sa ako maly chlapec.
Aaaano som proste Heliholic ale mne sa moja závislosť páči a liečiť sa z nej nechcem.
Uz sa teším kedy pôjdem domov z dovolenky a vypadnem na letisko, ruky sa mi trasu, neviem sa dočkať a teším sa ako maly chlapec.
Aaaano som proste Heliholic ale mne sa moja závislosť páči a liečiť sa z nej nechcem.
- Bobeš Havran
Některé věci na světě fungují jen proto, že mají svá tajemství
Já jsem kluci tak rád, že nejsem sám!!!
Hospoda má jednu zásadní výhodu. Prostě odejdete a máte klid, dokud se nevrátíte. Když doma šroubkujete, tak jste pod kontrolou a bohužel to vypadá, že se jen flákáte a měli byste tedy dělat něco "rozumného"...ale to asi znáte.
Hospoda má jednu zásadní výhodu. Prostě odejdete a máte klid, dokud se nevrátíte. Když doma šroubkujete, tak jste pod kontrolou a bohužel to vypadá, že se jen flákáte a měli byste tedy dělat něco "rozumného"...ale to asi znáte.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
- Bobeš Havran
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
krtek2k píše:Zatímco šroubkuju ona stihne vytřít celý byt , pověsit prádlo z pračky, naplnit myčku a zapnout ji, poklidit v kuchyni a něco uvařit.
A to se nebavíme o tom že až po práci samozřejmě, o dětech, úkoly učení a tak.
Tak mi došlo proč je tak málo vrtulníkářek. Ony na to prostě nemají čas !
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
sousedka ma svagra, co je podobnej magor
nedavno si stezovala, ze meli rodinnou oslavu kohosi narozenin, svagr porad koukal z okna a jak prestalo funet, tak prohlasil, ze si neco musi zaridit, vzal vrtase a odjel litat....
Taky ze je prej normalni, ze jeji segra jde s nim na nakupy, kdosi prej mu zavola na mobil jestli nejde litat.. V tu ranu je po nakupech a budto nalifruje zenu do auta, odveze ji domu nebo zavola brachovi aby ji v obchodaku za dve hodiny vyzved a hodil domu a je v trapu...
nedavno si stezovala, ze meli rodinnou oslavu kohosi narozenin, svagr porad koukal z okna a jak prestalo funet, tak prohlasil, ze si neco musi zaridit, vzal vrtase a odjel litat....
Taky ze je prej normalni, ze jeji segra jde s nim na nakupy, kdosi prej mu zavola na mobil jestli nejde litat.. V tu ranu je po nakupech a budto nalifruje zenu do auta, odveze ji domu nebo zavola brachovi aby ji v obchodaku za dve hodiny vyzved a hodil domu a je v trapu...
pkotatko píše:krtek2k píše:Zatímco šroubkuju ona stihne vytřít celý byt , pověsit prádlo z pračky, naplnit myčku a zapnout ji, poklidit v kuchyni a něco uvařit.
A to se nebavíme o tom že až po práci samozřejmě, o dětech, úkoly učení a tak.
Tak mi došlo proč je tak málo vrtulníkářek. Ony na to prostě nemají čas !
Tak keby robili priebežne tak by sa im to nekopilo a stihali by to. A kedže mi chlapi sa nepokusame robiť toľko veci naraz tak sa nám to nekopi a preto mame cas na vrtuľníky.