prtka píše:Teď jsem poskládal HK 250GT. Jsem rád , že bude sloužit jen jako dekorace. Co ovšem musím " vypichnuť " je vercajk. Bez něho bych téměř nic nesešroubkoval . Překvapila mě zadní vrtulka. Absolutně bez vůle. Jinak je patrný finanční rozdíl mezi konkurencí ale za tím účelem jsem ho také pořizoval.
Ach jo...jsem tak vyřízenej, že když přijdu dom, tak radši když už tak vylítám baterky doma u garáží, než abych nasedl na kolo a jel před soumrakem na DP a když můžu tak prší... ale zítra pokud nebude chcát, tak snad...
Tak byl to boj, ale nakonec se baterka uz dobiji na bezny LiPo program...
Samozrejmeprogramem na NiCd po kazde jsem musel zacit m clanku.
Pro ty co nebyli na letisti... prijel jsem se 600kou a zapl BEC a nic.. jak jsem vcera daval baterku do heli tak jsem asi omylem strejch o zapinac Becu...takze 3GX potichoucku jelo, dokud nevybilo baterku na 2.0 V clanek. Nastesti nenabehly serva, ty nabihaji jen kdyz se inicializuje prijmac, jinak bych mel serva odvareny.
Tak jsem zvedavej jestli se baterka zachrani.
Zapínač beku je sice pohodlnej ale není nad klasický Goldy. Je s tím sice více práce ale za to bezpečnější. Posuvný vypínač se mi už jednou vymstil u lodiček a od té doby mu nevěřím. Na druhou stranu lepší na zemi jak ve vzduchu
Člověk si omylem někde štrejchne a jsou s tím jenom problémy, to znám, nejenom z letadýlek a helin.
Zdravím všechny, jsem back z dovči. Hurá.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Cauky Helimaniaci
zdravim vsechny / poletujeme na mistnim Phoenicu v Donauworthu /
Pocasi ideal tak na modely / no Wind and 19st. celsia.
Doprkna / az ted jsem si vsiml, ze mezi klapkami nejou hacky a carky..
MarthiR píše:Zdravíčko hele jeden malý dotas kde se nachazí příčná hřídel ? Nic sem zatím nerozbil a koukám na náhradní díly a počítam si co koupit do zásoby Děkuji za reakci
Predpokladam, zes koupil uz tu predsestavenou verzi. Nebylo by spatny ji rozebrat a podivat se kde co je Stejne je potreba zkontrolovat kde cinani nedali loktajt.
E: zrovna tenhle dil jsem do predzasoby vynechal. Ber hlavne prevody, listy (hlavni/vrtulka). Ja krom prevodu jeste nic neodrbal teda .. klep klep. Jinak jsem koupil jeste stabilizatory a sroubky do ramu pac sem jich dost ztrhal
MarthiR, mohl bys prosim te sem na forum zverejnit fotografii tvych rukou. Litat s helinama a nepadat, to snad neni ani mozny.
To můžu nespadl sem (nerozbil) protože sem stím ještě neletel takže zatím nemohu posloužit
RE: Kra
Koupil sem Zde ale cena byla 14999Kč Rekli mi že je vše promazané a seřízené .... Jinak určitě ano a souhlasím že bych to měl rozdělat ale až něco rozbiju, teď do toho nebudu rýpat Jinak vím že je to 100 a 1 ale walkeru sem měl do šroubku rozdělanou ... jen sem netušil kam ten díl patří, na obrázku to celkem klamalo a děkuji za odpověď
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot