Helimaniacs Team Brno 2

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
error414
Kontaktovat uživatele:

Re: Helimaniacs Team Brno 2

#556 Příspěvek od error414 »

Digis píše:Pro mě je jediná výhode lehčí váhy je, že když s tím prdnu o zem, tak nebudou takový škody.

ach jo :(
Logo 600 + spirit
Digis
Kontaktovat uživatele:

#557 Příspěvek od Digis »

error414 píše:
Digis píše:Pro mě je jediná výhode lehčí váhy je, že když s tím prdnu o zem, tak nebudou takový škody.

ach jo :(

No tak plácám nesmysly, ale já už ani nevím jak se jmenuju, natož abych vybral vrtulník :(
error414
Kontaktovat uživatele:

#558 Příspěvek od error414 »

tak to me napad jen http://www.modelarina.cz/rc-vrtulnik-fu ... -1248.html listy mas za 499, je to super combo a dostatecne odolne :D

Edit: ja bych bral bud protose nebo logo 400 se. Jelikoz ti hoodne zalezi na nahradnich dilech tak bych vzal protose
Logo 600 + spirit
Digis
Kontaktovat uživatele:

#559 Příspěvek od Digis »

error414 píše:
Edit: ja bych bral bud protose nebo logo 400 se. Jelikoz ti hoodne zalezi na nahradnich dilech tak bych vzal protose

Konečně konstruktivní a důležitý argument. :wink:
peko.cz

#560 Příspěvek od peko.cz »

Digisi, vem si T-Rexe 500, hodně nedůležitých věcí se dá nahradit levně z Tarota / AC-RC. Je to ověřené, dostatečně výkonné, nejsou problémy se statickou elektřinou, microBeast tam funguje super. Ano, je to hlučnější, ale koho to zajímá? Protose jsem nezkoušel, ale s Trexem500 jsem spokojený a mám ho vlastně nejdelší dobu ... už 2 roky! Díky vyšší hmotnosti dobře zvládá poryvy větru. Prostě si myslím, že s ním budeš mít méně starostí ...
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Digis
Kontaktovat uživatele:

#561 Příspěvek od Digis »

peko.cz píše:Digisi, vem si T-Rexe 500, hodně nedůležitých věcí se dá nahradit levně z Tarota / AC-RC. Je to ověřené, dostatečně výkonné, nejsou problémy se statickou elektřinou, microBeast tam funguje super. Ano, je to hlučnější, ale koho to zajímá? Protose jsem nezkoušel, ale s Trexem500 jsem spokojený a mám ho vlastně nejdelší dobu ... už 2 roky! Díky vyšší hmotnosti dobře zvládá poryvy větru. Prostě si myslím, že s ním budeš mít méně starostí ...

Doufal jsem že o Rexovi nikdo nenapíše a "neobnoví staré vzpomínky"....... Jak jsem psal před tím, celej letošní rok přemyšlím o tom, že si koupím Rexe 500. Pak jsem uviděl u Karla Prtose a zalibil se mě, ale až na na druhej pohled, teprve nedávno. Zvláště jeho jednoduchá konstrukce a hlavně tichý chod. se mě líbí. Člověk z toho nemá takovej strach když to jede krásně potichu. Navíc se tam v pohodě dají použít baterie z Pročka dvě do sebe. To co jsi všechno psal si uvědmuju a i to, že kdybych jej u Karla neviděl, dneska bych vůbec nepřemýšlel a koupil Rexe. Ale i kdybych se pro něj rozhodl, myslím že by byla asi hloupost kupovat starou verzi, když nová je za dveřma a nikdo neví jaký to bude.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#562 Příspěvek od prtka »

Jak to tak vidim počkám až co vybere Radek. Ještě že nejsem na jeho místě.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
peko.cz

#563 Příspěvek od peko.cz »

Jediné, s čím jsem laboroval byla vrtulka. Je tam (neodstranitelná) typická "Align" vůle. A taky jsem tam měl levné listí Tarot. Po výměně na Edge to jede jak po kolejích. Oni jsou ty Edge trošku větší ve všech smerech, takže líp zabírají ...
krtek2k

#564 Příspěvek od krtek2k »

prtka píše:Jak to tak vidim počkám až co vybere Radek. Ještě že nejsem na jeho místě.

1+ za protose
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Digis
Kontaktovat uživatele:

#565 Příspěvek od Digis »

Když jsme už zavadili i o ten Align, tak jeden tip. Vím, že někteří zastánci "plnohodnotnýho pročka" budou křičet, ale na RC711, mají v akci 500E Super Combo i s poštou za 8000,- .Sleva 2000,-. Vím že to je verze s řemínkem, ale po pravdě mě kardan nepřipadne nějaká revoluční změna. Gripy nejsou kovový, ale vzhledem k tomu, že by se stejně měnili za bezpádlovou hlavu je to jedno.
To jen pro informaci, slušná cena za vrtulník velikosti 500. :)
peko.cz

#566 Příspěvek od peko.cz »

pošli odkaz ...

Mám taky řemen a spatřuju v tom více výhod, než v kardanu.

Jinak, měl jsem morální povinnost se zastat Trex500, protože ho mám v týmu jedinej.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#567 Příspěvek od Digis »

peko.cz píše:pošli odkaz ...

Jinak, měl jsem morální povinnost se zastat Trex500, protože ho mám v týmu jedinej.

http://www.rc711.com/shop/align-trex-50 ... 165_47_188

Navíc pokud jim už funguje ten jejich mezisklad v Německu, psali od půlky srpna, tak neplatíš žádný DPH , protože to vlastně příjde z EU.
irto

#568 Příspěvek od irto »

Digis píše:
peko.cz píše:pošli odkaz ...

http://www.rc711.com/shop/align-trex-50 ... 165_47_188

No ja bych si buď počkal na protose nebo klidně koupil letaneho protose s modelbazaru. Znám nazor Karla na nakupy s druhé ruky ale ja narozdil od něj zatim špatnou zkušenost nepořidil.
Logo 600| AcroMaster Pro| Extra 300 EXP V2
FUTABA FX-30
peko.cz

#569 Příspěvek od peko.cz »

Digis píše:http://www.rc711.com/shop/align-trex-50 ... 165_47_188
Navíc pokud jim už funguje ten jejich mezisklad v Německu, psali od půlky srpna, tak neplatíš žádný DPH , protože to vlastně příjde z EU.

Když to vidím, všechno v plastu ... mno, jasně že to bude lítat, ale stejně to postupně překlopíš do kovu. A ty nechceš FBL?
O žádným skladu v Německu jsem se tam nedočetl ...
Digis
Kontaktovat uživatele:

#570 Příspěvek od Digis »

peko.cz píše:
Digis píše:http://www.rc711.com/shop/align-trex-50 ... 165_47_188

Když to vidím, všechno v plastu ... mno, jasně že to bude lítat, ale stejně to postupně překlopíš do kovu. A ty nechceš FBL?
O žádným skladu v Německu jsem se tam nedočetl ...

Vždyť jsem psal " Gripy nejsou kovový, ale vzhledem k tomu, že by se stejně měnili za bezpádlovou hlavu je to jedno. "
Zamčeno

Zpět na „Kluby“