Hitec AURORA-9
Re: Hitec AURORA-9
Nene nebude je to prcek. Měřítko 1/8 to je rozpětí kolem 1330mm.
Lukash píše:A vezmeš si z toho ponaučení?
E? To myslíš na mne? Jsi nějak mimo. Ptal se, dostal informace. Cokoliv zamlčovat jen proto, že by to někdo snad nemusel potřebovat je totální blbost. Nehledě k tomu, že limit byl řečen až později. Pokud se někdo ptá, má dostat všechny existující možnosti. Na něm je aby si vybral. Ne na tobě.
Ptal se, zda bude stačit Aurora. Tys mu odpověděl, že si má koupit T12FG. Už jsem to tu psal několikrát, dej si do podpisu, že nikomu nedoporučuješ nic jinýho než FX-30, FX-40. a ušetříš si většinu svých příspěvků. A nebudeš srát nás ostatní tím, že tady akorát zahnojuješ vlákno o Auroře kydama o Futabě.
Ty jsi přesně ten typ, kvůli kterýmu bych si nemohl koupit takovouhle Futabu i kdybych ji náhodou potřeboval.
Ty jsi přesně ten typ, kvůli kterýmu bych si nemohl koupit takovouhle Futabu i kdybych ji náhodou potřeboval.
Aha, takže když se zeptá co bude stačit, nesmí se mu odpovědět, pokud to bude Futaba. Už jsem pochopil.
Poněkud divná logika.
Kda jsem napsal, že si ji má koupit?
Poněkud divná logika.
Kda jsem napsal, že si ji má koupit?
To co píšeš, tak třeba si to ani neuvědomuješ ale propaguješ hrozně Futabu.
Nevím ani proč?
Vždyt ti to může být uplně jedno kdo si co koupí, tím že bude mít víc modelářů Futabu tak tím chleba levnější nebude
I když jsem s Aurorou měl problémy tak ji nezavrhuji a jsem s ní spokojen a třeba Futabu bych si nekoupil.
Ale určitě ji necpu na potkání každému kdo se zeptá co koupit za rádio
Každý systém má něco a začátečníkovy který se ptá bych dal spíš na výběr a vypíchl přednosti jednotlivých značek.
Ale u tvích přízpěvků je jen Futaba, Futaba umí to a Fuitaba umí tamto
Je to v celku uplně jedno, klidně at si všichni létají s Futabou...
Nevím ani proč?
Vždyt ti to může být uplně jedno kdo si co koupí, tím že bude mít víc modelářů Futabu tak tím chleba levnější nebude
I když jsem s Aurorou měl problémy tak ji nezavrhuji a jsem s ní spokojen a třeba Futabu bych si nekoupil.
Ale určitě ji necpu na potkání každému kdo se zeptá co koupit za rádio
Každý systém má něco a začátečníkovy který se ptá bych dal spíš na výběr a vypíchl přednosti jednotlivých značek.
Ale u tvích přízpěvků je jen Futaba, Futaba umí to a Fuitaba umí tamto
Je to v celku uplně jedno, klidně at si všichni létají s Futabou...
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Nepochopil jsi nic. Jseš zaslepenej ignorant. Nechápu, jak můžeš bejt moderátor.
Lukash píše:Nepochopil jsi nic. Jseš zaslepenej ignorant. Nechápu, jak můžeš bejt moderátor.
Zase bych to nepřeháněl, prostě má závyslost na Futabě...
Já mám zase závyslost na jiných věcech
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Dejfak píše:Lukash píše:Nepochopil jsi nic. Jseš zaslepenej ignorant. Nechápu, jak můžeš bejt moderátor.
Zase bych to nepřeháněl, prostě má závyslost na Futabě...
Já mám zase závyslost na jiných věcech
Nemám žádnou závislost na ničem, ani nikomu nic nenutím a nepropaguju. Dávám čístě technické, pragmatické informace. Když někdo napíše: "V rádiích se nevyznám, umí tohle to tamhle to?", tak odpovím "Tamhle to umí to a to." Když někdo napíše nesmysl typu Auroře odpovídá T12MZ, tak je namístě uvést, že ne a proč. A že píšu převážně o Futabě? To je jednoduché. Mám ji a tak její schopnosti znám. Že je jich více než třeba u Aurory, za to už nemůžu. Nikdy nikomu nic nenutím. Dávám jen info o možstech a srovnání. Nikoho taky neomezuju v udávání jakýchkoliv jiných informací o něčem jiném. Čím více jich je, tím lépe. Vybrat si pak už musí každý sám.
A pokud to někdo číst nechce, jeho volba. Může přeskočit písmenko, slovo, řádek, či celou stránku. Jak je libo. Někomu jinému se ta informace může naopak zdát velmi zajímavou a nerad by o ni přišel.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Lukash píše:Nepochopil jsi nic. Jseš zaslepenej ignorant. Nechápu, jak můžeš bejt moderátor.
Ty zase vystupuješ jako totálně zaslepenej ZDZDbijec. A navíc si ještě nevidíš do huby a vulgárně napadáš lidi, ke kterým by ses i vzhledem k jejich věku mohl chovat slušně.
OK2WY
Problém by byl, kdybych jako moderátor třeba rušil nebo potíral jiný názor než můj. To ovšem nedělám. A i jako moderátor snad mám právo vyjádřit svoje osobní názory. Stejně jako kdokoliv jiný, včetně tebe. Tedy pokud nejsi vulgární, což se stává a moderátor musí takové výlevy zarazit.
Takže pokud se chceš bavit třeba o Auroře, klidně napiš třeba román jako Jirásek. Je to tvé právo. Pokud ale chceš být arogantní a sprostý, tak brzdi, pokud nechceš býti zabržděn.
zdzd píše:Lukash píše:Nepochopil jsi nic. Jseš zaslepenej ignorant. Nechápu, jak můžeš bejt moderátor.
Problém by byl, kdybych jako moderátor třeba rušil nebo potíral jiný názor než můj. To ovšem nedělám. A i jako moderátor snad mám právo vyjádřit svoje osobní názory. Stejně jako kdokoliv jiný, včetně tebe. Tedy pokud nejsi vulgární, což se stává a moderátor musí takové výlevy zarazit.
Takže pokud se chceš bavit třeba o Auroře, klidně napiš třeba román jako Jirásek. Je to tvé právo. Pokud ale chceš být arogantní a sprostý, tak brzdi, pokud nechceš býti zabržděn.
Tak už mě zabrzdi, nemám na to tady už nervy. Kašpare!
Skoro se tay bojím zeptat ale s dovolením bych se vrátil k tématu Aurora-9. Zajímá mně, jak přesné jsou stopky (Timer1/Timer2) ve starších verzích SW. Moje zkušenost je, že na verzi 1.08 mají stopky na kažnou minutu zpoždění skoro 2,5 sec. Pokud se nevysílá, je odchylka ještě větší... Verze 1.07 je na tom o něco lépe - odchylka je "jen" asi 1sec./minutu (porovnávám s několika typy stopek - vždy se stejným výsledkem). Zajímá mně, zda je to jen můj problém, nebo je to obená "vlastnost"?
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
Netušíte kde koupit přepínače A a B? včera mi praskla karabina a Aurora spadla na zem.Škody až na tyto dva přepínače naštěstí žádné.
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A
Re: Re: Hitec AURORA-9
mamoulian píše:Netušíte kde koupit přepínače A a B? včera mi praskla karabina a Aurora spadla na zem.Škody až na tyto dva přepínače naštěstí žádné.
Skús kontaktovať pana cecotku. Je to servis pre hitec, on by to mohol mať.
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Nebo napiš na servis@rcm-pelikan.cz
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich