Nakadah píše:HK-T6A v1 (RX se satelitem). Mam k tomu USB kabel s prevodnikem CP21xx (presne si uz nevzpomenu). Postupem casu mi to nechtelo komunikovat, zjistil sem ze v tom origo kabelu se lamaly vodice. Takze sem origo kabel odpajel a vyhodil. Koupil sem MiniDin-5 konektor + 1,5m trizilaku pro serva a vyrobil si novy. Od te doby nemam problem. Jak na stolnim PC tak na netbooku. Obsluzny program samozrejme DigitalRadio - puvodni T6config stoji za prd. Nak
Ten jiný obslužný program bych rád vyzkoušel. Můžeš poslat link? Problém může být v tom, že T6config používá nějakou službu, kterou ovladač k tomu kabelu (resp. k běžnému převodníku USB - RS232, který v něm je) v hardware nebo s BIOSem některých PC není schopen bezchybně poskytnout. Připadá mi to jako něco s požadavkem na přerušení, které pak nepřijde. Nebo tak něco. Něco s real-time podporou. Při navázání komunikace po zadání příslušného COM ten program zamrzne (ostatní programy jedou dál) a rozmrzne při vytažení kabelu, přičemž si z bufferu toho kanálu ještě vytáhne data, která mu rádio poslalo a podle nich správně nastaví bargrafy kanálů. Prostě typický problém PC. Nejspíš tomu nerozumí ani výrobci těch PC a hlavně se tím nezabývají. Natož pak někdo, kdo ten hardware nevymýšlel. Mám jiná zařízení, ke kterým je více programů a některé programy fungují, některé programy ne. Možná se to s tím rozbočovačem chová jinak, ale kupovat si ho jen tak na zkoušku nechci.