Vzlietlo lietadlo vytlačené na 3D tlačiarni
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby to někoho zajímalo víc tak to existuje také jako opensource projekt a tyhle "hračky" můžou "tisknout" díly na další svoje "potomky" a dá se to tak objednat za nějaký obnos a postavit i doma viz: http://reprap.org/wiki/Main_Page
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Na to jsou technologie, přípravky a různý pomůcky. Jo, taky jsem si myslel - kdo by se tu páral s těmi detaily, kolečka a křížečky, trojúhelníčky a tak. Jenže na to jsou fachmani, co maj prostě koníček tyhle srandy tvořit, třeba jako komínáři dobývají komíny nebo jiní, co vnikaj do střežených vojenských objektů a tam se třeba i nechají zajmout.arda1 píše:Pochybuji že ty obrovský kruhy v obilí(pokud budeme u nich) někdo vyšlapal- to je prostě nemožný -tak přesně rychle a nepozorovaně-jistě existují i padělky ale ty jsou tak lehce odhalitelné že se jimi netřeba zabývat. Pokud všechny lidi co něčemu věří považuješ za vořezpruty - hmm na to se asi nedá nic říci. Šel jsi měkdy ve vzrostlým obilí třebas 100 metrů pro model? Pak ti co to šlapou ty obrovský plochy a obilí skládaj stéblo vedle stébla přesně určitým směrem prostě obdivuji- ale nevěřím tomu že to někdo šlape.arda1BOT
Koukni, kolik je blábolistů mezi všelijakými členy UFO-klubů a kolik se kolem toho točí panáčků třídy Aštar Šeran, bláznivých pověrčivců, podvodníčků a prodejců pochybných amuletů a lhářů, co viděli perpetuum mobile.
corona píše:Na to jsou technologie, přípravky a různý pomůcky. Jo, taky jsem si myslel - kdo by se tu páral s těmi detaily, kolečka a křížečky, trojúhelníčky a tak. Jenže na to jsou fachmani, co maj prostě koníček tyhle srandy tvořit, třeba jako komínáři dobývají komíny nebo jiní, co vnikaj do střežených vojenských objektů a tam se třeba i nechají zajmout.
Koukni, kolik je blábolistů mezi všelijakými členy UFO-klubů a kolik se kolem toho točí panáčků třídy Aštar Šeran, bláznivých pověrčivců, podvodníčků a prodejců pochybných amuletů a lhářů, co viděli perpetuum mobile.
A to jsi ještě nepotkal příznivce kultu Létajícího špagetového monstra. Těší mě
Tom
Uveď technologie , přípravky a pomůcky a hlevně ty "blázny" co by šlapali tohli - zcela nepozorovaně a hlavně třeba přez noc- http://nd05.jxs.cz/029/531/2d2ed994e3_77923591_o2.jpg rozměry 530 metrů x 450 metrůNa to jsou technologie, přípravky a různý pomůcky. Jo, taky jsem si myslel - kdo by se tu páral s těmi detaily, kolečka a křížečky, trojúhelníčky a tak. Jenže na to jsou fachmani, co maj prostě koníček tyhle srandy tvořit, třeba jako komínáři dobývají komíny nebo jiní, co vnikaj do střežených vojenských objektů a tam se třeba i nechají zajmout.
Naposledy upravil(a) arda1 dne úte 02.08.2011 21:24, celkem upraveno 1 x.
Jasně, borče.Damillo píše: Óóó, jak jsi moudrý a vzdělaný.
Před tvou moudrostí vše v prach se řítí,
Chlapi, mám neblahý pocit,že jsme v řiti...
Hele, nedělej Zagorku a kápni božskou... proč prudíš? To tě tak strašně baví bejt v opozici? Ty tyhle věcičky znáš, fajn. Ale je tu spousta jiných, kteří je neznají. A že se ti nelíbí název 3D, to už je čistě tvuj byznys.
Já taky nemám rád 3D kina, 3D TV, 3D videa, "domácí kina". Dokonce ani Blue Ray mi nejde pod nos. A zajímá to někoho? Nezajímá. Ale hodně lidí zajímá, co to všechno s 3D v názvu umí. A proto jsou tyhle články, aby i ta "široká veřejnost" byla "informována" A vo tom to je
Prostě 3D se musí jmenovat to, co je nějaká převratná věc, aby to ta nablblá široká veřejnost strávila.
