Robbe Terra FM Modul 4ch

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zyrtec
Kontaktovat uživatele:

Robbe Terra FM Modul 4ch

#1 Příspěvek od Zyrtec »

Letu zdar!
Uz nejaky cas uspesne prevadzkujem a lietam supravu Robbe Terra FM Modul 4ch .
Je to starucka suprava kupil som ju od kamarata za par drobnych zrenovoval vyskusal funguje.
Moj problem je ale v tom ze toto su asi vsetky informacie ktore o tejto suprave mam.
Prekutral som googla ale vela veci to nenaslo , kontaktoval zberatelov aj vyrobcu a nic .....
Nemate nahodou kdesi v suflikovych zasobach par rozsirujucich informacii o tejjto suprave?
Fachcim na 35 Mhz Kanal 79
blueangel
Kontaktovat uživatele:

Re: Robbe Terra FM Modul 4ch

#2 Příspěvek od blueangel »

Je to asi 35 let stará souprava to byla doba Simpropů a Kraftů Variopropů tato pultové radio se rozšiřovalo moduly asi těžko sežěneš informace leda zběratelé ti mužou poradit internet v té době ještě nebyl je to tak pouze zběratelský kousek
Zyrtec
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Zyrtec »

Tusim ze info ohladom tejto supravy nezozeniem tak lahko ved niekolko krat som sa o to uz pokusal.
Litam s nou uz nejaky cas a je v 110% stave ma reverzy ma mixy vsetko povodne.
Preto by som potreboval vediet ci tato supreva vzhladom na jej vek a pouzitu vtedajsiu technologiu nie je napriklad v rozpore s nejakymi zakonmi, alebo nejake skryte vady ktore ja ako modelar ktory je na kopci vacsinou sam nebadam. Dosah, napajanie, nabijanie, rusenie, pouzite kodovanie prenosu atd....
Za funkcnost rucim vyskovkovym kniplom, chcem ale fakt vediet ci ma cenu pouzivat to dalej alebo ulozit do policky a o 20 rokov vyhodne predat?
Fachcim na 35 Mhz Kanal 79
martel123

#4 Příspěvek od martel123 »

Býva v ponuke na nemeckom aj rakúskom "eBay" aukčnom portáli, skús pozrieť tam, možno aj nejaký ten modul k nemu zoženieš.
martel123
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“