KDS 450s
Re: KDS 450s
Mas spravne nastavene analogove/digitalne servo na gyre? Ak mas pripojene analogove a gyro je nastavene na digitalne, tak je celkom mozne ze to servo je uz odpalene. Stalo sa mi to uz na 2 servach, kym som prisiel nato, ze toto je problem.
Mal som gyro z Walkera HM1#A (original digi servo) a pripojil som nato KDSkove 9g servo (analog). Chvilu slo a potom sa seklo a bolo hooodne horuce na dotyk, nechcem vediet co sa dialo vo vnutri.
Mal som gyro z Walkera HM1#A (original digi servo) a pripojil som nato KDSkove 9g servo (analog). Chvilu slo a potom sa seklo a bolo hooodne horuce na dotyk, nechcem vediet co sa dialo vo vnutri.
na gyre je nadstavene digi servo a ja mam tieš digi ale možno bude odpalene bo ked išlo bolo strašne horuce tak som vytiahol aku , dačo som skusil nadstavit a potom to iste a potom uz to nešlo
servo je savox SH-0257MG
To je divný. To by jen tak odejít nemělo,ale stát se to samozřejmě může.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
MishoIV píše:na gyre je nadstavene digi servo a ja mam tieš digi ale možno bude odpalene bo ked išlo bolo strašne horuce tak som vytiahol aku , dačo som skusil nadstavit a potom to iste a potom uz to nešloservo je savox SH-0257MG
No tak presne takto sa to chovalo mne ked som mal digi na gyre a analog servo... kurilo ako hovado a potom zdochlo... ale ak je to presne to, co pises, tak by to malo byt ok. BTW... skus to servo pripojit na nejaky iny kanal, aspon uvidis, ze ci vobec ide... ak nejde, kupo nove a skus ho pouzit... ak ti odide aj to, tak by som prepol gyro na analog.