Helimaniacs Team Brno 2

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Digis
Kontaktovat uživatele:

Re: Helimaniacs Team Brno 2

#706 Příspěvek od Digis »

baui píše:
Digis píše:Ale ty páčky serv jsou kovový? To přece musí udělat pořádnou paseku když to spadne?

Paky si tam das prece jake chces, libovolne Align, Savox, JR... Jenze tohle je podle me pristup k veci prevraceny uplne naruby. Helina je na litani. Padani je sice samozrejmost, ale nestavel bych ucelove na padani.

Máš samozřejmě pravdu, ale já zatím pořád přemýšlím, že při pádu jsou většinou nejvíc v ohrožení a co do ceny nejdražší listy a serva.
peko.cz

#707 Příspěvek od peko.cz »

Myslím, že kovový páky u serv jsou zbytečné. Neslyšel jsem o nikom, komu by za letu praskla plastová páka, zvláště u této velikost vrtulníku/serva. Je to spíš Tjúnink a frajeřina.

BTW, ta cena je brutální, ale je to daň za předobjednávky, během prvních 6ti měsíců to spadně tak o 20-30%.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Digis
Kontaktovat uživatele:

#708 Příspěvek od Digis »

Tady je odpověď na to jak jsme se včera zkoumali co je to GP900.

- bezpádlová verze: 3GX Flyabarless System
- pádlová: GP900 Head Lock Gyrosystem

Peko: Je to teď jenom o 700,- lacinější než bezpádlová 600. Dost malej rozdíl myslím.
Třeba budou ceny jinde nižší, dobře víme, jak dokážou prodejci cenu natáhnout.
zeno

#709 Příspěvek od zeno »

peko.cz píše:Myslím, že kovový páky u serv jsou zbytečné. Neslyšel jsem o nikom, komu by za letu praskla plastová páka, zvláště u této velikost vrtulníku/serva. Je to spíš Tjúnink a frajeřina.

BTW, ta cena je brutální, ale je to daň za předobjednávky, během prvních 6ti měsíců to spadně tak o 20-30%.

úplná frajeřina to není u 6kila N jsem plastovou páku serva strhl na tisícihranu . :wink:
baui

#710 Příspěvek od baui »

Hmm, je pravda, ze na obrazku ta krabicka vypada napadne jako prevlecena 3GX :)

peko: S pakami souhlasim pro tuto velikost, u padesatky bych uz premyslel. Jenze po zkusenosti s protosem a miniprotosem povazuju i polovinu heliny v kovu za zbytecnost na ukor hmotnosti a spalenych amperhodin, ani nemluve o nasledne cene dilu. Nekomu se to tak ale libi a treba chce kovove paky, tak proc by mu to nedali za pridany dolarek do komba :mrgreen:
Tom
psena
Kontaktovat uživatele:

#711 Příspěvek od psena »

Tak vcera v noci do 5 do rana jsem konzultoval nakup reglu s Matroskem (mimochodem clen tymu Kontronik http://www.kontronikusa.com/team.html), kterej me ale kupodivu ani neodrazoval ani od nakupu Roxxy 9100/12 a rikal ze je skvelej a ze i planuje nakup Roxxy do Loga.
Ten jsem u nas nasel za velmi slusnou cenu 3500 (vetsinou 4300-4900) a vzhledem k tomu ze na heli mam bec, nicemu nevadi ze Roxxy bec nema.
Takze rozhodnuto...bude to Roxxy. :D

Ale pak jsem se podival na rozmery, ten Roxxy je moc sirokej a asi by se me nevlezl pod kabinku...
Hmmmm tak jsem nakonec objednal u nas novy Jive 80HV verze 9 :mrgreen:

Dekuji vsem zucastnenym, doufam, ze vcerejsi zkouska nebyla uspesna jen kvuli jinym baterkam a ze Jive bude ok i s myma.
krtek2k

#712 Příspěvek od krtek2k »

Pšendo , vůbec tady s roxxy neprovokuj, taky mám sice dva , ale do šetikila a výš patří jedině JIVE!
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
peko.cz

