Walkera CB180Z nebo Walkera UFLY-S

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
Doombouk

Re: Walkera CB180Z nebo Walkera UFLY-S

#16 Příspěvek od Doombouk »

s Tím vším počítám.....Chci získat co nejvíc informací.není lepší za ty peníze pořídit něco na spalovák?no 15 000 se mi do toho strkat nechce.....jinak ten t rex je mi docela sympatickej....hlavně už to je pořádná strojírna co koukám na videa.
Naposledy upravil(a) Doombouk dne pon 22.08.2011 18:03, celkem upraveno 1 x.
MarthiR

Re: <a href=

#17 Příspěvek od MarthiR »

Doombouk píše:Ještě se chcí zeptat na dobrej inernetovej obchod...

Ja kupoval tu http://prochymodel.novyshop.cz/vyhodne- ... seaku.html (koukám že cena už jiná :-) )

Sem spokojen, model mi seřídili a promazali takže bez práce, jen křivky sem měnil .. mám za sebou 5 startů a bez pomocného kříže (díky předchozí hračce a simu)
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Doombouk

#18 Příspěvek od Doombouk »

s Tím vším počítám.....Chci získat co nejvíc informací.není lepší za ty peníze pořídit něco na spalovák?no 15 000 se mi do toho strkat nechce.....jinak ten t rex je mi docela sympatickej....hlavně už to je pořádná strojírna co koukám na videa.
MarthiR

#19 Příspěvek od MarthiR »

Doombouk píše:s Tím vším počítám.....Chci získat co nejvíc informací.není lepší za ty peníze pořídit něco na spalovák?no 15 000 se mi do toho strkat nechce.....jinak ten t rex je mi docela sympatickej....hlavně už to je pořádná strojírna co koukám na videa.

to už je jen na tobě, pokud na to máš prachy.... rozhodnutí je jen a jen na tobě
Doombouk

#20 Příspěvek od Doombouk »

a co tohle?TAROT 450 PRO KIT
MarthiR

#21 Příspěvek od MarthiR »

Tarot je klon rexe, díly levnejší a model taky, ale co se tíká věcí kolem na to ti musí napsat někdo kdo ho má.
Doombouk

#22 Příspěvek od Doombouk »

No jak tak koukám na ty ceny....tak tolik se mi za to nechce dávat..budu muset najít nějakou alternativu...nemusim mít profi model jen něco co je lepší než 3 kanál a dá se stím lítat venku.a není to mikro aspon 40 a víc cm.
MarthiR

#23 Příspěvek od MarthiR »

hodně štěstí
zdzd

#24 Příspěvek od zdzd »

Doombouk píše:No jak tak koukám na ty ceny....tak tolik se mi za to nechce dávat..budu muset najít nějakou alternativu...nemusim mít profi model jen něco co je lepší než 3 kanál a dá se stím lítat venku.a není to mikro aspon 40 a víc cm.

Trex není nic profi. Je to lowend sestavený tak, že už to slušně funguje. Když koupíš TrexPro 450 combo, tak je tam za slušnou cenu všechno. K tomu potřebuješ jen vysílač, přijímač, akumulátory a nabíječku.

Když koupíš nějakou kopii, tak dost možná nebude spolehlivě fungovat a pokud do ní pořídíš elektroniku, která nebude průběžně odcházet, budeš na stejných penězích jako s tím Trexem. Protože se v tom neorientuješ, je velká šance že koupíš nevhodné komponenty. To combo ti to vyřeší všechno jedním vrzem.

Pokud si chceš něco začít s helinami, musíš počítat s tím, že to cosi stojí. Jo a nákup jsou jen ty úvodní náklady, ono to totiž i potom chce pořád nějaké prachy...
morphix69

#25 Příspěvek od morphix69 »

Doombouk píše:No jak tak koukám na ty ceny....tak tolik se mi za to nechce dávat..budu muset najít nějakou alternativu...nemusim mít profi model jen něco co je lepší než 3 kanál a dá se stím lítat venku.a není to mikro aspon 40 a víc cm.

