Helimaniacs Team Brno 2
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno 2
Tak uz to mas nastaveno, tak si s tim bez pohrat, TomasC urcite ocekava nejaky tvoje poznatky. Pak me nekdy vysvetlis, co ze to vlastne je... 
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Obrázek změněn, ale myslím, že to není dobré. Pošli to znovu a udělej GIF s průhledným pozadím.
Digis byl povýšen na vedoucího skupiny. Gratuluju.
Psena byl degradován na řadového člena. Na vlastní žádost.
Digis byl povýšen na vedoucího skupiny. Gratuluju.
Psena byl degradován na řadového člena. Na vlastní žádost.
Pff a to se ani nehlasovalo
Kdo chce kam.....
A propo, taky výše uvedenému nerozumím. Domníval jsem se, že se jedná o modelářské forum, ale asi úplně ne.
Nějak se modelářské příspěvky vytrácejí.
Jdete dnes někdo na DP ?
Já asi na 17 a až do tmy.
A propo, taky výše uvedenému nerozumím. Domníval jsem se, že se jedná o modelářské forum, ale asi úplně ne.
Nějak se modelářské příspěvky vytrácejí.
Jdete dnes někdo na DP ?
Já asi na 17 a až do tmy.
Jsem se dobře pobavil diskuzí nad obrázky a skupinami. Kéž bych ale taky mohl lítat. Aktuálně sedim v Bohunicích na prijmu s vyhrezlou plotýnkou ...
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Ale ne, je to system pro oddeleni skupiny pomoci avataru, nebo toho obrazku nad nim. Spravovat to bude Digis, takze pro nas zadny starosti. V podstate ani pro nej, protoze kapacita tymu je naplnena, tim padem se jedna jen o nas stavajicich 10.
Je to jen jedna z novinek na novym foru.
Jinak nase vlakno nikdy moc o modelareni nebylo, spis je to takovej meeting point
Je to jen jedna z novinek na novym foru.
Jinak nase vlakno nikdy moc o modelareni nebylo, spis je to takovej meeting point
Naposledy upravil(a) psena dne úte 23.08.2011 16:34, celkem upraveno 1 x.
peko.cz píše:Jsem se dobře pobavil diskuzí nad obrázky a skupinami. Kéž bych ale taky mohl lítat. Aktuálně sedim v Bohunicích na prijmu s vyhrezlou plotýnkou ...
Jak se ti to stalo? To asi neni nic moc.. urcite za tim bude nejakej sport nebo podobna cinnost. Davam si velkej pozor abych podobny aktivity neprovadel.
Jak se me to stalo, to nevim. Asi kombinace sportu+klimatizace+práce+špatné postele na dovolené+atd. Snad to nebude vazne, ale dnes rano jsem se nemohl bolesti pohnout.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
peko.cz píše:Jak se me to stalo, to nevim. Asi kombinace sportu+klimatizace+práce+špatné postele na dovolené+atd. Snad to nebude vazne, ale dnes rano jsem se nemohl bolesti pohnout.
Držím palce ať to co nejdřív přejde...
peko.cz píše:Jak se me to stalo, to nevim. Asi kombinace sportu+klimatizace+práce+špatné postele na dovolené+atd. Snad to nebude vazne, ale dnes rano jsem se nemohl bolesti pohnout.
Jo jo.... stárneme....
Držím palce, ať to není nic vážného
Tak jsem teho dvojplcha nakonec udatně zkrotil - vyměnil jsem vrtuli(ta první drnčela a netahala) a pak už létal jak z partesu. Aj svislou osmičku a nožák. Super do bezvětří.
Uff, to jsou ale pařáky, se vám divím že vůbec jedete lítat na DP
. Jsem měl dneska málem úžeh ze sena, ale už jsem konečně doma a zítra snad pojedu taky na DP 
Kluci byl jsem požádán abysme si odtranili z podpisu odkaz na logo našeho týmu.
Místo toho si tam můžete napsat elaborát s čím lítáte, kde lítáte apod.....
Místo toho si tam můžete napsat elaborát s čím lítáte, kde lítáte apod.....
[quote="peko.cz"]Jak se me to stalo, to nevim. Asi kombinace sportu+klimatizace+práce+špatné postele na dovolené+atd. Snad to nebude vazne, ale dnes rano jsem se nemohl bolesti pohnout.[/quot
Pokud jsi nic netahal tak to nebude tak zlý. Sedavé zaměstnáni a min. pohyb je tou nejlepši cestou k tvému stavu. Dobře to znám. Až budeš fit můžeš ke mě chodit na masáže. Držím palce.
Pokud jsi nic netahal tak to nebude tak zlý. Sedavé zaměstnáni a min. pohyb je tou nejlepši cestou k tvému stavu. Dobře to znám. Až budeš fit můžeš ke mě chodit na masáže. Držím palce.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba