Helimaniacs Team Brno 2
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Re: Helimaniacs Team Brno 2
Díky Standovi i ostatním za včerejší halu, již jsem měl abstinenční příznaky, naposledy jsem byl létat minulou neděli. Už se těším na příští týden - celý volný ! Postavím si stan na DPhned vedle SSW. 
Díky za včerejší příjemné polétání na hale
Všichni lítali jak draci a někteří i draka s sebou měli 
Tom
diky za halu kluci, zacina tam byti malo prostoru
koupim mcpx 
T-Rex 450 Pro
Futaba T8FG
Futaba T8FG
paveld píše:Díky Standovi i ostatním za včerejší halu, již jsem měl abstinenční příznaky, naposledy jsem byl létat minulou neděli. Už se těším na příští týden - celý volný ! Postavím si stan na DPhned vedle SSW.
Já jsem na tom byl podobně jako ty, ale zjistil jsem, že když budu týden bez vrtulníku tak můžu normálně žít.
Digis píše:Já jsem na tom byl podobně jako ty, ale zjistil jsem, že když budu týden bez vrtulníku tak můžu normálně žít.
Co to je ten "normální život"? Je to k jídlu?
Tom
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
RomanAll píše:diky za halu kluci, zacina tam byti malo prostorukoupim mcpx
Jen takové malé upřesnění: Pod pojmem hala není myšleno jen hrací plocha , ale prostor nad hledištěm a také veškeré kouty. Budete li využívat halu jako celek , budou se Vám sice podlamovat kolena, ale ten požitek se nedá popsat.A věřte že vím co píšu. S
HTC evo3d
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Jo hala je malá. Tak toto se mi na hale nestalo. Dnes jsem šel vyvenčit helču ven . No a už je to tady : První pád z minititanem. Co jsem zjistil vyzualní kontrolou ? Ocasní trubka , oz. Kolo , hřídel , kabina , táhla .

HTC evo3d
standa_passat píše:Jo hala je malá. Tak toto se mi na hale nestalo. Dnes jsem šel vyvenčit helču ven . No a už je to tady : První pád z minititanem. Co jsem zjistil vyzualní kontrolou ? Ocasní trubka , oz. Kolo , hřídel , kabina , táhla .![]()
I am sorry
Kdybys něco potřeboval ještě dnes, mám fšecko doma.
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Letadla jsou na relaxaci po helinách
Dokud to nevisí, nemá s tím cenu lítat 
Tom
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
baui píše:Letadla jsou na relaxaci po helináchDokud to nevisí, nemá s tím cenu lítat
No právě. Po nehodě jsem vzal Sky lady a to polétání bylo uchvatné. Také jsem se zpotil , ale jak vypneš motor a plachtíš. Prostě balzám .
HTC evo3d
standa_passat píše:baui píše:Letadla jsou na relaxaci po helináchDokud to nevisí, nemá s tím cenu lítat
No právě. Po nehodě jsem vzal Sky lady a to polétání bylo uchvatné. Také jsem se zpotil , ale jak vypneš motor a plachtíš. Prostě balzám .
Lítání s letadlama jsem před rokem zrušil. Nějak mě to "kazilo styl". Pravda je ta, že jsem při opravách neměl čím lítat, tak jsem lítal letadla. Proto mám nyní 4 provozuschopné stroje a ve sklepě jeden EPP. Sakra, že bych ho taky vytáhl?
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Obojí má svoje kouzlo