Helimaniacs Team Brno 2
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno 2
Prace na vrtulniku pomalu ale jiste speji do finale, takze se chci zeptat jestli by byl nekdo ochotny se na to o vikendu podivat jestli bude rozumne pocasi.
F7C
Phoenix 3.0
T-Rex 450
Phoenix 3.0
T-Rex 450
h4rr0d píše:Prace na vrtulniku pomalu ale jiste speji do finale, takze se chci zeptat jestli by byl nekdo ochotny se na to o vikendu podivat jestli bude rozumne pocasi.
settswat píše:h4rr0d píše:Prace na vrtulniku pomalu ale jiste speji do finale, takze se chci zeptat jestli by byl nekdo ochotny se na to o vikendu podivat jestli bude rozumne pocasi.
jasny nemam s tim ploblem
Settswat, to ani na me nepockas, jo ? Vis jak nam to ladeni spolu dobre jde.
Treba se to ted rozstrikne na druhou stranu.
VTIP !!!
Settswat, to ani na me nepockas, jo ? Vis jak nam to ladeni spolu dobre jde.
VTIP !!![/quote]

VTIP !!![/quote]
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
standa_passat píše:Bude v pátek hala ??? Už 10 dní nelétám a začínám mít absták.
Ja bych mozna halu dal. Potrebuji nekde v zavetri konecne zaviset pajsl do Augusty a konec koncu jsme se i dlouho nevideli.
Penax: jak to vypadá s tou opravou? Kdy budeme lakovat?
Klucí už mi došla bezpádlová hlava, budu potřebovat rady od Beasťáků jak na to a hlavně Karla na nastavení. Tak doufám, že dneska na DP někdo přijede. Díky 
Digis píše:Klucí už mi došla bezpádlová hlava, budu potřebovat rady od Beasťáků jak na to a hlavně Karla na nastavení. Tak doufám, že dneska na DP někdo přijede. Díky
Dnes se ti změní svět
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Jen pro pořádek: hlásím dnešní pád s Trex450. Jediné co potěší, že to bylo při "tvrdém" tréninku couvaček v invertu
. Sem vám ve středu říkal, že se mě nelítá teď moc dobře. Tak jsem radši vytáhl to nejmenší (a nejlevnější) co mám. S opravou počkám, až mě dojde ta bezpádlová hlava.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Ja tam dneska nesmim chybet .... Error slavi dneska narozky
takze prej bude maso ... pivicko ... mozna i kamaradky
a prej ma pro nas prekvapko

Ja uz jsem dneska byl (predvadecka manzelce)... ale jak dobiju tak jedu znovu. V 16hod jak na koni.
peko.cz píše: . S opravou počkám, až mě dojde ta bezpádlová hlava.
Hmm, predstav si, ze v tymu uz temer nejsou padla... ja mam na 450ce, ale jinak penax, digis, prtka vse bezpadlo.
A vse se stalo behem pulroku, to je sila... bezpadlo zacina vyhravat na plne care.