Walkera V200D02 (Scorpio 1v23) - zkusenosti / postrehy

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Rexsters

Re:

#136 Příspěvek od Rexsters »

OPR píše:
Howking píše:Relax - luxusní. Jsi borec, lépe to shrnout nešlo. O to víc tě bude srát, že i přesto se najde dost hlupáků co i kdyby to četli desetkrát tak si ten svůj hračkošmejd koupí - podpoří čínské hospodářství a skončí a půjdou jinam. Okradou se o fantastický celoživotní koníček s možností neustálého růstu a zlepšování, které nemá hranice.

Dost silné slovo .... :cry: nemyslíš?

Ty potencionální oběti nevý v čem spočívá rozdíl. Proto to koupí. To uvědomění přichází až ve chvíly kdy to dopadne přesně tak jak to popsal Tomáš.
Vsadím se s Tebou (obrzně řečeno :D ), že i když najdeš jedince, který rovnou koupí něco co má smysl - nebude moct ani on dálšímu v podobných nesnázích začátečníkovi/oběti vysvětli proč to nekupovat. Toto je nepřenositelná zkušenost a informace. On zkrátka ty zničené peníze v tom nevidí. Jako sytý nevěří hladovému - tak tady, v tomhle případě, nezkušený nevěří někomu, kdo si tím prošel. Nic víc nic míň.

Jinak to Tom napsal žůžově :o

Tak Já si nemyslím,že by v tomto případě Howking použil silných nebo nevhodných slov. :roll: To by snad mohlo platit v momentě kdy by se tak vyjádřil bez ohledu na informovanost kupujících,avšak tohle není ten případ,jelikož Howking napsal slovo hlupák,ve smyslu že se najdou tací který si svou Čínu koupí i přesto,když tento skvěle vypsaný článek budou číst 10krát..Tedy to shrnu,pokud si potencionální kupec přečte článek,a stejně si koupí výrobek na který byl v článku upozorněn že je chybou a zmarem,tak si označení hlupák bohužel pro něj prostě zaslouží.. :roll:
Neoroni

Re: Walkera V200D02 (Scorpio 1v23) - zkusenosti / postrehy

#137 Příspěvek od Neoroni »

corona,asik nechapes,nebo chapes pomeleji,mam na mysli to ze visku mnenim de fakto plynem ze.Ciklikou visku jaksi nezmenim.takze kdyz potrebuju rychle nabrat visku,u letadla pritahnu viskovku a jedu nahoru,a prave ze u vrtase kdyz pritahnu paku plynu k sobe tak vlastne uberu plyn a jedu k zemi.Misto toho abych stoupal ze ano.Tak nevim cemu na tom nechapes.Ptam se jestli se mam preucit na to jak to je,nebo si to prehodit,porad mam tendenci kdyz sem moc nizko a chci nahoru,tak misto pridani plynu ubiram protoze sem zvikli z letadel na viskovku k sobe,uz nevim jak jinak to visvetlit.
Scorpio 1.21.
corona

Re: <a href=

#138 Příspěvek od corona »

Neoroni píše:corona,asik nechapes,nebo chapes pomeleji,mam na mysli to ze visku mnenim de fakto plynem ze.Ciklikou visku jaksi nezmenim.takze kdyz potrebuju rychle nabrat visku,u letadla pritahnu viskovku a jedu nahoru,a prave ze u vrtase kdyz pritahnu paku plynu k sobe tak vlastne uberu plyn a jedu k zemi.Misto toho abych stoupal ze ano.Tak nevim cemu na tom nechapes.Ptam se jestli se mam preucit na to jak to je,nebo si to prehodit,porad mam tendenci kdyz sem moc nizko a chci nahoru,tak misto pridani plynu ubiram protoze sem zvikli z letadel na viskovku k sobe,uz nevim jak jinak to visvetlit.
Jo, jasně, ještě že mi to takovej inteligent, jak ty dokáže "visvetlit".
:roll:
Dej si to jak chceš...
Neoroni

#139 Příspěvek od Neoroni »

corona kdyz neumis poradit,drz hubu,nejsem na tvy blby keci zvedav.A asi nikdo tady.
Scorpio 1.21.
Tsisters

#140 Příspěvek od Tsisters »

Asi ti moc neporadím,ale já na tvém místě bych skusil nějaký simulátor a na něm si vyskoušel co mi nejvíce vyhovuje,taky bych si prošel Mody.Když jsem na simu skoušel lítat letadla,tak jsem musel vždy pozměnit nastavení ovládání.U vrtulníku jsem začal v Modu 4 a pak jsem hodně rychle přešel na Mod 2,ale znám pár kluků co lítají v Mod 1 a nedají na něho dopustit
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Neoroni

#141 Příspěvek od Neoroni »

Diky,ja to mam v modu 2.Celkem to jde,jen ten plyn se mi porad plete,jde o to jestli kdyz se to nenaucim ted a budu litat s reverzem plynu,jestli to pak na 6ti kanalu nebude na skodu,nevim jeste jak 6tka funguje.Simulator urcite skusim,ale napred ho musim koupit.A visilac novej,u vrtulniku mam setovej 4 kanal a jinak mam 4ku F 14.Takze ani jedno nejde pripojit na toho Phenix simulator.No zkusim si zviknout tak jak to ma byt a uvidim no.Proste uz mam z letadel zazity nahoru,paka k sobe :)Takze kdyz mi vrtasek klesne moc nizko tak reaguju pakou k sobe a tim jeste uberu plyn a sednu na zem no.Prave mam obavu ze az budu mit vrtas s kolektivem a toto se mi stane,ze ho roztriskam.Teda jestli to rizeni je u kolektivu stejne udelane,nevim,jeste sem s tim nelital.
Scorpio 1.21.
corona

#142 Příspěvek od corona »

Neoroni píše:......Prave mam obavu ze az budu mit vrtas s kolektivem a toto se mi stane,ze ho roztriskam.Teda jestli to rizeni je u kolektivu stejne udelane,nevim,jeste sem s tim nelital.

Jo, jen si to předělej.
To víš - prostě výškovka je přitáhnout, tak si potom "přitahuj výškovku", až se budeš chtít rozletět třeba dopředu, což se dělá po náklonu cykliky vpřed zvýšením tahu rotoru.

U tebe je problém v tom, že jsi zatím nepochopil ani základ, proč vrtulník letí se a čím se řídí, nemluvě o nějakých letových režimech a třeba přechodech z jednoho režimu do jinýho.
Když ti tu něco píšu o řízení kolem os, stejně nechápeš a ještě máš kydy.
Tsisters

#143 Příspěvek od Tsisters »

Já to vidím tak,že u letadla je plyn pohyb vpřed a u vrťase nahoru.Je to trošku popřeházené,stejně jako Mody,ale jak říkám chce to skusit a najít si svoji cestu.Hlavně se nenech odradit prvními neúspěchy,u helin prvními krashy a věř že budou.Já teď lítám s mCP x,supr jako živý simulátor :-)
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Neoroni

#144 Příspěvek od Neoroni »

corona.kydy tu mas od zacatku jenom ty,kdyz chces byt impertinentni tak bud.Jasne a srozumitelne hned na zacatku pisu ze sem uplnej zacatecnik,tak ver ze opravdu nevim jak vrtulnik funguje,proc myslis ze chci poradit?Urcite ne proto abys ses mi tu vysmival.Ty si od zacatku uplne super borec co se tyka vrtusa,no ale ja to hold neznam,proto se ptam.Ze ty ses narodil s vysilacem v jedne a z vrtulnikem v druhe ruce jeste neznamena ze se tak narodili vsichni,ja sem jako uceny z nebe nespadl,tak se hold musim neco naucit no.A takovi lidi jak ty mi to dokazou pekne zneprijemnit.Opakuji,kdyz nechces rozumne poradit,tak radeji nepis nic a nikoho nezhazuj a nestrapnuj.Hold nemuzeme byt vsichni takovi borci jako ty no.

