Helimaniacs Team Brno 2
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno 2
Teď u závory je to podobné. Mírný vánek a slunko leze akorát z mraků 
Tom
Ja byl v 8:00 na DP a vylital s 450-satkou a 550-satkou co se dalo. Ne, ze bych se stranil kolektivu, ale doba je hold tezka.

Penax píše:Ja byl v 8:00 na DP a vylital s 450-satkou a 550-satkou co se dalo. Ne, ze bych se stranil kolektivu, ale doba je hold tezka.
A neřekneš
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Jdu na DP okolo 16hod.
Snad se tam nebudu bát sám
Snad se tam nebudu bát sám
Nerekl bych
Právě jsem se vrátil.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Tak zítra prý bude podle předpovědi pršet a fučet až 9m/s a v nárazech 15m/s. 
Ok takze ve 14 00 sraz na place 
paveld píše:Tak zítra prý bude podle předpovědi pršet a fučet až 9m/s a v nárazech 15m/s.
Fakt, jak maly deti. Taky nesmite vsemu verit. Dnes bude jeste lip nez vcera.
Slunecno, bezvetri a hadam takovejch 25 stupnu. Ja jedu na DP zase ted rano na 8:30.
Penax píše:paveld píše:Tak zítra prý bude podle předpovědi pršet a fučet až 9m/s a v nárazech 15m/s.
Fakt, jak maly deti. Taky nesmite vsemu verit. Dnes bude jeste lip nez vcera.
Slunecno, bezvetri a hadam takovejch 25 stupnu. Ja jedu na DP zase ted rano na 8:30.
No dobra, tak jsem se mylil. Na DP byl vitr 10ms az se koberce rulovali. Dvakrat jsem je rovnal, pak jsem se na to vykaslal.
Vylital jsem 12 baterek a zitra si muzu skocit na ORL, protoze mam radne nafoukano v usich.
Ale Uch by ze me mel urcite radost. Vzdycky rikal, ze je potreba litat i ve vetru a zocelovat se. Mimochodem uz se tesim na zimu
a nasich s Prtkem oblibenych -10 .
To Penax: mám z tebe radost 
Malý je ten co má jen malý cíl a sláb ten co ztratil víru

Malý je ten co má jen malý cíl a sláb ten co ztratil víru
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
To Uch : Budeš s námi zítra létat s velkým ?
Létám s Ládipukem
Létám s Ládipukem
Ja jsem tam cely odpoledne lital sam...jen na chvilku se otocil prtka, kteryho ale po ceste chytly zada, takze litat nemohl.
Omluvenej Error s mrd.ou a Digis s 250kou, s tema by to fakt dnes neslo
Omluvenej Error s mrd.ou a Digis s 250kou, s tema by to fakt dnes neslo
Může mě někdo zodpovědně říct, kolik a jakých baterek si mám na zítra na ráno nabít a s čím mám jít lítat? 
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB