F3A mini

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepin

Re: F3A mini

#226 Příspěvek od pepin »

michal.valis píše:Plánuji pořízení většího akrobata a potřeboval bych vědět, jestli se my zájemci o F3A mini společně s panem Havlem dokážeme dohodnou na pravidlech a zkusit soutěž uskutečnit. Nebo nikoho z letců tato kategorie nezajímá?
Nerad bych investoval peníze (které budu obtížně shánět) do éra na kategorii RCA a pak zjistil, že jsem mohl o polovinu levněji létat F3A mini :(
.

na F3A mini se přihlásil nakonec pouze jeden zájemce a osobně si myslím,že pokud nepřijde nějaká technická závada a v obratech pujdeš kruček po kručku,bude mít velký akrobat větší životnost,větší letadlo bude určitě hodnější,navíc alespon ve mě vzbuzovalo respekt a nenutilo mě to tolik k blbnutí,jako menší modely.Já se o akrobacii pokoušel před lety s Matadorem,mám ho dodnes a v pořádku .
Na motohodiny to je určitě mé nejlevnější letadlo.Je ale fakt,že pokud by to mělo být pojato soutěžně,tak je asi potřeba v případě rány mít v záloze na další soutěž druhý náhradní model,nebo mít alespon finanční možnost to nějak bleskurychle vyřešit.Já to i dnes, pokud to jen trochu jde řeším právě tím podobným-náhradním modelem.
Létat s modelem,který bude velice těžko finančně nahraditelný,do toho bych soutěžně nešel.

Puvodně jsem byl z F3A mini také právě z finanční dostupnosti celkem nadšený ale tak trošku mi zpočátku nedocházelo,že soutěž nebude svolána až bude hezky a nebude fučet,ale bude termín v kaledáři a pokud bude foukat 10ms,tak to bude jistě s malým modelem asi těžko řešitelné.
kingfisher

#227 Příspěvek od kingfisher »

Já jsem se do F3A mini také chystal. Jelikož to umřelo dříve než to zažalo, pořešil jsem to tak, že zkusím RCA a pak se uvidí. A abych nemusel kupovat olétaného speciála, pořídil jsem Winda 110. Bude mi stačit 8S a menší motor s reglem. Pokud by se F3A mini mělo oživit tak ale menší éro už pořizovat nebudu.
pepin

#228 Příspěvek od pepin »

Ahoj,přesto že soutěžení padlo,nadřel jste tu sestavu někdo?
clouseau
Kontaktovat uživatele:

#229 Příspěvek od clouseau »

kingfisher píše:Já jsem se do F3A mini také chystal. Jelikož to umřelo dříve než to zažalo, pořešil jsem to tak, že zkusím RCA a pak se uvidí. A abych nemusel kupovat olétaného speciála, pořídil jsem Winda 110. Bude mi stačit 8S a menší motor s reglem. Pokud by se F3A mini mělo oživit tak ale menší éro už pořizovat nebudu.

úplně to sem nepatří, ale prodáme Leviosu od pana Macha obrázek na http://www.marekplichta.eu/letadla.html o proti obrázku je ještě vybavena T-canalyzerem. Bližší info viz kontakty na našem webu.
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“