Prerobenie MK-17 na žhavíka

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
carbon31
Kontaktovat uživatele:

Prerobenie MK-17 na žhavíka

#1 Příspěvek od carbon31 »

Ahoy,
niekde v starom Modelári by mal byť plán na prerobenie detonačného motora MK-17 na žhavíka. Nemá náhodou tento plán niekde v počítači? Poprípade, nevie niekto aspoň číslo a ročník v ktorom to bolo uverejnené? Bol by som veľmi vďačný.
Ďakujem
DAF
Kontaktovat uživatele:

Re: Prerobenie MK-17 na žhavíka

#2 Příspěvek od DAF »

Stojí to za to? Při dnešních cenách jedenapůlky ASP, nebo OS Max a jejich výkonu ta předělávky bude nejspíš neekonomická. Návod na úpravu tohoto motoru sice nemám, možná bych našel úpravu pro motory TONO a Raduga na přechod na etylové palivo, ale toi se ti asi hodit nebude
Hitec Aurora 9X
carbon31
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od carbon31 »

Ja som to chcel len tak zo zvedavosti vyskúšať ale myslím že to aj tak bude na nič...
DAF
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od DAF »

Jen jako doplnění, měl jsem těchto motorů několik a ještě jeden mi doma zůstal. V každém případě, ať už v té, či druhé verzi, bude to prskač obecný a řvoun. Nemám to vůbec žádný tlumič a "výfuk" je vlastně na všechny strany. Vřdycky jsem od toho měl model zadělaný jak jetel.
Hitec Aurora 9X
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“