Walkera CB180Z nebo Walkera UFLY-S
Walkera CB180Z nebo Walkera UFLY-S
Zdravim...Chci se zeptat zda máte zkušenost s těmito modely?Chci si pořídit nějakej 4 nebo více kanal a rozhpduji se mezi nima.Nebo jestli by jste mi poradit ze zkušenosti jiný heli ve stejné cenové relaci?díky
Re: Walkera CB180Z nebo Walkera UFLY-S
Doombouk píše:Zdravim...Chci se zeptat zda máte zkušenost s těmito modely?Chci si pořídit nějakej 4 nebo více kanal a rozhpduji se mezi nima.Nebo jestli by jste mi poradit ze zkušenosti jiný heli ve stejné cenové relaci?díky
Ani jedna z těch dvou není dobře, byť jde o hračky za "jen" cca 3500, - Kč.
Projeď diskuse a zjistíš, že v týhle hračkokategorii (4 kanál, jeden hlavní rotor) je nejvíc doporučován Esky Honey Bee V2 nebo menší Nine Eagles Free Spirit/Kestrel 500SX.
Chtěl bych něco s čím se dá lítat hlavně venku...to Esky Honey Bee V2 nevypadá špatně.Ja mám double horse 9050 legend...sice je to velký ale venku to dofoukne každej menší vánek. a pak mám double horse 9104 jednorotor to je už lepší,ale pořád to není ono jsou to jen hračky.Chtěl bych poradit a koupit něco lepšího a hlavně kvalitnějšího.
- MarthiR
Kamaradé ani jedno to vše sou hračky taky sem chtěl esky CP3 ale nakonec sem šáhl po Walkere CB 180Z a byl sem rád že sem se toho za malí peníz zbavil , dej na zkušenosti, prošel sem si tím a nejsem a nebudu jedinej. Našetří a kup určite rexe nebo Tarot (klon rexe) Ovšem kvalita je jinde.
Ja mám double horse 9050 legend .. ze 6 kanalovkou začneš na novo je to uplně neco jiného
Doporučím ti prolést forum a něco si přečíst
Ja mám double horse 9050 legend .. ze 6 kanalovkou začneš na novo je to uplně neco jiného
Doporučím ti prolést forum a něco si přečíst
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Re: <a href=
Jakýkoli 3-kanál je taky špatně, snad jen jako hračka opravdu pro děti. Bez cykliky ovládaný do stran to není vrtulníku ani podobný. Proto min. 4-kanál, jako jsou HB V2 nebo N.E. Free Spirit.Doombouk píše:...double horse 9050 legend...s... a pak mám double horse 9104 jednorotor ...
I kdo chce jen hračku poletování, třeba jen koax, pak určitě 4-kanál.
(mimochodem - i koax umí svištět 40-50 km/h...).
Ahoj já mám V200D02,dá se s ní lítat ikdyž má své mouchy,ale určitě bych ti doporučil Blade mCP X,je sice dražší a hodně lidí říká,že se pro začátečníka nehodí,ale já s ním lítám venku i při větru,samo že né při velkým větru a lítám daleko i vysoko.Jen je lepší připlatit a vzít ho bez vysílačky a koupit si kvalitnější vysílač.Výhodou u něho je že ho každý pád hned nezničí,spadneš a můžeš zase letět 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
- MarthiR
corona píše:Doombouk píše:...
(mimochodem - i koax umí svištět 40-50 km/h...).
souhlasím
Doporučím ti prolést forum a něco si přečíst[/quote]
No něco už jsem si tady na foru přečetl..ale každej upřednostňuje něco jiného....a když už tak to stojí 8000..Ja sháním něco do 4 000 max.Určitě chci 4 nebo více kanál..co jsem procházel obchody a fora tak docela mki přijde že frčí walkery....jsou dobrý?a co dostupnost nhd?a nebo jsou lepší značky. co takhle...Ninja 400 3D, 7ch
http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-kl ... -artf.html
Nebo poraďte někdo něco z vlastní zkušenosti...díky
No něco už jsem si tady na foru přečetl..ale každej upřednostňuje něco jiného....a když už tak to stojí 8000..Ja sháním něco do 4 000 max.Určitě chci 4 nebo více kanál..co jsem procházel obchody a fora tak docela mki přijde že frčí walkery....jsou dobrý?a co dostupnost nhd?a nebo jsou lepší značky. co takhle...Ninja 400 3D, 7ch
http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-kl ... -artf.html
Nebo poraďte někdo něco z vlastní zkušenosti...díky
ZA čtyři litry si venlku nezalítáš. A Walkerou si nejspíš nezalétáš nikde...
Takže walkeru nebrat?
- MarthiR
a co myslíš že ti radíme ? Hele asi takhle kup si co chceš, já ti radím nekupuj to, ale pokud ti není lito penez tak si kup walkeru a po pár pádech si kup další protože když stím praštíš o zem a říkam že praštíš tak můžeš koupit novou, řeknu to takhle, já koupil za 3500, 4000 tis sem dal za opravy cca za 2 mesíce , suma sumárum sem mohl mít rexe ! který by mě lítal do dnes. ale pozor, jakmile foukne sebemenší vánek tak Walkeru neukočíruješ, je to hračka do haly nebo do absolutního bezvětří !!
Můj první pád byl z důvodu vánku, lítal sem cca 5 minut a uplně v poho, pak foukl vánek a pád ze 7 metru na bok a ocas, oprava mě stála 2500...
na tvůj dotaz co se tíka N.D. tak je toho požehnaně a dostupné skladem (bavíme se o walkeře )
Můj první pád byl z důvodu vánku, lítal sem cca 5 minut a uplně v poho, pak foukl vánek a pád ze 7 metru na bok a ocas, oprava mě stála 2500...
na tvůj dotaz co se tíka N.D. tak je toho požehnaně a dostupné skladem (bavíme se o walkeře )
Ok...proto se ptám..Walkeru jsem nikdy neměl.Tak takže rex Je v tomhle ohledu lepší?Protože pády určitě budou!Jak Je na tom ten rex když trochu foukne?a jakej konkretně model máš?
- MarthiR
mám cca 1 mesic 450 Pro ... vše co je potřeba k letu mě stálo 14999 kč je to v setu třeba na webu prochymodel
ale já ti doporučím jednu podstatnou věc, kup si simulátor a trenuj. není to jak 3 kanal.... tohle je už model a sakra nebezpečný . mám stoho respekt .. Opravdu si tady vše přečti , počítej že tě tohle bude stát opravdu moc korun.. I pád z rexíkem zabolí .
ale já ti doporučím jednu podstatnou věc, kup si simulátor a trenuj. není to jak 3 kanal.... tohle je už model a sakra nebezpečný . mám stoho respekt .. Opravdu si tady vše přečti , počítej že tě tohle bude stát opravdu moc korun.. I pád z rexíkem zabolí .
Ještě se chcí zeptat na dobrej inernetovej obchod...
- MarthiR
MarthiR píše:mám cca 1 mesic 450 Pro ... vše co je potřeba k letu mě stálo 14999 kč je to v setu třeba na webu prochymodel
snese podle kolegu když seš sikovný do 10 m/s větr, doporučeno od lidi co sem četl a sem v kontaktu tak do 4m/s