mam stejny pozadavek jako Doombouk
chcete mi teda rict ze kvalitni jakykoliv 4 kanal jednorotorovy za rozumnou cenu neexistuje?
taky chci hrozne litat ale za 15 tisic?
uz jsem rozsekal DH 9116 a chci neco lepsiho ale co?
ted sem se koukal a co treba tohle to ma uz vysilacku..http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-kl ... h-rtf.html
nejsem profesional vubec netusim kdyz bych si koupil nejaky vrtulnik bet vysilacky..tak jakou ktomu..
pls napiste jake zkusenosti se znackou Ninja to bych byl ochotnej dat jeste tech 7 se vsim vsudy a ne 15..
Dx7se, Blade mCPx V2, Mini PROTOS ;)
JosefSvejk

#26 Příspěvek od JosefSvejk »

morphix69 píše:

mam stejny pozadavek jako Doombouk
chcete mi teda rict ze kvalitni jakykoliv 4 kanal jednorotorovy za rozumnou cenu neexistuje?
taky chci hrozne litat ale za 15 tisic?
uz jsem rozsekal DH 9116 a chci neco lepsiho ale co?
ted sem se koukal a co treba tohle to ma uz vysilacku..http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-kl ... h-rtf.html
nejsem profesional vubec netusim kdyz bych si koupil nejaky vrtulnik bet vysilacky..tak jakou ktomu..
pls napiste jake zkusenosti se znackou Ninja to bych byl ochotnej dat jeste tech 7 se vsim vsudy a ne 15..

Viděl jsem to na vlastní oči a rozhodně to nedoporučuji. :P
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
morphix69

#27 Příspěvek od morphix69 »

z duvodu?
a mete nejakou alternativu? nebo proste jako zacatecnik v konicku musim utrati 20 abych si konecne zalital a ne jenom poletel a pak furt jenom utracel za nahradni dily nebo opravoval..
zdzd

#28 Příspěvek od zdzd »

morphix69 píše:z duvodu?
a mete nejakou alternativu? nebo proste jako zacatecnik v konicku musim utrati 20 abych si konecne zalital a ne jenom poletel a pak furt jenom utracel za nahradni dily nebo opravoval..

Tak nějak to je. Když si budeš chtít koupit třeba motorku, lyže, paraglide a podobně, taky neuspěješ s tím, že by jsi toho do začátku koupil jen polovinu.

Je to hobby, dělá se to pro radost, ne proto aby se člověk vztekal nad nefungujícím polotovarem. Do hobby se chodí až na to člověk má, případně si myslí, že má. Stejně to nakonec bude mnohem dražší, než si na začátku plánoval...
MarthiR

#29 Příspěvek od MarthiR »

morphix69 píše:z duvodu?

Je to asi takhle, pokud propadneš vrtulníkům a budeš kupovat ty oné zmiňované klony a hračky, nakonec stejně pudeš po něčem lepším a stejně koupíš něco co stojí i víc jak 15,000 a až si to sečteš, zjistíš že si ho už mohl mít třeba 2x :-D je to blbá realita ale je to tak.

Když to koupíš komplet tak jako sem to kupoval já, je tam vše co potřebuješ a jedna baterka
Pokud chceš jít cestou vlastní tak ten Trex stojí cca 8000 a možná i někde mín, ale pozor chce to pak přijmač z vysílačkou, nabíječku a baterky, takže v "budeš na těch 15,000" anebo zkus bazar.

Edit: prochymodel má novou doménu proto ten vrchní odkaz nefunguje zde máš nový
http://www.prochymodel.cz/vyhodne-combo-sety/1814-t-rex-450prodx7seaku.html
morphix69

#30 Příspěvek od morphix69 »

MarthiR píše:Je to asi takhle, pokud propadneš vrtulníkům a budeš kupovat ty oné zmiňované klony a hračky, nakonec stejně pudeš po něčem lepším a stejně koupíš něco co stojí i víc jak 15,000 a až si to sečteš, zjistíš že si ho už mohl mít třeba 2x :-D je to blbá realita ale je to tak.

Když to koupíš komplet tak jako sem to kupoval já, je tam vše co potřebuješ a jedna baterka
Pokud chceš jít cestou vlastní tak ten Trex stojí cca 8000 a možná i někde mín, ale pozor chce to pak přijmač z vysílačkou, nabíječku a baterky, takže v "budeš na těch 15,000" anebo zkus bazar.

Edit: prochymodel má novou doménu proto ten vrchní odkaz nefunguje zde máš nový
http://www.prochymodel.cz/vyhodne-combo-sety/1814-t-rex-450prodx7seaku.html

a co T-rex 250 nebyl by lepsi do zacatku?
na kolik by me vyslo dovybaveni nebo komplet?
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“