Kdo v tom nejede, není IN.
Je mi to putna, tahle zmíněná mašina pro mě není tiskárna.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
corona píše:Je mi to putna, tahle zmíněná mašina pro mě není tiskárna.
Když ale pudeš do extrému tak i ta laserová tiskárna které zapeče hmotu na papíru udělá malej výstupek do prostoru, takže do 3D, akorátže to néni tolik vidět jako u zmiňovaných blemcátek hmoty, které vrství zřetelnější prostorové objekty.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
Ty Corono, my se známe, že mi říkáš "borče" a "chytráku"? Já ti svým způsobem dávám za pravdu, což tu jiní asi i pochopili, jen tobě to zatím nějak nedoteklo. A mimochodem, když ty jsi vyráběl křídla z polyše a já byl ještě na houbách, tak by ti mělo táhnout k padesátce. Ale chováš se jak patnáctiletej puberťák, kterýmu fotr zatrhnul kapesný, ty borče
Multiplex Cockpit SX s hack modulem DHT, Easy Glider Electro, SportWing
To vím, že tenhle "špricing" je proti frézce bezkonkurenční, co se týká produktu, kde není vyžadována určitá vysoká pevnost a podobně a je možno ho dělat z plastu.jyrry píše:jinak "3D tiskarna" se tomu rika kvuli knedlikum, zvanym laicka verejnost, aby si pod tim vubec neco umeli predstavit....
Dily z tej "tiskarny" uz davno litaji v ruznych modelech one firmy, Skodovka vyrobky vozi v kokpitech prototypovych aut, Valeo z toho sestavuje prototypove skrine novych klimatizacnich jednotek...
Chtel bych te videt s tou 3D frezkou, jak by jsi na ni vydrevorubil ty prototypy v danem case, prislusnymi tvary a danou kvalitou...
Jen se zrovna ten "knedlíkovskej" název vůbec nelíbí...
corona píše:To vím, že tenhle "špricing" je proti frézce bezkonkurenční, co se týká produktu, kde není vyžadována určitá vysoká pevnost a podobně a je možno ho dělat z plastu.jyrry píše:jinak "3D tiskarna" se tomu rika kvuli knedlikum, zvanym laicka verejnost, aby si pod tim vubec neco umeli predstavit....
Dily z tej "tiskarny" uz davno litaji v ruznych modelech one firmy, Skodovka vyrobky vozi v kokpitech prototypovych aut, Valeo z toho sestavuje prototypove skrine novych klimatizacnich jednotek...
Chtel bych te videt s tou 3D frezkou, jak by jsi na ni vydrevorubil ty prototypy v danem case, prislusnymi tvary a danou kvalitou...
smir se stim ze nazvy v oberech pro knedliky ti knedlici urcuji nazvy.
Logo 600 + spirit
corona píše:To vím, že tenhle "špricing" je proti frézce bezkonkurenční, co se týká produktu, kde není vyžadována určitá vysoká pevnost a podobně a je možno ho dělat z plastu.
No jo, na to jsi ale malý pán. To by ses musel jmenovat Murdoch, abys měl trochu slovo v tom, jak se to medializuje. Ty tomu říkej jak chceš, laik to musí mít naservírované na stříbrném podnose, aby podporoval laika-politika, který rozhoduje o penězích na vzdělání lidí, kteří pak vymýšlí tyhle tiskárny, blemcátka a i ty frézky
Tom
corona píše:.... tenhle "špricing" je proti frézce bezkonkurenční, co se týká produktu, kde není vyžadována určitá vysoká pevnost a podobně a je možno ho dělat z plastu.
no, jestli myslis strikani (spricing je germanizmus od spritze), tak o SLS nevis vubec nic, nebo zamerne mlzis
"a je mozno ho udelat z plastu" - ono je mozno ho udelat treba gumovej nebo z antikora, mosazi a tak... zakaznik CHCE z plastu, dostane z plastu...
co se tobe libi nebo nelibi, je cca 99,99% lidem uplne sumak :-)
Zacina to byt zraly na MOKUSACU. Kdo vite co to je? :-)