#713 Příspěvek od peko.cz »

psena píše:Tak vcera v noci do 5 do rana jsem konzultoval nakup reglu s Matroskem ...
Hmmmm tak jsem nakonec objednal u nas novy Jive 80HV verze 9 :mrgreen:

Ještě jednou se ti omlouvám že jsem tě vzbudil v 9:00. :(
Jinak gratuluji k významnému životnímu rozhodnutí. Je to jako vybrat si "manželku" na celý život. Myslím, že nebudeš litovat ale bohužel už asi nebudeš chtít nic jiného :lol:
psena
Kontaktovat uživatele:

#714 Příspěvek od psena »

Nopak dik, ze jsi me vytahl z postele.
Mirne jsem planoval na pristi rok nejakou exotictejsi 600ku nebo 700ku (kdyz mam v podstate komplet elektroniku), ale ted kdyz budu muset pouzivat pouze Jive je to trosku cara pres rozpocet :D
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#715 Příspěvek od pkotatko »

krtek2k píše:Pšendo , vůbec tady s roxxy neprovokuj, taky mám sice dva , ale do šetikila a výš patří jedině JIVE!

Ale no tak... :wink: To by mě fakt zajímalo proč.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
psena
Kontaktovat uživatele:

#716 Příspěvek od psena »

Roxxy funguje fakt skvele, videl jsem na vlastni oci. Ale uz nechci vubec nic riskovat. Od lidi, kteri maji i Roxxy i Jive jsem cetl, ze Roxxy ma skvelej govik, ale Jive jeste o malickej kousicek lepsi...no a ten kousicek holt stoji polovinu ceny. :)
Ne ze bych potreboval to nejlepsi, ale nechci za rok premylet co by bylo kdyby... navic bec je bonus navic.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#717 Příspěvek od pkotatko »

psena píše:Roxxy funguje fakt skvele, videl jsem na vlastni oci. Ale uz nechci vubec nic riskovat. Od lidi, kteri maji i Roxxy i Jive jsem cetl, ze Roxxy ma skvelej govik, ale Jive jeste o malickej kousicek lepsi...no a ten kousicek holt stoji polovinu ceny. :)
Ne ze bych potreboval to nejlepsi, ale nechci za rok premylet co by bylo kdyby... navic bec je bonus navic.

Jo, s tím souhlasím. Mě jen zarazil ten Krtkův2k výstřel do tmy. Tak ať Jive slouží. Konečně se přestaneš prát s CC a riskovat požár.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
krtek2k

#718 Příspěvek od krtek2k »

Ti dám výstřel do tmy :)
BEC v JIVEu není nic?
A jak si užíváš vozit baterku na víc? Kontrolovat ji, jestli je nabitá?
Roxxy během letu pomalu klesá otáčkama. Však si změř stejný IDLE na začátku a na konci. Furt ty samý otáčky?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
peko.cz

#719 Příspěvek od peko.cz »

krtek2k píše:Roxxy během letu pomalu klesá otáčkama. Však si změř stejný IDLE na začátku a na konci. Furt ty samý otáčky?

Mě klesají pomalu dolů s otáčkama i všechny výrobky Kontronik. Od JIVE 80HV+ počínaje až po Koby v Trex450, což jsem si uvědomil dnes a na zkoušku objednal TP 65C 2250 3S od "tvého" RCLIPOS. Tak uvidíme, Filipovi Pulsy testuje Settswat v MiniProtosovi a po pár letech jsou nafouklé a po dolítání teplé až horké. Nechci sponzora Filipa shazovat na Mojehobby, ale podle mě to budou baterky stejné kvality, jako všechny ostatní ... ale abych to ověřil tak si tam asi taky jednu na testování objednám.
BTW: teď mám v Trex450 Nanotechy 45-90C a je to hrůza, po 20ti cyklech se nafoukly a přestaly dávat.
RomanAll

#720 Příspěvek od RomanAll »

jak tak koukam, baterky vseobecne spatny :-(

nezkousel jste nekdo G6 Thunder power??
dik
T-Rex 450 Pro
Futaba T8FG
Zamčeno

Zpět na „Kluby“