settswat píše:Ja tam dneska nesmim chybet .... Error slavi dneska narozky takze prej bude maso ... pivicko ... mozna i kamaradky a prej ma pro nas prekvapko
zadny prekvapko bohuzel nebude protoze me dosly jen listy. Myslim ze s postou v zidenicich to bude jeste zazitek.
Dneska rano kolem 10 jsem sel na postu ze tam mam mit balik, bylo mi receno ze tam nic na moje jmeno nemaji. Jdu dom a cekam na listonosku. Kolem 12 si du zakourit a ve schrance je oznameni ze sem nebyl zastizen. Jen dodam ze kdyz jsem se vracel 10.10 s posty ve schrance nic nebylo. Tohle jsem u dorucovani baliku jeste nezazil. V pondeli si na listonosku hezky pockam venku a uvidime jestli budu nezastizen
settswat píše:Ja tam dneska nesmim chybet .... Error slavi dneska narozky takze prej bude maso ... pivicko ... mozna i kamaradky a prej ma pro nas prekvapko
zadny prekvapko bohuzel nebude protoze me dosly jen listy. Myslim ze s postou v zidenicich to bude jeste zazitek.
Dneska rano kolem 10 jsem sel na postu ze tam mam mit balik, bylo mi receno ze tam nic na moje jmeno nemaji. Jdu dom a cekam na listonosku. Kolem 12 si du zakourit a ve schrance je oznameni ze sem nebyl zastizen. Jen dodam ze kdyz jsem se vracel 10.10 s posty ve schrance nic nebylo. Tohle jsem u dorucovani baliku jeste nezazil. V pondeli si na listonosku hezky pockam venku a uvidime jestli budu nezastizen
Kam sem se to prestehoval
To je docela normální, že hodí do schránky papír že máš zásilku na poště, že nejsi k zastižení a přitom ani nezazvoní. To se mě stalo mockrát. A ještě víc mě vytočí, když si pro to jdu na poštu a oni mě řeknou, že to má doručovatelka u sebe a že to tam bude druhej den. Je to totálně nelogický, kdyby zazvonila, nemusela by se s tím tahat druhej den znovu. ....To jsem pak hodně zlej.
Když je ten balík velký a ten tvůj určitě je , tak se s tím listonoška tahat nebude. Pro maketu 250tky jsem taky musel na poštu ze stejného důvodu.
prtka píše: Když je ten balík velký a ten tvůj určitě je , tak se s tím listonoška tahat nebude. Pro maketu 250tky jsem taky musel na poštu ze stejného důvodu.
To nemáš tak úplně pravdu, oni to mají nějak rozdělený podle druhu zásilky. Z balíkama jezdí auto ale pokud je zboží posláno jako dopis, např. co si pamatuju pádlová hlava, motor MX600, serva tak to přinese listonoška co nosí dopisy až do domů, je to jejich povinost. Jasně že to nedostane do schránky a proto je to štve a to musí dělat, když ví že nebýváš doma a ve schránce to nenechá, ale musí to nést v brašně co kdyby jsi náhodou byl doma a proto mě hlava nebere, když to už nese a ani nezazvoní.
Jo, jo chlapce zvykej si, to je u nas v Zidenicich normalni a to jsi jeste nestal frontu pred prepazkou. Je to tam jak ve zpomalenym filmu. Ja kdyz si jdu vyzvednout balik, tak si doma hrknu jeden Lexaurin abych to nervove na te poste prezil a neskocil tam nekomu do usmevu. Jedenu tretinu zivota clovek prospi, dalsi tretinu prostoji ve frontach. Stani ve frontach je konec koncu nase narodni hobby.
psena píše: Hmm, predstav si, ze v tymu uz temer nejsou padla... ja mam na 450ce, ale jinak penax, digis, prtka vse bezpadlo. A vse se stalo behem pulroku, to je sila... bezpadlo zacina vyhravat na plne care.
Já jsem se sice zařekl, že 450 bude s pádlama, ale protože by mě zbyl jeden mB, tak ho tam osadím. Do LA700 půjde VBar !
Jeste chvilku pockam az se jeste vic rozprsi a valim na DP. Doufam, ze se i trochu ochladi. 17 stupnu v srpnu je dost nuda. Odpoledne asi zajedu pro nasadu kapru at mi ten bazen alespon k necemu je a na vanoce dostanou clenove Helimaniacs ode me k vanocum kapry.
Hm, tak ja bohuzel budu muset s litanim jeste par dni pockat, protoze kufr, ktery jsem chtel prozatimne pouzit se ukazal jako nedostacujici, a original mi prijde az v utery:(
Priste ten kufr zkus driv, protoze tam na Tvoje prani cekalo 5 lidi s manualama a merkama v ruce. Kdybysme dopredu vedeli ze nedorazis, tak bysme si vzali aspon heliny a zalitali si. Aspon jsme si cekani zkratili pizzou dovezenou na objednavku az na plac. Ucet jde samozrejme na Tebe