Vzlietlo lietadlo vytlačené na 3D tlačiarni

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od jyrry »

Damillo píše:....jak se to chová s těma 5-ti listama? Myslím éro samotný, ne vrtuli. Ta se prostě točí, jak jinak...

No, ero proste leti, jak jinak :-D
Hnal to "maly cerveny" MPJ moturek. Trochu vic reakcniho momentu, jinak nic divneho. Ale to skutecna era mela taky.
http://www.jyrry.cbcnet.cz/pidipylony.htm
Damillo
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od Damillo »

arda1 píše:
corona píše:Tyčky, provázky s uzlíkama , prkýnka, kvalitní příprava a souhra.

Copak, bys radši ufouny s tykadýlkama, co točej kroužek za kroužkem zrovna ve vzrostlým obilí, aby to pořádně vypadalo? Zatím se nekonaj, jen ti vtipálci z řad lidí. Že tam farmář zrovna v noci nestál na vartě je přirozený, on totiž asi spal.... :lol:
Ty tomu opravdu věříš? Zkus uválet kus pole(třeba s holkou v náručí) a uvidíš o co jde. :wink: :lol: :lol: :lol: arda1BOT

Jestli to někdo dělá prkýnkem a špagátem s uzlíkama, má můj obdiv. Já když doma s maminou valchuju postel 200x220 tak toho mám po hodině plný brejle a výsledek (toho valchování, samozřejně) není nikterak estetický. Při představě, že bych měl valchovat ten Ardův lán 500 a něco na 400 a něco, jdou na mě mrákoty...
Multiplex Cockpit SX s hack modulem DHT, Easy Glider Electro, SportWing
mhabr

#78 Příspěvek od mhabr »

Tyhle metal rapid prototypy si necháváme dělat i my. A na beton je to někde v ČR, ale netuším kde.

Jinak mašinu na ten "gelový" 3D prototyping máme ve firmě a prakticky se nezastaví, furt se na ní tiskne. Pořád je to levnější, než za cca 10 000 Euro dělat formu do vstřikolisu a pak zjistit, že se něco nepovedlo.

A ta slévárenská forma je snad jen o málo levnější, než ta potvora na plasty.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od arda1 »

Damillo píše:Tak Ardo a máš to. Za svoji iniciativu jsi byl předem vyřazen :lol:
.
:lol: :lol: :lol:
corona

#80 Příspěvek od corona »

arda1 píše:Ty tomu opravdu věříš? Zkus uválet kus pole(třeba s holkou v náručí) a uvidíš o co jde. :wink: :lol: :lol: :lol: arda1BOT
Zkus válet rychle, s partičkou dobrejch kámošů.
Proč asi ti ufouni jdou výhradně po vzrostlým vobilí, né třeba že by to udělali do porostu na ladem ležících pastvinách...
baui

#81 Příspěvek od baui »

Damillo píše:Jestli to někdo dělá prkýnkem a špagátem s uzlíkama, má můj obdiv. Já když doma s maminou valchuju postel 200x220 tak toho mám po hodině plný brejle a výsledek (toho valchování, samozřejně) není nikterak estetický. Při představě, že bych měl valchovat ten Ardův lán 500 a něco na 400 a něco, jdou na mě mrákoty...

Mě právě hrozně zajímá, kolik z toho je skutečnost (myšleno někdo tam šel, viděl, jak je to zvalchované atd) a kolik z toho je montáž a jestli někdo tady píšící tohle viděl navlastnivoči.
Tohle totiž s trochou snahy a pivem ven z ledničky spíchnu ve photoshopu na libovolné pole libovolné velikosti za srandovní čas. Pár vrstev sem a tam, hurá, máme kruhy.. Případně ne tak docela kruhy.
Naposledy upravil(a) baui dne úte 02.08.2011 22:41, celkem upraveno 1 x.
Tom
arda1
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od arda1 »

corona píše:Zkus válet rychle, s partičkou dobrejch kámošů.
Proč asi ti ufouni jdou výhradně po vzrostlým vobilí, né třeba že by to udělali do porostu na ladem ležících pastvinách...
Proč furt točíš o UFOunech? Copak nejsou jiný alternativy? arda1BOT
corona

#83 Příspěvek od corona »

jyrry píše:Vis o tom fakt prd.
Ta masina stoji asi 4 nebo 5 let v Revnicove. ...
Nemůžu vědět úplně všechno a mít přehled, kde která mašina po ČR stojí.
Moje představa o energetický náročnosti je až tak mimo, když nutno ten kov napíkat (sintrovat)? U plastu bych hádal daleko míň energie.
Nejsem strojař až tolik, metalurg už vůbec ne....
mhabr

#84 Příspěvek od mhabr »

Pokud někdo spotřeboval toaletní papír - byli to UFOUNI :lol:
Damillo
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Damillo »

Baui, tak to by mě zajímalo taky. Kdysi dávno byl jeden pořad o tom, jak se tyhle "kresby" delaly dříve. Moc si z toho dokumentu nepamatuju a už vůbec odkud to bylo a o kterém století se hovořilo, ale co si pamatuju, že pro profíky té doby to nebyla práce na jeden večer.

Jestli existuje UFO, nebo ne, netuším. Nicméně nevěřím tomu, že bychom byly ve vesmíru sami
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od jyrry »

arda1 píše:
Damillo píše:Tak Ardo a máš to. Za svoji iniciativu jsi byl předem vyřazen :lol:
.
:lol: :lol: :lol:

Naopak, to byla mazacka pochvala pred nastoupenou jednotkou :-D :-D
corona

#87 Příspěvek od corona »

arda1 píše:Proč furt točíš o UFOunech? Copak nejsou jiný alternativy? arda1BOT
Jaký? Obilí samo polehne do předmyšlenýho obrazce vlivem mozkovýho záření osvícence Konislava Páběry?
Nějakej mocnej synergik to nad mapou namaluje prstem?
Nebo snad Dorothy Astrálová to promítne z opačný polokoule skrz zemský jádro?
:lol:
baui

#88 Příspěvek od baui »

Damillo, to máš jako "Oregon vortex", ten zvláštní úkaz způsobený údajně nějak zkřivenou gravitací. Ty kruhy můžou být taky fyzikální anomálie, ale obrazce, ještě k tomu člověku líbivé, už mi připadají celkem přehnané :)
Těžko to řešit bez přímého pozorování...
Tom
Damillo
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od Damillo »

mhabr píše:Pokud někdo spotřeboval toaletní papír - byli to UFOUNI :lol:

No pokud by s ním chtěli utřít zadel tomu frajerovi z bauiho obrázku, nestačila by jim ani měsíční produkce z Harmasanu...
Damillo
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Damillo »

baui píše:Damillo, to máš jako "Oregon vortex", ten zvláštní úkaz způsobený údajně nějak zkřivenou gravitací. Ty kruhy můžou být taky fyzikální anomálie, ale obrazce, ještě k tomu člověku líbivé, už mi připadají celkem přehnané :)
Těžko to řešit bez přímého pozorování...

Tož tak jest. Můžem o tom spekulovat, poštěkat se, přemýšlet... Ale to je asi tak vše, co s tím naděláme. Jak říká klasik JC, tzv. Cimrmanův paradox: Nevíme vůbec nic, ale aspoň to nic víme naprosto přesně.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“