Heli HK-450 z HC III.
to som necakal.. tolko povzbudenia... aj plno odpovedi na konkretny dotaz.. hm fakt super. vy to chapete alebo nie? NEJSOU PENIZE KUA NA OBROVSKY JEDNORAZOVY INVESTICE, vsak by ma z domu vyhodili hihihi..
takze kto nema co konkretne poradit k meritu veci, nech si chytracke reci necha pre svoje deti.. nic v zlom chlapi, ale neradte naschval to, co zjavne niekto financne nedokaze utiahnut. a ked to nechapete/nechcete pochopit, tak radsej mlcte, nech sa tu nedebati o chujovinach, ok? diky moc.
vyajdril som sa jasne alebo su k tomu este otazky???
takze kto nema co konkretne poradit k meritu veci, nech si chytracke reci necha pre svoje deti.. nic v zlom chlapi, ale neradte naschval to, co zjavne niekto financne nedokaze utiahnut. a ked to nechapete/nechcete pochopit, tak radsej mlcte, nech sa tu nedebati o chujovinach, ok? diky moc.
vyajdril som sa jasne alebo su k tomu este otazky???
bumbalek píše:..i origo Rexík má dost velkou vůli na smykátku. Řekl bych, že úplně stejnou jako mám já na smykátku koupeným na ebay.
hmm.. ale co s tym? vyvlozkovat nejak? ci kupovat smykatko za smykatkom az desiate v poradi bude "IN" ??
je to taka midi-pidi vlozka, ze jedine na hodinarskom/modelarskom sustruhu sa da riesit ale bohuzial.. ani jedneho strojara/modelara nepoznam co ma tak maly sustruh na to
ale dik za fakticky poznatok..
Ještě se tady někde na diskuzi řešil tento díl
http://cgi.ebay.com/Metal-Tail-Rotor-Co ... 3f0be78e83
Teoreticky by měl mít menší vůli.
http://cgi.ebay.com/Metal-Tail-Rotor-Co ... 3f0be78e83
Teoreticky by měl mít menší vůli.
- Bizon
- Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)
To prudiči: Chlapi, tohle je vlákno o HK, tak se smiřte s tím že lidi tady lítají HK! Je to jejich volba, a většina tuší co to obnáší!
To tazatelé: Vůle jak prase se nesmí tolik řešit, pokud to lítá k pilotově spokojenosti tak je nejlepší prostě lítat. Já jsem se naučil na HK a CopterX tak, že jsem tuto sezónu pořídil origo Rexe 500 a lítám s jistotou a bez pádu. A popravdě šroubky jsou horší než na HK, vůli na smýkátku mám taky, a už mi odchází ložiska hlavní osy.
Co se týče serv po HXT900, do pádlovky bych doporučil HD1810, a do bezpádla MKS DS530. Oboje se dají sehnat na HC, ty MKS s nálepkou Turnigy DS530 prý mají problémy s výstupní kontrolou, ale já jsem měl všechny dobré.
To tazatelé: Vůle jak prase se nesmí tolik řešit, pokud to lítá k pilotově spokojenosti tak je nejlepší prostě lítat. Já jsem se naučil na HK a CopterX tak, že jsem tuto sezónu pořídil origo Rexe 500 a lítám s jistotou a bez pádu. A popravdě šroubky jsou horší než na HK, vůli na smýkátku mám taky, a už mi odchází ložiska hlavní osy.
Co se týče serv po HXT900, do pádlovky bych doporučil HD1810, a do bezpádla MKS DS530. Oboje se dají sehnat na HC, ty MKS s nálepkou Turnigy DS530 prý mají problémy s výstupní kontrolou, ale já jsem měl všechny dobré.
Bizon> taky mam vuli na smykatku, dokonce i loziska ocasni hridelky maji vuli a jak pekne mi to poletuje.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?ac ... e=&id=5057 - doplnil sem aktualni fotky. Uz nejak nevim co jeste pro radost vyladit, zbyva snad maketova kabinka
Nak
http://galerie.rcserver.cz/index.php?ac ... e=&id=5057 - doplnil sem aktualni fotky. Uz nejak nevim co jeste pro radost vyladit, zbyva snad maketova kabinka
Nak
tak mi dnes v balicku dorazil novy rotorovyset z ebay a je tam tusim skoro ta ista vola na smykatku jak na tom co mam hahahaha..
