Dvouploché samokřídlo?

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
RiMr
Kontaktovat uživatele:

Re: Dvouploché samokřídlo?

#16 Příspěvek od RiMr »

bitovod píše:
Earl píše:bitovod - tak jak pokračuješ? Bude nějaké video z letu?

Vyhledem k tomu, že zákazníkům něake docházej peníze a mně kšefty, tak řeším spíš problémy typu "čím zaplatit bance", "jak zvýšit kalorickou hodnotu sena" a tak podobně, modelařinu jsem teď musel nedobrovolně odsunout (a jestli to dobře dopadne, možná nebudu muset vercajk rozprodávat - zatím to vypadá, že spíš ano :( ), takže na nějaké experimenty si nechávám zajít chuť.

A čím se živíš? Co děláš?

#17 Příspěvek od bitovod »

RiMr píše:
bitovod píše:Vzhledem k tomu, že zákazníkům něake docházej peníze a mně kšefty, tak řeším spíš problémy typu "čím zaplatit bance", "jak zvýšit kalorickou hodnotu sena" a tak podobně, modelařinu jsem teď musel nedobrovolně odsunout (a jestli to dobře dopadne, možná nebudu muset vercajk rozprodávat - zatím to vypadá, že spíš ano :( ), takže na nějaké experimenty si nechávám zajít chuť.

A čím se živíš? Co děláš?

Jak pro koho. Primárně webdesign a všechno kolem webařiny, sekundárně fotografii (reportáže, produktovky a podobně), pak nějaká správa systémů (klasika - Win servery, Exchange, Linux), pro kamaráda jsem dělal vývoj HW - prostě beru, co jde kolem:) Jenom teď zrovna nic kolem nejde, ale fixní náklady zůstávaj... Stane se.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
Drondys

#18 Příspěvek od Drondys »

bitovod píše:
RiMr píše:A čím se živíš? Co děláš?

Jak pro koho. Primárně webdesign a všechno kolem webařiny, sekundárně fotografii (reportáže, produktovky a podobně), pak nějaká správa systémů (klasika - Win servery, Exchange, Linux), pro kamaráda jsem dělal vývoj HW - prostě beru, co jde kolem:) Jenom teď zrovna nic kolem nejde, ale fixní náklady zůstávaj... Stane se.

Podle toho co jsi napsal předtím hlavně to "...jak zvýšit kalorickou hodnotu sena..." jsem to odhadoval spíš na nějakou farmářkou profesi. :D

Jinak přeju ať se to zase zlepší.
bitovod

#19 Příspěvek od bitovod »

Drondys píše:Podle toho co jsi napsal předtím hlavně to "...jak zvýšit kalorickou hodnotu sena..." jsem to odhadoval spíš na nějakou farmářkou profesi. :D

Jinak přeju ať se to zase zlepší.

Nee, to já jen, abych ze svých XXXXXXXL moc nezhubnul, až se půjdu pást :)
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
tengler

#20 Příspěvek od tengler »

bitovod píše:Nějak se mi nic nechce a tak zase vymejšlím koniny :)

Napadla mne dvouploché samokřídlo, třeba koupit dva MaxiSwifty a s nějakým rozumným odstupem a stupňovitostí je polepit k sobě. ...

Sakra, Pavle, ze jsem pred tebou zminoval uvahy o Torroristovi :-) Ale tam by ta konfigurace mela bejt trochu jinak..
Odpovědět

Zpět na „Dílna“