Helimaniacs Team Brno 2
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno 2
Nevite nahodou nekdo jak to ted vypada s litatelnosti toho mista u zavory? Pripadne na kterou stranu se tam da? 
Tom
k zavore chodim skoro denne, litam z cesty smerem od dalnice,
slunicko v pohode, mista milion.
mezi dalnici a cestou se dobre pada(slunecnice), hur hleda
slunicko v pohode, mista milion.
mezi dalnici a cestou se dobre pada(slunecnice), hur hleda
T-Rex 450 Pro
Futaba T8FG
Futaba T8FG
Supr, budeš tam dnes?
Jdu konečně pokoušet štěstí s kokosem
Tak kolem šesté, doufejme.
Tom
JirkaA píše:scaly píše:Jsem klidně si mohl dát ruce za hlavu a jenom se dívat jak to samo visí![]()
to jde do určité velikosti břicha i za deště a větru
tak to bych musel přidat tak 50kilo a i to bude málo...
Venku 22°C, sluníčko, bezvětří a na DP jen já a Prtka. Vy chodíte, když to stojí za prd a když je luxusně tak nikdo nepříjde. Myslím, že ten DP začnu pronajímat když je nevyužitej 
hm, zitra bych chtel zkusit vyrazit na DP nekdy kolem pate, seste jestli by tam byl nekdo ochotny se mi podivat na helinu a napipat to do radia (tentokrat dorazim na 100%)
F7C
Phoenix 3.0
T-Rex 450
Phoenix 3.0
T-Rex 450
h4rr0d píše:hm, zitra bych chtel zkusit vyrazit na DP nekdy kolem pate, seste jestli by tam byl nekdo ochotny se mi podivat na helinu a napipat to do radia (tentokrat dorazim na 100%)
To si pockam
Digis píše:Venku 22°C, sluníčko, bezvětří a na DP jen já a Prtka. Vy chodíte, když to stojí za prd a když je luxusně tak nikdo nepříjde. Myslím, že ten DP začnu pronajímat když je nevyužitej
Stavím se do řady jako první zákazník
Tom
Digis píše:Venku 22°C, sluníčko, bezvětří a na DP jen já a Prtka. Vy chodíte, když to stojí za prd a když je luxusně tak nikdo nepříjde. Myslím, že ten DP začnu pronajímat když je nevyužitej
Ve čtvrtek jsem tam jak na koni
tak jsem odchazel akorat kolem 16:00 od zavory a rikal si jaky krasny podvecer bude a ja musim pryc 
zitra si to snad vynahradim, beru zidli a termosku kafe, mozna nejakou konzervicku a stan
zitra si to snad vynahradim, beru zidli a termosku kafe, mozna nejakou konzervicku a stan
T-Rex 450 Pro
Futaba T8FG
Futaba T8FG
- MarthiR
settswat píše:http://www.youtube.com/watch?v=STdAr1JNXIU&feature=related
toto je aspon maketka
Pořádná
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Pratele ,kamaradi tak jsem se rozhodl po dlouhem uvazovani ze potrebuju dneska nekoho kdo ma otackomer
aby ho nezapomnel doma . Diky 
15:30 krasa teplicko skoro bezvetri dobra nalada protos zase nelita jak by mel jinak dobry az na to ze tu sem sama!
15:30 krasa teplicko skoro bezvetri dobra nalada protos zase nelita jak by mel jinak dobry az na to ze tu sem sama!
settswat píše:http://www.youtube.com/watch?v=STdAr1JNXIU&feature=related
toto je aspon maketka
Nic. moc, klasicky HK-áčko.