Helimaniacs Team Brno 2
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno 2
Gratuluji k spravne volbe
Logo 600| AcroMaster Pro| Extra 300 EXP V2
FUTABA FX-30
FUTABA FX-30
Tak se též připojuji k gratulacím a přeju hodně šťastných motohodin.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Zejtra jedu na "rano" cca na 9:00 odpo ma bejt prej skarede ...
Taky bych jel ráno, mám nabito z dneška. My jsme kecali a BoZZda lítal! Doufám, že nebude uragan...
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
irto píše:Gratuluji k spravne volbe
Jak na tom jsi? Podej zpravu...byli jsme dost zdeseni.
jeste nabiju nejaky ty bateeeerky a frcim

Po roce došel na sklad HK pytel na sílu větru tak jsem o objednal na DP , aby nebyl někdo aktivní a neobjednal taky 
No ja se citin dobre ale doktori me zde drzi na merakach ruka mozna pujde na operaci to se vse pry uvidi nejdriv v pondeli vyhrozuji me ze minimalne tri tydny lecba a ja uz o tom ani nevim trochu to svedi ale ja bych sel dom. Ale pravda je ze ta cerna ruka vypadala desive dokud jsem nechladil klimou malem jsem zesilel bolesti
Logo 600| AcroMaster Pro| Extra 300 EXP V2
FUTABA FX-30
FUTABA FX-30
Digis píše:Po roce došel na sklad HK pytel na sílu větru tak jsem o objednal na DP , aby nebyl někdo aktivní a neobjednal taky
Tak jsi me preci jenom predbehnul.Ja ho mam usitej doma uz pul roku , ale nevyresil jsem jeho uchyceni. No nic, dam si ho na OK.
Dnes bude krasne a ja musim kopat zaklady pro garazove stani. Tak si to hosi uzijte.
irto píše:No ja se citin dobre ale doktori me zde drzi na merakach ruka mozna pujde na operaci to se vse pry uvidi nejdriv v pondeli vyhrozuji me ze minimalne tri tydny lecba a ja uz o tom ani nevim trochu to svedi ale ja bych sel dom. Ale pravda je ze ta cerna ruka vypadala desive dokud jsem nechladil klimou malem jsem zesilel bolesti
Tak držím palce, ať to všechno dobře dopadne. Byl jsem nejblíž a hezkej pohled to nebyl.
settswat píše:jeste nabiju nejaky ty bateeeerky a frcim![]()
U nás fučí nárazově přes 10m/s ... tak nevím ...
Tuřany zatím 5m/s, ale mě se to moc nezdá - nárazy už jsou mnohem větší - já se přijedu maximálně pokókat 
Ranni ptace dal dol
ita
Digis, gratuluju k protosovi, tak ať to lítá jak má!
Dneska plním rodiné povinosti, ale stejně bych nešel, pachtit se někam do kopce v 30C + není nic pro mě.
Dneska plním rodiné povinosti, ale stejně bych nešel, pachtit se někam do kopce v 30C + není nic pro mě.
já to vidím až na neděli. Chládek , mírný větřík , pohodička 
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba