A zase ten 9100 Hover, vypadává signál..
Re: A zase ten 9100 Hover, vypadává signál..
No, ani nijak hele... Prostě, co jsem to orpavil pořád prší a fouká takže to skoro nemůžu ohodnotit.. Včera jsem sice chvilku lítal ale foukalo to ze všech stran... Jediné co se mi tedy zdálo bylo, že to reaguje nějak pomalejc na pokyn, aby se to otáčelo do stran.. A gyro už taky neni nic moc
Když přidám prudce plyn pootáčí se vrtulník
A to sem s tím havaroval asi 2x.. Ale je dost možné, že to je tím, že mi momentálně chybí pár zoubku na kolečku
A i když sem si připlatil za economy shipping, pořád to ještě nepřišlo..
Naposledy upravil(a) EvzEn dne sob 13.08.2011 14:21, celkem upraveno 2 x.
Tak chybějící zoubky dokážou hodně ovlivnit chování vrťase.Mněl bys pomalu,ale jistě přejít na vyžší kategorii
.Jsem teď pročítal bazary a je tam docela hodně mabídek za přijatelnou cenu 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
A co ty ?? Jak to jde s walkerou ?? a co belt ?? Možná teď budu mít volných pár stovek, tak pořídím colibri 4.5 profipack
Já vím, je potřeba upgrade... Ale venku to stojí za prd, tak koupím něco na doma.. Mít na mcpx pískám si
Myslím, že by ten colibri byl dobrej kompromis.. Protože na phoenix a pořádnej vysílač to neni :\
Já vím, je potřeba upgrade... Ale venku to stojí za prd, tak koupím něco na doma.. Mít na mcpx pískám si
mCP X v setu prý není moc dobrý,ta vysílačka je prý slabá.No doma ho zatím nemám moc odvahu zvednout,ale venku zvládne i menší vítr,je dost živý
.Co se týče Walkery tak přemýšlím jestli ji neprodám,bo mCP X má v základu 2 baterky,další 2 jsem už objednal.Sice baterka vydrží 3 minuty ostřejšího lítáni,ale do půlhodky je nabitá 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Takže už máš mcpx jo ?? ty seš fakt hustej
takkdyž máš Dx6 nemusíš vysílač řešit, no.. Kolik bys za tu walkeru chtěl ??
A co motory v mcpx, čekáš než shladnou ??
A co si myslíš o tom Colibri, sice je to jen 4ch hračka ale na doma by mohla bejt good
A co motory v mcpx, čekáš než shladnou ??
A co si myslíš o tom Colibri, sice je to jen 4ch hračka ale na doma by mohla bejt good
cenu za Walkeru,nemám vůbec představu.Mám k ní spoustu náhradních dílů a 3 nové baterky.Jo Blada už mám
,jak píšeš výhoda je že mám DX6i,tak že mně stál jen 3800,- ale jak říkám je fakt divoký,chvíli mi trvalo než jsem se naužil nastavit vysílačku,ale teď už to je brnkačka 
Sakra, mít prachy taky do něj jdu asi
Protože ten Hover už mě pomalinku sere.. No jako walekra se mi zdá docela dobrá podle toho co říkáš, jen sem tu teda četl, že občas sama hodí záda 
No, já půjdu do toho Colibriho, sice jsem chtěl msr, ale to je moc drahý
držím pěsti, at toho mcpx nerozmlátíš
A co už děláš akrobacii, už se proletěl hlavou dolu ?? Lítáš doma nebo spíš venku ??
No, já půjdu do toho Colibriho, sice jsem chtěl msr, ale to je moc drahý
Ohledně toho colibri,nevím nikdy jsem ho ani neviděl.Jediné co mně při prvním pohledu zaujalo,je že nejede na infra,tak že s ním můžeš poletovat i venku nebo v nějaké hale
Tak mi Walkera záda nehodila nikdy,občas trošku chtěla jakoby brzdit protitahem,ale to jen při rychlém letu.Zatím lítam standart a snažím se přistávat na místo startu,při problému si zvykám používat vypnutí motoru.Na akrobacii se zatím necítím,ale to přijde 
odívej se na:http://inzerce.modelbazar.cz/rc-model/vrtulnik/
možná by to nebylo špatné,ale těžko říct
možná by to nebylo špatné,ale těžko říct
Koukal jsem na to a musím říct, že tam je ten colibri v hustý vybave náhradních dílů.. Ale jako nechce se mi moc jít do staršího.. Protože vím, jak po pár měsících vypadá můj hover
Takže radši vezmu normal profipack 
Jinak seš docela borec, že ti nevadí střídat 4ch a 6ch, protože myslím, že to tam je s tím plynem trošku jinak.. jen škoda, že colibri má tak blbou vysílačku, vůbec to nevypadá jako klasika, ale spíš jako něco k playstationu
Jinak seš docela borec, že ti nevadí střídat 4ch a 6ch, protože myslím, že to tam je s tím plynem trošku jinak.. jen škoda, že colibri má tak blbou vysílačku, vůbec to nevypadá jako klasika, ale spíš jako něco k playstationu
Tak oprava proběhla úspěšně!! Včera jsem létal na poli v okruhu, že vrťas už skoro nebyl ani vidět a ani jednou sám nevypnul 
Takže, pro všechny, kteří s ním také lítají, pozor na připojení antény v tišťáku u vysílačky!
Takže, pro všechny, kteří s ním také lítají, pozor na připojení antény v tišťáku u vysílačky!
Tak to je supr,že jsi našel závadu
.Teď budeš moct v poho lítat,ale chtělo by to už jít o třídu výš 
O tom nepochybuju
Ale je to o prachách, vždyť víš.. Jinak podle toho, jaké je venku počasí, asi zvolím toho Colbiri V4.5 at si můžu létat pěkně v obýváku
Zatím jsem tu o tom nenašel nic špatného 
Zdravím. Koupil jsem synkovi taky tuhle hračku. Potřeboval bych poradit jak se to vyvažuje. Co mám udělat aby to stoupalo kolmo vzhůru. Když je na zemi a pomalu přidávám plyn, tak se naklání do leva až se převrátí. Když mu dám víc aby šel vzhůru rychleji, tak se nakloní na levý bok a letí bokem. Co jsem tak koukal na youtube tak jim to tam nedělá. Tam klidně položí ovladač na zem a vrtulník jim drží sám aniž by někam letěl. Prosím poraďte.