Dotaz na off-road kola

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

Dotaz na off-road kola

#1 Příspěvek od Nakadah »

Panove nevite nekdo z ceho jsou tyhle kola? Oznaceni ProLine PRO-97 STEP PIN 2,2x2,00". Dostal sem to pred casem ke Slashi, zkusil sem to dneska na draze a luxusni oproti origo Traxxas SCT gumam. Pod plnym plynem mi zadek neuleti, spis mam problem vubec zatocit jak me to porad tlaci dopredu :D s SCT sem byl vecne ve smyku a eventuelne hodiny. Konecne se mi jezdi dobre.

Bohuzel uz je mam dost sjete a chtel bych sehnat nove, na webu sem toho moc nenasel a idealne pokud by se daly sehnat u nas, nejlip komplet kola vc. rafku. Diky, Nak
FlyBear

Re: Dotaz na off-road kola

#2 Příspěvek od FlyBear »

Pokud se nemýlím, jsou starý a už se nevyrábí.

Hledej od Pro-Line materiál (compound) M3, ten je měkký (soft) a vyber si potřebný rozměr a vzorek. Ty tvoje gumy byly taky z tohohle materiálu.
Třeba něco podobného, jako je tohle:
http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_26_1252/products_id/184766/n/Pro-Line-Bow-Fighter-M3-SC-22-30-Truck-Tires-2
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Nakadah »

Aha, to sem netusil. Kazdopadne diky ta cena je v pohode. Ted jeste najit stejne disky, jeden ma bohuzel presekly paprsek (kdo vi cim to predchozi majitel dokazal). Navic maji male ET a tak mi ponekud vzadu zvetsuji rozvor. Takze uz se mi Slash v podstate skoro netoci pres strechu :D Nak
scarabeus

#4 Příspěvek od scarabeus »

K tem gumam, co poslal FlyBear najdes disky snadno. Mrkni co ma Proline pro SC trucky, klasiku 2.2/3.0, to by na to melo jit v klidku.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Nakadah »

Koukam koukam ale nejak nemuzu najit takova kola vysazena ven :(
http://www.amainhobbies.com/product_inf ... -2WD-Slash

Treba tohle proc ne, ale potreboval bych je namontovat opacne :D Nak
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Nakadah »

Tak se mi podarilo sehnat i stejne disky, pokud by to nekoho zajimalo jsou z Tamiya TwinDetonator :) Nak
Odpovědět

Zpět na „Auta“