HSP rally vs. 4WD Short Course Truck z HC

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.

Ktere byste vybrali?

HSP rally monster
0
Žádná hlasování
4WD Short Course Truck
7
100%

Celkem hlasů: 7

Zpráva
Autor
scarabeus

#16 Příspěvek od scarabeus »

Az rozbijes nejaky dil, nahradni mas? Nebo da se sehnat v pohode?
wisiwig

#17 Příspěvek od wisiwig »

scarabeus píše:Az rozbijes nejaky dil, nahradni mas? Nebo da se sehnat v pohode?

na HC mají téměř každou součástku na tohle auto.

Jezdíš s RC autama? V profilu máš i Hradec Králové, možná bych mohl někdy zajet nasbírat nějaký moudra.
scarabeus

#18 Příspěvek od scarabeus »

Ja se ale neptam, jestli je tam maji uvedene, ale jestli jsou schopni je dodat vcas :-) Ne vzdycky se ti bude chtit cekat, nez dil dojde. Pokud dojde do tydne, ok. Pokud do 14 dnu, uz je to otrava.

Posledni auto jsem pred mesicem a pul prodal. Ted sonduju, co koupim noveho :-) V HK se vyskytuju spis vyjimecne, byt odtamtud pochazim. Kdyz uz, tak tam ted spis beru nejaky ero.

Ale domluvit se klidne muzem, v Pardubkach jsem taky trosku jezdil, nekde u vody, par tras pro BMX tam bylo, prasny, skokanky... (nemyslim tu oplocenou u mostu).
wisiwig

#19 Příspěvek od wisiwig »

scarabeus píše:Ja se ale neptam, jestli je tam maji uvedene, ale jestli jsou schopni je dodat vcas :-) Ne vzdycky se ti bude chtit cekat, nez dil dojde. Pokud dojde do tydne, ok. Pokud do 14 dnu, uz je to otrava.
....

Z mé skušenosti plyne, že rychlost záleží na dvou věcech. Tu první ovlivníš-druh dopravy-obecně čím dražší tím rychlejší. Tu druhou věc moc neovlivníš - platba DPH-CLO. Nejsem pražák, abych mohl jezdit na vyclívací poštu. Nechal jsem se zastupovat poštou.

Zásilku můžeš mit v Praze již třetí den po objednání, ale na vyclívací poště se může zdržet i týden.Já

Shrnuto, je to vždycky votrava, čekat na věci ne-EU států.

PS: pokud by jsi chtěl auto z HK vidět, můžeme se domluvit přes SZ.
Odpovědět

Zpět na „Auta“