Jste na vrtulnících také závislí?

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
ninja949

#16 Příspěvek od ninja949 »

No zase na druhou stranu,ještě že ty manželky máme,jinak by sme asi chcíply hlady,teda aspon já.Jak pořád šroubkuju,tak nemám čas na nic ostatního :P
paveld

#17 Příspěvek od paveld »

CHA CHÁÁ , dobře nám tak - všem !
IgorGSM

#18 Příspěvek od IgorGSM »

Volam sa Igor a som Heliholic. :-) Pozerám z okna ci nepresralo fukat.Týždeň bez lietania je ako 10 rokov v base. Manželka furt repta že ake balicky mi to furt chodí ale ja nachadzam vždy toľko pekných veci na moje dve heliny. Chcem k mojim dvom elektro helinam ešte ďalšieho nitro braceka. Uz mám aj voľnú policku pre neho tak dufam že čoskoro na nej bude majestatne stat.
Uz sa teším kedy pôjdem domov z dovolenky a vypadnem na letisko, ruky sa mi trasu, neviem sa dočkať a teším sa ako maly chlapec.
Aaaano som proste Heliholic ale mne sa moja závislosť páči a liečiť sa z nej nechcem.
Bobeš Havran

#19 Příspěvek od Bobeš Havran »

Ty si nebereš Helinu na dovolenou???????????? :lol:
:::T14SG:::T-REX 550E HC3sX:::T-REX 450PRO(prodáno):::Walkera HM59D
http://bboobbeess.rajce.idnes.cz
mirdab
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od mirdab »

:D tak nevím zda se mám z toho těšit, že v tom nejsem sám. V práci přemýšlím co a jak vylepšit, hledám kde udělali soudruzi z NDR chybu, že mi to spadlo, objednávám náhr.díly, plánuji co nového si pořídit a odpoledne, když počasí dovolí vyrážím. Manželku pro formu zvu sebou, ale zatím .. víc jak rok říká, dnes ne.. mám práci :) Večer 1-2 hodinky v dílně. No je fakt, že zatím neztrácím soudnost.. i když prašulí už jsem investoval hooódně, ale když je potřeba, dokážu vypnout.. hmm tak na týden :)
Některé věci na světě fungují jen proto, že mají svá tajemství
IgorGSM

#21 Příspěvek od IgorGSM »

Bobeš Havran píše:Ty si nebereš Helinu na dovolenou???????????? :lol:

No tak nabudúce takú chybu nespravim :-( Ked si predstavim more, slnko nizko nad obzorom a zvuk listov rotora rezuci vzduch tak to je romantika ako vysita...
settswat

#22 Příspěvek od settswat »

Ja sem zavislej akorat na cigaretach .....
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od pkotatko »

Tak jsme se vzájemně ubezpečili že jsme "normální" a všichni okolo jsou "jiní". Takže šup do dílen a na letiště dále rozvíjet naše technické obzory. :D
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
zdendaK

#24 Příspěvek od zdendaK »

Tak jsem na tom stejně, každý den na letišti. Ale já fakt musím pochválit manželku. Toleruje mi to a moc neremcá. Je radši, když šroubkuju , než chodit do hospody.A když jsem do hospody, tak mě to stojí ,jako když stím říznu :lol: :lol:
T-REX 700N/ Goblin 700Spirit ,PROTOS, EXTRA 330L 3W157 futaba FG12 2,4Ghz
boZZda

#25 Příspěvek od boZZda »

Já jsem kluci tak rád, že nejsem sám!!!

Hospoda má jednu zásadní výhodu. Prostě odejdete a máte klid, dokud se nevrátíte. Když doma šroubkujete, tak jste pod kontrolou a bohužel to vypadá, že se jen flákáte a měli byste tedy dělat něco "rozumného"...ale to asi znáte.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
krtek2k

#26 Příspěvek od krtek2k »

Nejlépe šroubkovat, když kontrola není doma. Zatímco šroubkuju ona stihne vytřít celý byt , pověsit prádlo z pračky, naplnit myčku a zapnout ji, poklidit v kuchyni a něco uvařit. Zatímco já jsem zase jen seděl u těch vrtulníků :)
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Bobeš Havran

#27 Příspěvek od Bobeš Havran »

A přitom jí ty její činnosti taky nevyčítáš, že jo!? :lol:
:::T14SG:::T-REX 550E HC3sX:::T-REX 450PRO(prodáno):::Walkera HM59D
http://bboobbeess.rajce.idnes.cz
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od pkotatko »

krtek2k píše:Zatímco šroubkuju ona stihne vytřít celý byt , pověsit prádlo z pračky, naplnit myčku a zapnout ji, poklidit v kuchyni a něco uvařit.

A to se nebavíme o tom že až po práci samozřejmě, o dětech, úkoly učení a tak.
Tak mi došlo proč je tak málo vrtulníkářek. Ony na to prostě nemají čas !
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
pp
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od pp »

sousedka ma svagra, co je podobnej magor 8)
nedavno si stezovala, ze meli rodinnou oslavu kohosi narozenin, svagr porad koukal z okna a jak prestalo funet, tak prohlasil, ze si neco musi zaridit, vzal vrtase a odjel litat....
Taky ze je prej normalni, ze jeji segra jde s nim na nakupy, kdosi prej mu zavola na mobil jestli nejde litat.. V tu ranu je po nakupech a budto nalifruje zenu do auta, odveze ji domu nebo zavola brachovi aby ji v obchodaku za dve hodiny vyzved a hodil domu a je v trapu... :D
IgorGSM

#30 Příspěvek od IgorGSM »

pkotatko píše:
krtek2k píše:Zatímco šroubkuju ona stihne vytřít celý byt , pověsit prádlo z pračky, naplnit myčku a zapnout ji, poklidit v kuchyni a něco uvařit.

A to se nebavíme o tom že až po práci samozřejmě, o dětech, úkoly učení a tak.
Tak mi došlo proč je tak málo vrtulníkářek. Ony na to prostě nemají čas !

Tak keby robili priebežne tak by sa im to nekopilo a stihali by to. A kedže mi chlapi sa nepokusame robiť toľko veci naraz tak sa nám to nekopi a preto mame cas na vrtuľníky. ;-)))) Keby to čítala moja stará tak som na suchej večeri a bez sexu minimálne dva týždne. Teda mal som na mysli sex s ňou :-D
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“