A tech 5kW .... radsi bez komentare
Video: 2.5kW F3X Viking E - zálet v HD
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Video: 2.5kW F3X Viking E - zálet v HD
Dobra kamuflaz pro pripad pristani do kukurice
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Ahoj,tak tady je jedna neupravená verze včerejšího záletu Enygmy
Dalibore já se to jednou naučim,nebo koupim Nikon
http://vimeo.com/28305628
Dalibore já se to jednou naučim,nebo koupim Nikon
http://vimeo.com/28305628
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
No a tady jsou data z dnešního polítání s Enigmou. Motor S-neu 1510/1,5D/6,7 + baterka ,,levná" Turnigy 5S 3600mAh+ vrtule GM 18x21 . Baterka je nová a teprve 2 cykl , až se trochu rozhýbá bude to ještě lepší
. Konečně jsem pokořil 6kW
. Maximální příkon 6,097 kW. Data jsou z letu
http://img5.rajce.idnes.cz/d0502/3/3454/3454441_9c9743a76313895afbfa5b399c945ff9/images/enigma_18X21_5s.jpg
no ty VOLE
koukam dobre ze to ma chvilema 350A ? merili ste kolik to leti v horizontu nebo stoupa ?
tohle musi bejt silena masaz
vedle toho je ten tvuj ION jako termicky pomalolet ne 
a to to ta turniga fakt prezije ? brrrr
koukam dobre ze to ma chvilema 350A ? merili ste kolik to leti v horizontu nebo stoupa ?
tohle musi bejt silena masaz
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- vitousek
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji
Na tom videu - cca 1:30 - opravdu se tak pěkně "rozjede" bez motoru ?
Jestli jsem to dobře viděl, letěl PepaK na "brzdách" a potom je "jenom" zavřel.
Díky
Na tom videu - cca 1:30 - opravdu se tak pěkně "rozjede" bez motoru ?
Jestli jsem to dobře viděl, letěl PepaK na "brzdách" a potom je "jenom" zavřel.
Díky
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
Milan Nes píše:no ty VOLE
tohle musi bejt silena masazvedle toho je ten tvuj ION jako termicky pomalolet ne
Vedle toho by Ion vypadal, že mu umřel pohon
Jo a bohužel je fakt, že starší normální modré Turnigy dají naprosto šílené proudy....nové vynálezy s nálepkou Nanosríč ani náhodou. Ještě jsme létali na 4S-2650mAh...to baští pouze 240A....a naprosto easy a pořád to je raketa.
aha a ktery pouzivas ?
ja totiz lital dost modry 40C a ty se mi foukaly pri zatezi 20C jak prd, z edf jetu sem posledni vyhazoval doslova varici a v tvaru valce a to sem zatizil 2200 40C na ani ne 50A
ja totiz lital dost modry 40C a ty se mi foukaly pri zatezi 20C jak prd, z edf jetu sem posledni vyhazoval doslova varici a v tvaru valce a to sem zatizil 2200 40C na ani ne 50A
SOVA is YouR CO-pilot
Jsou to obyčejné 30C , ale motoruju jenom 2s , používám pořádnou nabíječku CellPro 8 a nechávam v baterii dost velkej zůstatek a po lítání vždy Storge i do druhého dne. Pak drží
. Musí se o ně člověk starat
. Dneska se baterka ohřála po 10 stoupání jen na 38 st. PS : Můj Ion už létá někde u Karlovejch Varů - ať dlouho vydrží novému majiteli 
Milan Nes píše:aha a ktery pouzivas ?
Ty jsem mněl v Ionu a tahal z nich 160A a drželi v pohodě.
tak pravda je ze ja sem z nich tahal tech 40-50A konstantne :-d ale nechaval sem v nich 15% kapacity vzdy nikdy pod 3,70V na clanek tak nevim, treba sem mel blbou serii ale postupne mi umreli vsechny 4
SOVA is YouR CO-pilot
- Davidus007
Pepo,
Ty jsi siiiiilenec, ale jinak gratulace to jsou neskutecny hodnoty !!!
Dave
Ty jsi siiiiilenec, ale jinak gratulace to jsou neskutecny hodnoty !!!
Dave
Milan Nes píše:tak pravda je ze ja sem z nich tahal tech 40-50A konstantne :-d ale nechaval sem v nich 15% kapacity vzdy nikdy pod 3,70V na clanek tak nevim, treba sem mel blbou serii ale postupne mi umreli vsechny 4
Hodně taky dělá ta nabíječka. A to cpu 15A do 2200 mAh a to pořád, do nanotechu dokonce 22A stejná kapacita a taky v pohodě, jen jsem je sundaval z nabíječky už ohřáté na provozní teplotu
- graup15_junior
Viděl jsem Enigmu taky na vlastní oči letět. Neuvěřitelný. Je to projektil. Ocenuji to, ale domu bych to nechtel 
hele ja mel hyperionku a accucelku uz mam jenom accucelku protoze stejne nemam nic vetsiho nez 5s 2200 a myslis si ze tak pulzuje nad 4,2 V ze by mohla poskozovat lipolky ?
ja zatim s onanotechama spatnou zkusenost nemam s tema 45-90 ale pravda ze bych z nich tahal vic jak 50A tak zatim ne no uvidim
rhyna 40C se mi po 5 minutach akro s odberama 25A foukaj a sou teply - nechapu - druhej den ale sfouknou a sou naprosto tvrdy ze bych to neveril nechapu ...
jinak v aute kde ty odbery muzou k 150A sokove jit uz mi dve lipolky vyhrezly takovym zpusobem ze rozlomili hardcase
a to sou 5Ah 30C
nejlepsi co si pamatuju byla Kokamka kdyz sem jezdil jeste lode, ta mi umrela po cca 180 cyklech
a to to byla snad nejaka 20C a bral sem z ni urcite tech 20C i ...
ja zatim s onanotechama spatnou zkusenost nemam s tema 45-90 ale pravda ze bych z nich tahal vic jak 50A tak zatim ne no uvidim
rhyna 40C se mi po 5 minutach akro s odberama 25A foukaj a sou teply - nechapu - druhej den ale sfouknou a sou naprosto tvrdy ze bych to neveril nechapu ...
jinak v aute kde ty odbery muzou k 150A sokove jit uz mi dve lipolky vyhrezly takovym zpusobem ze rozlomili hardcase
nejlepsi co si pamatuju byla Kokamka kdyz sem jezdil jeste lode, ta mi umrela po cca 180 cyklech
a to to byla snad nejaka 20C a bral sem z ni urcite tech 20C i ...
SOVA is YouR CO-pilot