SonicWawes píše:to Dejfak: přehoď serva na přijímači. Na Opticu jsem podobné věci řešil pořád. Pak si jen nastavíš výchylky kolečka a směrovku zmenšíš v mixu jak potřebuješ.
Jinak taky "mám" Auroru. Teď je v servisu. Jak jsem už psal, do vzduchu se ani nedostala. Něco se v ní sekne, modul? Vysíla? Dva přímače udělají to samé... nevím čím to je. Tak by mě zajímalo, na co všichni padáte. Jestli je to ztráta signálu, škubání, file-safe nebo co.
Je navíc zajímavé, že se tyhle problémy s padáním objevili až teď. Když jsem toto fórum procházel před dvěma týdny, tak tu byl jeden pád kvůli rukám. Teď za poslední týden tu spadla spousta modelů.
To přehození je špatný, když máš víc letových režimů nebo dalš mix a na ten mix směrovka kolečko dáš další mix nebo, bys chtěl přidat ještě mix k směrovce tak se do toho zamotáš..
Já měl dva různé problémy s dvěma rádi..
Na první jsem spadnu (chyba HW a zlobil plyn) a druhé se sekalo SW....
Na to SW sekání mi bylo řečeno že jsem si tam špatně nahrál SW
Tak to mě pobavilo ale, když jsem dostal třetí kousek tak jsem si to nechal saktualizovat u Pelikána a tak trochu jsem se s nima domluvil že na další aktualizace to budu posílat k nim abych si tam něco nenahrál špatně....

Asi se dá pokazit i to klikání myší
Nebo další možnost jestli se s tou aktualizací nedá stáhnout třeba nejaký vir?
A to padání, no nevím.
Je určitě spousta možností pádu.
Jak se to tu probíralo...
1) Možná dost lidí si řekne, tak jsem udělal kravinu a spadnul na ruce?
2) Špatná EL instalace v modelu nebo Čínské součástky?
3) Rušení systému AFHSS ?
4) Chyba v Auroře, HW mám osobní zkušenost ale co jsem vypozoroval ze všech možných zdrojů jak od servisního technika od Pelikána tak od Hnízdila a z YouTube a RCgroups tak jsem asi snad
jediný komu se to stalo..( Nepočítám drobné problémy s přepínačema ktré byly u prvních kouskú...)
5) Chyba v Auroře SW no to jsem měl také tu čest a jak zde čtu tak i další lidé...
Na co padají ostatní nevím....
Každopádně i přes tyto trable jsem s Aurorou 9 spokojen a zatím bych neměnil.
Největší + pro mě je telemetrie kterou opravdu využiji a která opravdu funguje.
Jak na letadlech tak i vrtulníku....
Je super vědět kolik je štávy v modelu

Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....