Jinak ostatnim dekuji.
Scorpio 1.21.
Bubak

#145 Příspěvek od Bubak »

[quote="Neoroni"]corona.kydy tu mas od zacatku jenom ty,kdyz chces byt .....quote]

...zachovej klid a cti. Jsem byvaly pilot z aeroklubu (L-13/Z-43) a o vrtulnicich jsem taky vedel kulovy: http://rcm-pelikan.cz/index.php?sec=list&storage=29
Pelican Quick Thunder, Nine Eagles Solo Pro V2, 2x Nine Eagles Free Spirit, Walkera V200D02
dagiburgi

#146 Příspěvek od dagiburgi »

corona píše:
Neoroni píše:corona,asik nechapes,nebo chapes pomeleji,mam na mysli to ze visku mnenim de fakto plynem ze.Ciklikou visku jaksi nezmenim.takze kdyz potrebuju rychle nabrat visku,u letadla pritahnu viskovku a jedu nahoru,a prave ze u vrtase kdyz pritahnu paku plynu k sobe tak vlastne uberu plyn a jedu k zemi.Misto toho abych stoupal ze ano.Tak nevim cemu na tom nechapes.Ptam se jestli se mam preucit na to jak to je,nebo si to prehodit,porad mam tendenci kdyz sem moc nizko a chci nahoru,tak misto pridani plynu ubiram protoze sem zvikli z letadel na viskovku k sobe,uz nevim jak jinak to visvetlit.
Jo, jasně, ještě že mi to takovej inteligent, jak ty dokáže "visvetlit".
Dej si to jak chceš...

Ja mam dojem, ze corona ti to jasne napisal... cyklika je obdoba kridelka/vyskovka. Tail je smerovka a plyn je furt len plyn... len na vrtasi vies aj visiet. Ked letis tak je to skoro uplne rovnake ako s lietadlom. Tiez ked naklonis cykliku dopredu (potlacis vyskovku) tak zacnes klesat.

Inak povedane... vyskovka/kridelka a cyklika riadia naklon stroja okolo priecnej a pozdlznej osi, tail/smerovka okolo zvislej a plyn musis riadit tak, aby si s tym nedrbol :-). To plati aj pre lietadla aj pre vrtulniky.

Takze ja by som to urcite nereversoval a skor sa naucil lietat ako je zabehnute... nemozes to robit tak, ze vrtulnik vnimas ako take lietadlo co vie aj visiet... to je blbost. Je to iny stroj.
Neoroni

#147 Příspěvek od Neoroni »

vim k cemu je ciklika,mne jde hlavne o plyn,na cikliku sem se neptal.A co vis?tam prece visku ciklikou nemuzu ovlivnit na

jink diky
Scorpio 1.21.
Troll

#148 Příspěvek od Troll »

Neoroni, rada od corona byla přesná a správná, ten blbec co má kydy není on. Corona zcela zjevně ví na co je cyklika i jak se ovládá plyn.
Nikdo učený z nebe nespadl, ale být na tvém místě, tak se trošku sklidním s výrazivem a stylem tvých odpovědí. Nebylo by od věci být o trošku zdvořilejší. Jinak se dozvíš jenom to, co jsi zasloužíš. :roll:
Neoroni

#149 Příspěvek od Neoroni »

Neoroni, rada od corona byla přesná a správná, ten blbec co má kydy není on. Corona zcela zjevně ví na co je cyklika i jak se ovládá plyn.
Nikdo učený z nebe nespadl, ale být na tvém místě, tak se trošku sklidním s výrazivem a stylem tvých odpovědí. Nebylo by od věci být o trošku zdvořilejší. Jinak se dozvíš jenom to, co jsi zasloužíš.

On si zacal.
Scorpio 1.21.
Neoroni

#150 Příspěvek od Neoroni »

zajimalo by mne tedy jak ciklikou ovlivni visku vrtulniku pri visu.podle mne jedine plynem,nebo kolektiven,ciklikou to asi nepujde.
Scorpio 1.21.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“