(objednaval som to do zasoby este predtym jak som zistil tu vec so smykatkom)
to smykátko neřeš a lítej. Mě by spíš zajímaly vůle na té hlavě. Na nové asi žádný nebudou, ale jak velké se objevý časem a za jak dlouho. Mám HK V2 s částečně plastovou hlavou a protože už nelítám jen osmy a občas za to trochu vezmu tak uvažuji o této
http://cgi.ebay.com/450-V3-Sport-Helico ... 2eb4ab305d
Nemáte někdo s touto nebo podobnou kovovou hlavou zkušenosti ?
http://cgi.ebay.com/450-V3-Sport-Helico ... 2eb4ab305d
Nemáte někdo s touto nebo podobnou kovovou hlavou zkušenosti ?
ufff píše:
tak mi dnes v balicku dorazil novy rotorovyset z ebay a je tam tusim skoro ta ista vola na smykatku jak na tom co mam hahahaha..
(objednaval som to do zasoby este predtym jak som zistil tu vec so smykatkom)
Je tam sice pekne napisane T Rex 450, ale T-Rex to nieje. Ten ma inaksie ceny za nahradne diely. A to tu niekto pisal ze nema peniaze atd. A na vyhadzovanie za rovnako nekvalitne diely ma. A potom ked si spocitas, kolko si preinvestoval na "upgradovani" zbadas, ze si mohol mat hned na zaciatku lepsiu kvalitu. Ale da sa zacat aj s klonom, len to vyzaduje viac trpezlivosti a schopnosti doladit veci tak, aby to v konecnom dosledku fungovalo jak ma.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
shake13>> tebe o co ide ??? ani jednym slovkom som nepisal ze toto kupujem ako diel T-rex a ze je to T-rex (aj ked na obrazku moze byt napisane ze je to na SLONA). vidis tam niekde ze som pisal T-rex?? ja nie!!
v dalsom- keby si nebol tak lenivy a miesto toho co pises dristy o tom kto si ma preco a za kolko kupovat ake veci na aky stroj, tak si si mohol kliknut na odkaz co som tam dal na ebay a ked nahodou nevies anglicky, tak si to skopcis do translatora a vyjde ti, ze to je pre modely typu T-rex a je to vyrobok G-SUN!!!!
dalej nikde NEPISEM ze tymito dielmi upgradujem!! uz to mam origo na heli takto a bral som len diel do zasoby..
shake13 a podobni>> do prdele, preco nenechate na pokoji ludi, co vedia co kupuju a vedia preco to kupuju?! do ich osobnych dovodov a pohladu na danu vec prd vidite, tak sa neobuvajte do toho, o com neviete ine suvislosti!! sme v jednej z tem o heli z CINY, ak sa nemylim, tak strkajte nos do veci u tych keri vam pisu nieco v temach o T-rexovi. mne osobne je uplne u prdele ci si kupis na T-rexa rotorovu hlavu z duralu, plastu ci bukoveho dreva! ak mas na to dovod, kup si kludne z gumoidnej plasteliny a za 100euro.. su to tvoje sracky tak sa ti do toho nestaram..
ked budem chciet radu od takeho co ma T-rexa a na ostatnych co ho nemaju, pozera ako na menejcennych chudakov, tak sa urcite ohlasim a vyslovene to napisem, ale takto nizko urcite neklesnem!
v dalsom- keby si nebol tak lenivy a miesto toho co pises dristy o tom kto si ma preco a za kolko kupovat ake veci na aky stroj, tak si si mohol kliknut na odkaz co som tam dal na ebay a ked nahodou nevies anglicky, tak si to skopcis do translatora a vyjde ti, ze to je pre modely typu T-rex a je to vyrobok G-SUN!!!!
dalej nikde NEPISEM ze tymito dielmi upgradujem!! uz to mam origo na heli takto a bral som len diel do zasoby..
shake13 a podobni>> do prdele, preco nenechate na pokoji ludi, co vedia co kupuju a vedia preco to kupuju?! do ich osobnych dovodov a pohladu na danu vec prd vidite, tak sa neobuvajte do toho, o com neviete ine suvislosti!! sme v jednej z tem o heli z CINY, ak sa nemylim, tak strkajte nos do veci u tych keri vam pisu nieco v temach o T-rexovi. mne osobne je uplne u prdele ci si kupis na T-rexa rotorovu hlavu z duralu, plastu ci bukoveho dreva! ak mas na to dovod, kup si kludne z gumoidnej plasteliny a za 100euro.. su to tvoje sracky tak sa ti do toho nestaram..
ked budem chciet radu od takeho co ma T-rexa a na ostatnych co ho nemaju, pozera ako na menejcennych chudakov, tak sa urcite ohlasim a vyslovene to napisem, ale takto nizko urcite neklesnem!