MZK TWIN 2,4GHz je něco nového ?

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dzordzik

#271 Příspěvek od Dzordzik »

Jojo, to je možné, určitě přijeď, polétáme, pokecáme, uvidíme :D
mijou

#272 Příspěvek od mijou »

martijn
Kontaktovat uživatele:

#273 Příspěvek od martijn »

Už jsou ke stažení firmware verze 1.6 do přijímačů. Právě s tím zápasím, zdá se, že to funguje
http://mzk.smishek.com/ :D
Dzordzik

#274 Příspěvek od Dzordzik »

Ahoj, pokud budeš nestandardně z nějakého důvodu chtít vodiče delší, nebo u RX delší či kratší antény, stačí v objednávce na webu toto uvést, pokud to jen trochu půjde, bude ti vyhověno :-)
mijou

#275 Příspěvek od mijou »

to: Dzordzik
OK. Nabuduce. Nevedel som. Teraz je to uz v pohode.
DIK
vodvi

#276 Příspěvek od vodvi »

Ahoj,je tady někdo,kdo má Twin v Multiplexu(Royal,ne SX)?Potřeboval bych vidět zapojení,ale s přepínáním na FM pásmo...Chtěl bych zachovat původní modul.

Na netu jsem našel jen zapojení s Jeti Duplex,nebo Twin na vysílači SX :(

Děkuji
mijou

#277 Příspěvek od mijou »

martijn píše:Už jsou ke stažení firmware verze 1.6 do přijímačů. Právě s tím zápasím, zdá se, že to funguje
http://mzk.smishek.com/ :D

No tak 1.6 sa nam nejak vyparila :evil:
martijn
Kontaktovat uživatele:

#278 Příspěvek od martijn »

mijou píše:No tak 1.6 sa nam nejak vyparila :evil:

No, vypařila. Nahrál jsem ji do svých přijímačů a od té doby je mám ležet na stole, nechce se mi je dávat do ér. Raději to nekomentuji.
Zenair

#279 Příspěvek od Zenair »

martijn píše:
mijou píše:No tak 1.6 sa nam nejak vyparila :evil:

No, vypařila. Nahrál jsem ji do svých přijímačů a od té doby je mám ležet na stole, nechce se mi je dávat do ér. Raději to nekomentuji.

Od víkendu testuju verzi 1.7 na osmikanálových přijímačích - vše šlape výborně a na programování propojkami mohu zapomenout. Pravděpodobně bude tato verze uvolněna příští týden. Doporučuju jí :)
Dzordzik

#280 Příspěvek od Dzordzik »

Ahoj, jak už tu bylo výše napsáno, MG regly už mají podporu Twin telemetrie, pro ty co to víc zajímá tak mrkněte sem:
http://lmk-cmelak.ic.cz/blog/regulatory ... in-24-ghz/
Dzordzik

#281 Příspěvek od Dzordzik »

hOOrNeT píše:A má někdo praktickou zkušenost? Nerad bych si koupil přijímač za 3tis a pak mě to vario nefungovalo.

Ahoj, pípání dělá Terminál, logicky. Vario od MZK je o několik světelných let dál co do možností nastavení než to od Jeti. Abys ho měl jak nastavit a pak jeho nastavení si uložit ke konkrétnímu modelu (pro každý model můžeš mít úplně jiné nastavení terminálu, hodnot i varia), tak Twerminál potřebuješ tak jako tak. Využij nějaké z slevových akcí a dostaneš ho za příjemnou cenu.
mikvalik
Kontaktovat uživatele:

#282 Příspěvek od mikvalik »

Dzordzik

Ahoj dzordziku.
Mrkni prosím o jeden list dozadu, kde jsme se bavilo o vůli plošnáku v krabičce u příjmače Twin 8.

Příjmač se mi umlátil a urvaly se i antény z DPS. Vůle se zvětšila asi trojnásobně. Co na to říkáš? 8)
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#283 Příspěvek od JirkaA »

mikvalik píše:Dzordzik

Ahoj dzordziku.
Mrkni prosím o jeden list dozadu, kde jsme se bavilo o vůli plošnáku v krabičce u příjmače Twin 8.

Příjmač se mi umlátil a urvaly se i antény z DPS. Vůle se zvětšila asi trojnásobně. Co na to říkáš? 8)

Totéž jsem na vlastní oči viděl u osmikanálu od Jeti, tam si toho ale majitel všiml dřív, než se mohlo něco uklepat. Do spalováku fakt super provedení...
OK2WY
Dzordzik

#284 Příspěvek od Dzordzik »

mikvalik píše:Dzordzik

Ahoj dzordziku.

Říkám na to, že už rok a půl létám 2 desetikanály v Kataně a nemám problém, ani s anténama ani s klepáním. Aby se ti ty vůle tak strašně zvětšily, tak máš buď v modelu brutální vibrace, nebo nedostatečně zabalený nebo nevhodně upevněný RX. Co víc na to chceš říct? Pošli jej do MZK, věřím, že budou vstřícní. Mám doma ještě další 2 desetikanály a všechny mají nějakou vůli, ale ani u jednoho případu to nevnímám jako problém, protože pokud to přežije rok a půl v Kataně, která za rok nalétá tolik startů co ty předpokládám tak za 5 let, tak je to ok.
hOOrNeT

#285 Příspěvek od hOOrNeT »

mám sedmikanál ve vrtulníku a ani se nehne. Je pravdou, že je skrz krabičku vidět, že je ale samotná deska přijímače něčím přilepená ke krabičce již od výrobce.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“