Easyfly4 a začiatočník

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
ross4435897

#16 Příspěvek od ross4435897 »

Pomer cena/vykon me u simulatoru proste nepresvedcil ... prestoze jsem lety na simu zvladal velmi dobre, nakonec jsem byl rad ze mam EPP :)
Teprve az jsem zacal potkavat lidi co litaji, tak pak jsem na popud nekolika uzitecnych rad zacal realizovat smysluplne veci ... tedy lety, vnimat smer vetru, rychlost letu, nelekat se, "neztuhnout" pri nejake necekane udalosti, nebrnkat s packama atd. ... tohle jsem se na simu fakt nedozvedel. Takze setkani s temi pravymi lidmi bylo z meho pohledu asi to nejekonomictejsi a nejefektivnejsi cinnost co letani se tyce ... sim az nekde na konci. Od te doby co jsem skutecne poprve samostatne letel, jsem uz sim nevzal do ruky, protoze mi jaksi uz nemel co rici.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od RiMr »

Jaký poměr cena výkon máš na mysli?
http://rcdeskpilot.com/

#18 Příspěvek od jirka64 »

Začal jsem lítat po dlouhé pauze.Ještě že jsem si to znovu proklepnul na simulátoru.Zjistil jsem že to nefunguje stejně jako když jsem se naučil na kole tak to nezapomenu.Musel jsem si osvěžit nebo spíš znovu vtlouct do hlavy to páčkování když dokončuji zatáčku a začínám mít éro proti sobě.Simulátor je bezva věcička.Doporučuji každému kdo chce začít lítat.Využil a vlastně využívám když si lítám jen tak doma když je venku nečas AeroFlyProfesional de luxe.Dá se tam nastavit i pěknej fukejř.
Corsair Art-tech, větroň Asterix, QB-15,Corsair Top Flite nedokončený, F6F Hellcat a Ju-87 stuka série 500 od Guillow's.SE5a série 200 rozestavěný.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“